Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

tiistai 4. kesäkuuta 2013

Paikka kaikelle ja kaikki paikoilleen

No nyt se "poramies" kävi! Töissä jo nauravat tuolle poramies-jutulle;kaikenlaisia miehiä tää sinkku kotiinsa tilailee :D :D Mutta ihan ammattilainen oli ja hyvin tekikin työnsä! Nyt on tosiaan v-i-h-d-o-i-n kaikki seinille kuuluvat asiat paikoillaan! Ja roskiskaapin ovikin on taas kohdillaan. Oli vähän ankeaa kun roskiksesta puuttui ovi :/ Onneksi kausi ilman ovea ei ollut pitkä. Ja oisittepa nähneet mitkä viritykset mulla oli siinä,ettei vaan näy roskapussi-ja ämpäri :D 

No mutta tässä vähän esimerkkiä porausaamun tuloksista. Tuo ikkunapokahan nojasi ennen seinää vasten pienen astiakaapin päällä. Ai niin,kuvahan on tuossa blogin pääkuvana :P Pitääkin vaihtaa! On mun mielestä aika paljon kivempi ja jotenkin rauhallisempi näin.Tuossa yllä olevassa kuvassa näkyy se kiinnityssysteemikin,johon päädyin.
Laitan kuvia joku toinen päivä niistä muista jutuista. Mutta kyllä on nyt hymyssä suu! Ja nyt kun se ihanainen keittiönhyllykin pääsi vihdoin seinälle,onkin hyvä syy ostaa lisää niitä Greengaten astioita :D ! No eiii...ensin hylly pitää sitä paitsi maalata ja yksi GG kuussa- vauhdilla kyllä pakko mennä. 

Tässä vielä melkoinen kirpparilöytö,kaunis salkkari! Ja voittekos kuvitella,maksoi euron!! Meinasin tämänkin porauttaa seinään,mutta ei oikein löytänyt paikkaansa :/ Ja nyt pähkäilen sitten pitäisikö tuo kansi maalata.. Arvatkaapa vaan minkä värisellä maalilla :D

Kello tulee kohta yksitoista,mutta hirveesti tekisi mieli vielä alkaa ompelemaan! Laitatin keittiön ikkunaan sellaisen "alakappatangon"/salusiinitangon, tai miksihän sitä sanotaan?! Nyt pitäisi suloinen pitsiverho ommella siihen sopivaksi. Mutta josko sitä ihmisten aikana kuitenkin hoitaisi tuollaiset hommat :D Näkisikin jotain!

Aurinkoa teille kaikille ihanaisille <3

ps.vähänkös ihanaa;  blogin sivujen katseluiden 10 000 raja ylittyi just!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!