Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

maanantai 15. heinäkuuta 2013

Jotain sentään näin kesälläkin!

Hei te ihanaiset piiiiitkästä aikaa! Pahoittelen totaalista hiljaiseloani postausten suhteen :( Kesä on vaan niin vienyt mennessään,että hyvä jos kotona ehtii käydä :D Kiitos älskarin suloisen pikku patistuksen,päätin sentään jotain saada aikaiseksi :) ! 
Tämän hyllynhän ostin jo kevättalvella ja nyt se vihdoin on on maalattuna omalla paikallaan keittiössä! Kovasti olen siitä suunnitellut varsinaista Greengate-astioiden "pyhättöä". Nyt vielä tilanne on vähän ankea,kun vasta aloitin keräilyn ja olen pysytellyt siinä 1 astia/kk-linjalla... Mutta vähitellen! Onneksi löytyi jotain muutakin somaa hyllyyn laitettavaksi sentään.

Tässä hylly vielä alkuperäisvärissään;sellainen kellertävän vaaleanbeige,yäk.


Ja tältä se näyttää nyt:


Tämänhetkiset Greengatet :) 



Tässä näkymä koko seinästä. Ihan kivasti nuo minusta toisiinsa sopivat. Aika valkoista...  :D


Olen tuollaistta astiahyllyä jo pitkään havitellut ja kympin hintaa tämä on minusta aika passeli :)

Käytiin tuossa yksi päivä tyttäreni kanssa Jyskissä ja kyllä saa tämä äiti olla ylpeä pienestä tytöstään! Hänestä alkaa selvästi kehkeytyä varsinainen siusustusguru :) Pieni neiti oli näet se,joka  löysi nämä suloiset istuintyynyt! "Äiti,eikös noi sopisi meille ihanasti? Katopa noita värejä! " Ja ikää on siis kohta 5-v :D Ja oikeassahan hän oli! Vähän liian isot nuo tyynyt ovat noihin tuoleihin,mutta pehmustavatpa ainakin kunnolla :) 






Ei tämä sisustusinto siis mitenkään ole tässä kesän aikana himmennyt. Päässä pyörii ties minkälaisia ideoita,mutta aurinko kutsuu ulos. Vietettiin tuossa viikko maalla ja voi kuulkaas mitä sieltä löysinkään! Mutta siitä lisää ensi kerralla. Lupaan,että ensi kerta on aika pian :) 

Ihania kesäpäiviä teille kaikille! Nyt alankin piiiitkästä aikaa ihailemaan teidän blogejanne. 

4 kommenttia:

  1. Siitä se keräys alkaa, kun antaa pikkusormen niin..... Ihana tuo maitokannu<3 Kylläpä oli edullinen astiahylly!
    Ja taitaa tytär tulla äitiinsä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivoista kommenteista Anne-Mari :) Ihanaa,että joku vielä käy täällä,vaikka olen ollut niin hiljaa... Oletko kenties itsekin hurahtanut Greengateen ;) ?

      Poista
  2. Hei, löysin sattumalta tänne aivan ihanaan blogiisi! Täytyy alkaa vierailla täällä usein =) Tuo lautashylly on kaunis, haaveilen itsekin samantyylisestä. Ja blogissasi on muutenkin kaikkea kiinnostavaa. Toivotan kesääsi paljon kaikkea kaunista, ja tietysti, mahtavia kirppislöytöjä ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Hilma! Kiva kun löysit tänne ja toooosi mukavaa kuulla,että pidät blogistani :)! Tuollaiset kauniit sanat antavat aina uutta intoa tähän ihanaan hommaan. Sinulle myös ihanaa kesän jatkoa ja ps. juuri eilen tein taas ihania kirppislöytöjä! Niistä piakkoin kuvia ;)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!