Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

torstai 22. elokuuta 2013

Maalia pintaan!

Ajattelin josko kerrankin näyttäisin työn alla olevia juttuja. Tätähän tämä arki välillä on;koti näyttää maalaamolta pensseleineen,maalipurkkeineen ja suojapahveineen. Noh,tiedättehän te :) Että nyt ei sitten tule mitään kauniita,harmoonisia kuvia! Hassua tämä valkoinen vimma,kun iltayhdeksältäkin pitää alkaa maalailemaan :D 

Nämä kehykset taisin ostaa Kierrätyskeskuksesta joillakin senteillä jo joskus talvella. Alunperin olivat sellaiset kullansävyiset (kuva löytyy täältä blogista). Mutta ei käy;valkoista sen olla pitää :) Nämä kirjaimet ovat häirinneet silmää jo alusta asti,kun tuo väri on vaan jotenkin väärä... Yritin niihin totutella ajatuksella,ettei ihan kaiken tarvitse valkoista olla,mutta kun ei niin ei :D 

Tässä siis alkuperäislook:


Ja kuinka ollakaan:Laitan sitten kuvaa,kun ovat kuivuneet ja löytäneet takaisin omalle paikalleen.

No tätähän olen jo vilauttanut aiemmin. Laukku oli pitkäaikainen haave,mutta värihän oli aivan karsea! Eikun pensselit heilumaan siis :) Taitaa tarvita vielä toisen kerroksen,vaikkakin toisaalta kiehtoo tuo vähän rosoinen,epätasainen pinta... Mielipiteitä? Tällaista iltapuhdetta tänään :) 

Ja voi miten ihanaa;uusi lukija! Tervetuloa Heli :) !!

Aurinkoista viikonloppua toivottelen jo nyt,vaikka saattaakin tulla postausta vkonlopun aikana ;)

8 kommenttia:

 1. Ymmärrän tuon sun vimman - se on kun maalipurkin saa auki niin kaikki käsillä oleva ja muukin muuttaa väriänsä. Täällä kans valkosella sudittu - on se ihme väri =). Kehyksistä ja kirjaimista tuli tosi kivat. Itse ehkä jättäisin tuon laukun tuollaiseksi "vanhahtavaksi", mutta vaikea kyllä sanoa, mutta hieno siitä tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu..u,mitä sitä tekisikään jo ei olisi valkoista maalia?! Paniikki!! :D Laukun jätin ainakin nyt tuollaiseksi rosoiseksi,kohta vähän kuvaa siitä mihin sijoittui ;) Ja kiitos Tanni kommentista! Näitä on niiiiin kiva aina lukea :)

   Poista
 2. Hih! Se valkoinen vaan leviää :)
  Mutta kun ne tavarat vaan on NIIN ihania valkoisena ja saa ihan eriparisista yhteen sopivia kokonaisuusksia ja vanhasta uutta edukkaasti ja tavarat raikastuu ja siis syitähän valkaisuun riittää :)
  Upeita tuunailuja taasen sulla. Minulla viime/ tänä vkl lähinnä kilikili suihkinut.
  Mukavaa tulevaa viikkoa toivottaen
  PS: keittiössämme on verhot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet kyllä niin oikeassa;valkoinen vaan on niin kaunis väri!! Kiitos kauniista sanoistasi taas,Mummu-Ruusunen! Niin kiva lukea kommenttejasi! Pitääkin heti mennä katsomaan onko verhoista kuvaa ;) ps.mikä kumma on kilikili :D ? Mukavaa viikkoa sinullekin!

   Poista
  2. Hih ;) Kilikili on spray maali kun sitä suihkepulloa sekoittaa niin set sanoo kilikili :p

   Poista
  3. Hih,hauska nimitys :D ! Sprayta en olekaan vielä käyttänyt..Pääsisi varmasti välillä helpomalla sillä.

   Poista
 3. Sama valkoisen vimma on levinnyt meillekin. Mies ja poika kritisoivat maalausintoani maalata lähes kaikki valkoiseksi =D
  Siinähän purnaavat...

  Ihania nuo sinut tuunailuprojektisi...tykkään kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi HeliAO!Ja kiva kuulla,että tuunailut miellyttävät! Tämä on varmasti joku tarttuva tauti,tämä valkoinen vimma :D :D Ei ne miehet katos aina ymmärrä meitä,mutta ei anneta sen häiritä :)

   Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!