Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Ideamyssy huutaa hiljaisuutta

Sunnuntaiehtoota :) ! Otsikon miettimiseen meni varmaan 5 minuuttia... Pyrin aina siihen,että otsikko jo antaisi vähän osviittaa postauksen sisällöstä,lyhyesti ja ytimekkäästi. No ei ole aina ihan helppoa :P Varsinkaan nyt, kun päähän ei tunnu yhtään sinkoilevan sellaisia ihania, luovia ideoita. Tai jos sinkoileekin, niin jäävät silleen puolitiehen tai sitten tajuaa,että kotikonstein toteutus olisi melko mahdotonta. Onneksi tiedän,että tällaisia hetkiä tulee ja sitten alkaa taas tapahtumaan :) Luotan siihen,että nytkin käy niin,ennemmin tai myöhemmin. Mutta ajattelin jakaa teidän kanssa nämä päänvaivaa aiheuttavat tapaukset, koska teillä tunnetusti on mitä ihanimpia ideoita!! Ties vaikka joltakulta teistä tulisi se kuningasidea, jota lähtisin innolla toteuttamaan ;) 

Torso on ollut maalattuna jo muutamia viikkoja. Sehän oli siis alunperin musta yhdistettynä vaaleaan puun väriin. No nythän se on tietenkin valkoinen! Ja kauniskin. MUTTA! Tuo kangas jotenkin äklöttää,vaan mitä tilalle?!? Ja MITEN?? Joku pitsipäällystys olisi ihana, mutta miten?? Ommellen toki,mutta miten sen tuohon päälle venyttää? 


Toki voisi ottaa tuon kankaan pois ja maalata alla olevan matskun,mutta njääh... ei ehkä sittenkään...


Tai pitäiskö tuohon nuppiin tehdä jotain? Kuva? Numero? Koriste,mikä? Phuuh....


Ensiapuna toimii nyt nuo helmet,krusifiksi ja pitsi. Vai oisko tämä sittenkin ihan hyvä näin....? Heh, onpa nyt vaikiaa :D  Mutta kiitollisena otan vastaan kaikkia ideoita! 

No tämä sitten on vasta tänään meidän kotiin raahattu. Paino sanalla raahattu! Oli taas tällä 156-senttisellä, polvivaivaisella hieman hiki päässä, kun tuota raijasin meidän rapun kierreportaita pitkin :D Mutta jos tällaisen ihanan vanhuksen saa kahdellakympillä, niin senhän kantaa vaikka päänsä päällä!


Sinänsä alkuspeksit on selvät: maalia pintaan! Ajattelin tuota eteiseen,joka on nykyään aika harmaaseen puettu. Maalaisinko sen valkoiseksi ja harmaalla "jotain"? Vai harmaaksiko?? Ei kai.... Mutta harmaalla mitä?? Olen nähnyt mitä ihanampia tekstejä itse tuunattujen lipastojen ovissa ja tasoissa, mutta että vapaalla kädelläkö minä niitä lähtisin rustaamaan?? Näkisittepä mun käsialan :D !! Onneksi mulla on sellainen luotto-tarrantoimittaja, joten voisi ehkä harkita jotain kivoja tarrojakin. Mutta enkös mä just taannoin nauranut,että alkaa ehkä olemaan jo liian paljon tekstitystä tässä kodissa :P 

Että huh,huh sanon vaan :) Mutta luottavaisin mielin kyllä olen; uskon,että kyllä näistä vielä molemmista valmiita tulee,ennemmin tai myöhemmin. Mutta oinaana tietty se myöhemminkin ois mielellään jo eilen :D Heitelkää siis ihmeessä ideoita, jos teidän ideamyssyissä niitä ois enemmän tarjolla... Laitan sitten päivitystä miten nämä projektit etenee ;) 

Tyhjää ideamyssyäni toiveikkaana heilutellen toivottelen teille kivaa alkavaa viikkoa!

12 kommenttia:

  1. Sellanen joustopitsikangas olis varmaan helpohko laittaa ! Mullaki noi tekstijutut meinaa riistäytyä käsistä ja mies ei edes tykkää niistä ;D Mukavia inspiksen odotushetkiä sinulle ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, mullakin on kokemuksia siitä,miten mies ei oikein ymmärrä miksi siellä sun täällä pitää olla kaiken maailman tekstejä :D
      Hmm...enpä tiedä olenko nähnyt mitään joustopitsejä kaupoissa...Pitänee mennä ihan kunnon kangaskauppaan,sieltä varmaan löytyy. Kiitos siis vinkistä :)

      Poista
  2. tuon kaapin kanssa en osaa auttaa mutta jospas torson maalaisit sillai jotta laitat siihen päälle mieleisen pitsikankaan ja sit vaan spreijjaat siihen väriä päälle. liina vex ja pitsikuvio valamis ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niin arvasin,että teiltä tulee ihania ideoita! Ihan loistava tämä sun tuunausvinkki! Ehdottomasti erittäin hyvä vaihtoehto,kiitos!

      Poista
  3. En kyllä osaa auttaa tuon torson kanssa, itselläkin pää lyö tyhjää....
    Minäkin olisin kyllä raahannut tuon lipaston vaikka maailman ääriin, jos olisin saanut sen parilla kympillä;) Minä varmaan maalaisin sen valkoiseksi, mutta tiedän että saat siitä tuunattua upean:) Mutta tuunaat sen sitten, kun saat hyvän idean;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävi kyllä aika tuuri tuon lipaston kanssa juu! Ja kerrankin oli niin lähellä,että nouto oli mahdollinen. Yleensä kaikki ihanuudet on toisella puolella Suomea :/
      Niin pitkälle olen päässyt,että valkoinen siitä tulee. Ja ehkä harmaalla sitten jotain "koristuksia"... Mutta saas nyt sitten nähdä :)

      Poista
  4. Samaa olisin torsolle ehdottanut kuin Mehtäemäntä.
    Kaappi on harmaana varmasti hyvä, jos laitat tekstit kenteen, niin siitä ne on ehkä helpoin saada pois/peittää, jos ja kun kyllästyy. Tai sitten suhumaalaat myös sen kaapin oven saamalla logiikalla kuin torson.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä pointti tuo kannen koristelu. Vaikka hirveesti hinguttais jotain noihin oviinkin väkertää :D Ei muuten yhtään huono ajatus kokeilla sitä pitsisuhuttelua lipastoonkin! Kiitos ajatuksista!

      Poista
  5. Tuo torso on kyllä niin kaunis!! <3 Innolla odotan, millainen kaapista tulee! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Minäkin innolla odotan millainen siitä kaapista tulee :D Kun en vieläkään tiedä :P Mutta ehkä keksin sillä aikaa,kun maalikerrokset kuivuvat!

      Poista
  6. Tuo lipasto-kaapisto on vallan ihana, just passeli tuollainen vanhan mallinen - kyllä se sun ideavirta aukeaa - luotan siihen (tiedän sen) =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös vaan olekin ihanuus! Huomenna yritän ehtiä vetää pohjakerroksen maalia,tai siis tartuntapohjamaalia. Pieni idea mulla jo on,mutta toteutus vähän jänskittää... Mutta ihanaa,kun valat toivoa,kiitos siitä :) !!

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!