Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

torstai 25. heinäkuuta 2013

Toteutunut must have-tuplana

En tiedä teistä,mutta itselläni on ollut sellainen haavelista asioista/esineistä/huonekaluista,mitkä olisi niinku ihan pakko saada :) Listallani on ollut mm.vanha pulpetti-saatu! Vanha ompelukone-saatu! Vanha ovi-saatu! Vanha ikkunanpoka-saatu! (vähän enemmänkin niitä :D ) Balettitossut-saatu! Ja pitkän aikaa listallani on ollut sellainen sisustustorso. Niitä ei ole vaan löytynyt,ei sitten millään! Tai no juu,kahdensadan euron hintaan!! Ja minähän en tietenkään sellaisia voi maksaa. 
No vihdoin sitten lykästi! HuutoNetistä löytyi yksi kaunokainen. Paljon pienempi,kuin mitä olin ajatellut,mutta niin nätti,että päätin sen huutaa. Tänään sitten suuntasin postiin sitä hakemaan ja kotimatkalla ajattelin poiketa Kierrätyskeskuksen kautta,"ihan vaan  kattelemassa" :P Voitteko kuvitella;siellä oli rullakko täynnä mallinukkeja ja yksi ihana torso! Hihittelin siinä hihaani,että ihanko kaksi pitää sitten hankkia saman päivän aikana,mutta hinnan saatuani (10euroa!),ajattelin että tietenkin niitä pitää olla kaksi! Ovathan ne kuitenkin ihan erilaisetkin ;) Että tässä nämä nyt sitten ovat:

Tämä on  se Huudosta hankittu



Aika pienihän tuo on,n.50 senttiä korkea. Mutta tykkään kovasti tuon kankaan kuvioista ja väristä!

Ja tässä sitten se Kierrätyskeskuksen versio. Ihanan simppeli ja koristeetkin löytyivät kivasti,kun vähän kotia haravoi :) Helmet ovat aiempi kirpparilöytö ja nuo "kaulukset" kekkasin kirpparireissulta löytämistäni pitsiliinoista.





Tässä vielä kuva pitsiliinasta. Ostin niitä viiden kappaleen paketin kahdella eurolla! Samasta pöydästä löytyi myös muita pitsiliinoja överiedullisesti. Niistä kuvia joku toinen ilta :) 


Että arvatkaas vaan onko tällä tytöllä ollut hymy aika herkässä tänään!! Nyt on vaan se pienoinen ongelma,että listalla ei ole enää mitään must haveja?!? Kääk,pitää keksiä varmaan äkkiä jotain,koska tavoitteita pitää olla ;) Olisi kiva kuulla mitä haaveita teillä on ja ovatko jo toteutuneet?

Nyt tuleekin joidenkin päivien pakollinen postaustauko,kun lomakalenteri on niin täynnä ohjelmaa. Viikon päästä pitääkin sitten mennä jo takaisin töihin,höh. Mutta nautitaan kuitenki kesästä ja lämmöstä,lomalla tai ei,eikös :) !

4 kommenttia:

  1. Niitä pakko saada listoja on ja pitää olla. Minulla tällä hetkellä siellä on ihan ykkösenä käkikello :) muita mm. palokuvioinen kerniliina, kannellinen aterimet laatikko tai jotain mistä sen tuunaan, teline mukeille. Löytyneitä mm. ikkunat, mallinukke/torso, poronsarvet (jotka tänään taitaa olla tuunaus vuorossa), vitriinikaappi jonka aika vasta löysin jne.
    Mukavaa viikonloppua toivottaen

    VastaaPoista
  2. Olipas kiva kuulla sinun luettelosi,Mummu-Ruusunen! Käkikello tosiaan olisi ihana ja valkoisena tietty :)!Ja poronsarvetkin olisivat upeat! Pallokuvioisia kerniliinoja näin muuten juuri Tarjoustalossa ;)
    Tässä kun vähän mietiskelin,niin onhan minunkin listallani vielä pakko saada-juttuja. Esim.sellainen vanha puhelin olisi ihana...

    Mukavaa viikonloppua sinullekin!

    VastaaPoista
  3. Ihana postaus!! :)

    Minun listalla on kamera, tv-taso ja tv +oheislaitteet mutta ne joutuu odottamaan, että saan olohuoneen muutoin siihen kuntoon, että sinne voi hankkia nuo edellämainitut. ;)

    Keittiöön haluan pienen hyllyn ja pari isompaa avohyllyä, tai vanhan astiakaapin/lautashyllyn. lastenhuoneeseen tuplapulpetin tai ison ja vanhan pöydän ja avohyllyjä, sekä vanhat tilkkupäiväpeitteet. No viimeisin on lähes toteutunut, mulla on peitteet ko, mutta haluaisin saada ne ommeltua valmiiksi. ;) Tässä nyt alkuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla sunkin haaveluettelo,älskar :) Mukavalta kuulostivat! Ja on se vaan kumma miten niitä uusia pakko saada-juttuja vaan ilmestyy vanhempien toteuduttua... :)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!