Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

tiistai 10. joulukuuta 2013

Luomisvimmaa

Kyllä on kuulkaas itteänikin ihan naurattanut tämä luomisvimma :D Pakko ois jotain tuunata,askarrella,väkerrellä, mutta ensin pitäis keksiä MITÄ?! Kun tyttö oli nukahtanut, ajattelin että nyt luodaan! (voi jestas :D ) Otin siis esille nämä,silmissä toiveikas kiilto:


Tuijotin,siirtelin,kokeilin ja mallasin. Mutta ei kun ei! 
Vaihdoin kirjarasian lankarulliin:


Tuijottelin lisää. Muistelin jotain jossain joskus näkemääni...


Ja sitten aivoista kuului heikko "pim"!!!

Jo heilui langat, liimat ja sakset! Ja nyt ois edes jotain valmista!! 


Lopputuloksesta voi toki olla montaa eri mieltä :D Mutta ainakin luomistuska helpotti!


Voisin tässä samalla esitellä toisen illan "pakko vääntää jotain"-tuotoksen.
 (Kuulostipa omituiselta :D ) 
Mutta kirjaimellisesti tämän väänsin! Vähän hörsylää ja aika herkkiksethän nämä on :)



Tällaisilla asetelmilla mennään kohti joulua :) Vähän on ehkä heiveröiset tuon massiivisen ikkunan alla, joten löytävät paikkansa ehkä jostain toisaalta. Kenties joulukuusen oksilta? 



Ainakin on ite tehtyä :) 

Iloista viikon jatkoa teille kaikille! Ja kiitos taas niiiiin ihanista kommenteista; kyllä te vaan olette kekseliäitä ja kannustavia <3 ! 

Ja voi miten mukavaa, kaksi uutta lukijaa!  Tuija ja Marika V : Lämpimästi tervetuloa :)

14 kommenttia:

  1. Ihanat lankarullat! Ja noi siivet, millai sait niistä noin tasaiset? Mun olis tullu kulmikkaat niistä ihan varmaan. :-) Kyl maar noin kivoilla jutuilla luomisen tuska helpottuu. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla,että "tuskan tuotteet" miellyttää :) :)
      Ihan sormin vääntelin nuo siivet. Ja ihan tsägällä tuli melkein siipien näköiset :D Ensin kokeilin pihdeillä, mutta tulos oli hmm...sanotaanko aika mielenkiintoinen...

      Poista
  2. Kivoja tuunailuja<3 Tuollaiset siivet voisi kokeilla vielä tehdä...sille edelliselle rautalankaenkelille. Edellinen postaus: torso on mistä? Kuulin että Jysk myy, mutta taitaa olla jo monessa loppuunmyyty. Idearikkaita hetkiä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja kokeile ihmeessä! Kun se enkelikin onnistui niin hienosti,niin siivet on varmaan ihan "pala kakkua"!
      Torson kinusin yhden vaateliikkeen takahuoneesta :D Siis kinusin omistajaa myymään sen mulle! Kaikkea sitä tekeekin :D Siellä ois yksi vielä jäljellä,mutta täällä Vantaalla siis...

      Poista
  3. Nättejä juttuja olet luonnutkin. Tällaiset kierrätyshenkiset tuunailut on musta parhaita ;) Mun luomisvimma on vähän kateissa, mutta eiköhän se sieltä taas löydy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Jotenkin olen minäkin kovin innostunut tällaisiin kierrätysjuttuihin. Mutta ei niitä ideoita kyllä joka päivä päähän poksahtele :P Kyllä se sunkin vimma sieltä vielä löytyy :) !!

      Poista
  4. Kauniita juttuja olet luomisvimmassasi saanut aikaan! Olipa hyvä ettet tukahduttanut luomisen tuskaasi, vaan rupesit toimeen;)
    Minulla on myös noita vanhoja lankarullia enkä ole keksinyt niille käyttöä. Mutta täältähän se idea tuli;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinullekin :) Vähän jänskitti mitä kommentteja tulee,vai tuleeko ollenkaan :D Hiljaisuuskin on joskus merkki jostain... :P
      Kiva jos sinäkin sait tästä jotain ideaa! Kohta varmaan pääsen näkemään ;) !

      Poista
  5. kaunnita juttuja. ja kyllä tuo luomisvimma on hirveetä kun se tulee päälle. Miulla se on nyt neulominen, mutta tänä aamuna totesin, jotta pakko on kohta hellittää. ei kestä kukkaro kohta kun hartiatkin huutaa jo hoosiannaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäät :) Voi sun neulomisvimmaa :D Kohta on rouva ihan jumissa ja lompakko senkun huutaa :P Koitahan malttaa ees pieni tauko pitää :) Ehkä joku 2 päivää...heh hee.

      Poista
  6. Kauniita lankarullia! Tiedän tuon luomisen tuskan.. Monesti sitä innoissaan rupeaa jotain värkkäämään, eikä saakaan aikaiseksi mitään. Kunnes hoksaakin tehdä jotain ihan muuta, mitä oli ajatellut :D Rullat sopii tosi kivasti hentojen siipien kaveriksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiva kun sinäkin tykkäät :) Joskus pieni,hento piperryskin on aika suloista.
      Mutta just noin siinä tosiaan joskus käy; aloittaa yhtä ja tekeekin ihan toista :D

      Poista
  7. Ihanan jotenkin herkät lankarullat :) Hauska idea nuo enkelinsiivet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän meni juu sellaseksi pikkupipertelyksi :) Mutta kivaa tuollainenkin touhu. Nyt olenkin sitten lipaston kimpussa.Onkin vähän isompaa pipertelyä :D

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!