Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

torstai 23. toukokuuta 2013

Söpöstelyä

Kyllä ollaan nyt niin söpöstelytunnelmissa täällä oltu! Ehkä pistetään sekin kesän piikkiin :) Mutta siis eihän näitä nyt voinut vastustaa,varsinkin kun hinnatkin oli enemmän kuin kohdillaan! 

Kyllä näillä kelpaa kahvia sekoitella:



Ja nuo somat sirottimet oli pakko nappaa mukaan kirpparilta. Hinta huimat 1,50 yhteensä.


Ja kun CupCake-meininkiin lähdettiin, Tigeristä löytyivät nämä teemaan sopivat magneetit 2 kpl 1 eurolla.



Ok-magneetitkin ovat Tigeristä,muutaman euron muistaakseni pulitin.Ei paha :)

No sitten päästäänkin lempiteemaani, tytön huoneen päiväpeittoon! Alkaa jo naurattamaan itseänikin;moneskohan päiväpeittoyritys tämä onkaan?! Mutta NYT löytyi kyllä juuri sellainen,mitä oikeasti olen halunutkin!! Ja hinta oli erittäin kohdillaan, 15 euroa! Tigerista taas,vink vink,jos jotakuta muutakin tämä kiinnostaa :) Mutta mitähän ihmettä teen nyt sille tähtipeitolle...??  No eiköhän tästä kodista yhdelle tähtipeitolle joku paikka löydy :D 




Aika herkullinen,vai mitä :)

Parvekekukat on vieläkin hankkimatta. Tuli "pakkomielle" saada vaaleanpunaisia pelargonioita ja kaikkia muita värejä olen löytänyt,paitsi niitä! Mutta en ole vielä käynytkään missään jättimarketeissa,joten enköhän sellaiset vielä saa. 

Mukavaa kohta alkavaa viikonloppua toivottelen teille. Toivottavasti se tuo auringon taas tullessaan :)



4 kommenttia:

  1. Pitäskö munki lähteä tiger ostoksille ku viimekerrasta jo aikoja :) tuntuu kaikki löytävän sieltä kaikkea ihanaa :) ihana tuo peitto kyllä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kannattaa :) Tigerista olen löytänyt vaikka mitä kivaa ja ihan naurettavaan hintaan!

      Poista
  2. Kuvia ihastelemassa pitkästä aikaa. Ihana peitto. Hauskaa, että ensin ei löydy peittoa lainkaan ja sitten yhtäkkiä on useampi vaihtoehto tarjolla. Me päädyttiin anopin ompelemaan, ehkä mun makuun vähän villiin vaihtoehtoon, mutta menkööt.

    Otahan mut mukaan joskus kun menet tuohon naapuriin kirppistelemään. Mä en ole vieläkään käynyt siellä kertaakaan.

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai säkin sitten vaihdoit peittoa? Eikös joku söpönen löytynyt jo jostain,vai muistanko väärin? En huomannut viimeeksi katsoa,kun käytiin.
      Juu,otan sut kyllä mukaan kirppistelemään. Mäkin sain aikaseks viedä tytön vaatteita kirppikselle myyntiin (tai ens vkolla vien siis). Tossa Rekolassa on ihana lastenvaatteiden itsepalvelukirppis;siisti,valoisa,hyvää tavaraa ja mukava tunnelma muutenkin,että vink vink ;)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!