Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

perjantai 6. joulukuuta 2013

Äidillä

Hyvää itsenäisyyspäivän iltaa! Me vietimme Suomen juhlapäivää kolmessa polvessa; äitini, tyttäreni ja minä :) Ja voiko parempaa toivoakaan, kuin viettää aikaa rakkaimpien ihmistensä kanssa! Oltiin siis mummilassa ja huomasin jotain jännää... Tai oonhan mä jo aikasemminkin merkkejä bongaillut, mutta nyt alkaa todistettavasti näyttää siltä,että oma äitinikin on hurahtanut valkoiseen ja romanttiseen sisustukseen :) Jipiii :D !! 

Monesti olen miettinyt, että mistä tämä vimma kodin kauniiksi laittamiseen oikein tulee. Onko se vaan luonnekysymys vai jonkinlaista perimää? Ehkä molempia,mutta vahvasti veikkaan,että olen saanut vimman jo äidinmaidossa. Äitinikin on aina rakastanut sisustamista ja panostanut kodin kauneuteen. Itsekin olen aina siitä nauttinut, mutta oman tyylin löysin vasta noin 7 vuotta sitten. Alkuun hissun kissun ja sitten yhä varmemmin; kyllä tämä romanttinen,valkoinen, pitsinen, vanhojen,tuunattujen esineiden koti on vaan niin mua! Äitini on aina ollut rohkeampi sisustuksen suhteen. Tykkää käyttää rohkeitakin värejä,kuvioita yms. Mutta jaa..a, nyt ainakin makuuhuone alkaa näyttämään jotenkin kovin vaalealta :) Ja olkkariinkin oli selvästi levinnyt merkkejä "hurahtamisesta" :)
Tänään siis normaalista poiketen kurkkaus muuhun, kuin omaan kotiini! Tervetuloa äidilleni!

Arvatkaa kuinka paljon haluaisin tällaiset samanlaiset korit!!!


Ja kyllä mä tuon peilinkin voisin erittäin mielelläni ottaa :)


Tuo tuoli oli jo lapsuudenkodissani! Vielä jonkin aikaa sitten se oli sellainen tummanpunertavan ruskea. Noh,eipä ollut enää :) Ja istuintyynyn päällisenkin oli äiti vaihtanut.

Ja hei,aika pro-meiningillä maalattu! Äiti oli kuulemma "vaan tolleen sutassu" sen! No aika hyvin sutastu mun mielestä!


Voi haloooo, onks vähän ihana!! 


Mä luulen,että tästä se mun pakkomielle oman pesuvadin- ja kannun saamiseen alkoi.... 


Kolme sydäntä yöpöydällä: äiti, tytär ja tyttärentytär <3 <3


Alettiin siinä sitten yhdessä suunnittelemaan jo olkkariakin :) Äitikin on kekannut valkoisen maalin taian ja taitaa pensselit taas viuhua lähiaikoina! Hän on myös tehnyt käsittämättömiä löytöjä taloyhtiön roskakatoksesta!! Miten ihmiset heittää niin ihania huonekaluja r-o-s-k-i-k-s-e-e-n?!?!?  Tai no heittäkööt, niin me hyvän päälle ymmärtävät saadaan ne sieltä :) !

Nyt ois taas kauhia tuunailuvimma, mutta ehkä asetun vaan sohvalle pötköttelemään ja katsomaan Tuntematonta sotilasta (ties kuinka monennen kerran..). Haluaisin kokeilla kuvansiirtoa, mutta ohjeissa kun puhutaan Erikeeperistä, niin osaisko joku sanoa pitääkö se nimenomaan olla Erikeeperiä vai ihan minkä vaan merkkistä yleisliimaa? Esim.Tiimarin? Saas nähdä kuin mun käy..Olen ymmärtänyt,ettei ole ihan helpointa hommaa :P

Nyt toivottelen rauhaisaa viikonloppua teille, nähdään taas pian :)

8 kommenttia:

  1. Ihania juttuja äidilläsi! Ja hienoo että hän tykkää sisustaa romanttisesti. Pisteet äitelle! :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis koti on myös äidilläsi:) Silloin kun tuunailuvimma iskee, on kyllä ruvettava toimeen...Minä olen löytänyt tänä jouluna valkean lumisprayn, ja sillä kiva suihkutella kaikkea;)
    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Like mother like daughter,vai miten se menikään :D Lumispraytä en olekaan kokeillut! Tänään testasin vähän paperin värjäämistä teellä. Saas nähdä mitä siitä tulee...
      Mukavaa viikonloppua sinullekin!

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitän äidin puolesta :) Äiti oli jotenkin otettu,että tahdon laittaa blogiin kuvia hänen kodistaan. Äidit <3

      Poista
  4. Vastavierailulla ollaan ja voin kyllä täysin sanoa samaa blogistasi :) Tosi kiva kun siis löysin tänne. Ihania sisustuskuvia ja hienoja tuunauksia. Tykkään todella paljon kotisi sisustuksesta! Liityin lukijaksesi. Tevetuloa blogini lukijaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka mukavaa saada sinut tänne :) Tervetuloa siis ja kiitos kauniista sanoistasi,lämmittävät mukavasti mieltä! "Näkemisiin" siis täällä ja sinun blogissasi :)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!