Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

tiistai 17. joulukuuta 2013

Niin ihana...

...etten malta olla näyttämättä!! Vaikka ei tämä lipasto ihan valmis (kai) vielä olekaan, niin en nyt vaan malta odottaa siihen loppusilaukseen saakka :D ! Sitäpaitsi tykkään tästä niin paljon ihan tällaisenaan,että tiedä sitten teenkö sittenkään mitään tuuninkia... Mitäpä tässä enää sepustelemaan, kuvathan sen kertoo :)


Mietin, että pitäiskö nuo vetimet vaihtaa, mutta tykkään jotenkin niiden vanhanaikaisuudesta kovin...

Ja extra-plussana: ihanku meillä ois kokonaan uusi eteinen!


Tosin eihän tuohon naulakkoon oikein raaski mitään takkeja laittaa roikkua röhnöttämään :D 


Ja miten ihanaa oli päästä sommittelemaan uusia asetelmia! Ja vihdoin tuo reppana jakkarakin löysi paikkansa! Tää nyt vaan huokailee täällä... :)



Innostus ja iloisuus poiki myös muuta kivaa! Päätin vihdoin tarttua kesällä kirpparilta löytämiini vanhoihin lasten balettitossuihin tuunaustarkoituksella. Aika somat niistä sitten kehkeytyikin :) En ole ihan varma sopivatko tuonne kruunun sisään, mutta nyt ainakin asustelevat siellä.


Pujottelin napit noihin kiristysnauhoihin, vähän pitsiä pintaan ja sisälle sideharsoa (kyllä vaan :D ), eikä muuta sitten tarvittukaan.



Ja tuo soma rasiakin pääsi vihdoin esille! On ollut seinäkaapin päällä vähän näkymättömissä iät ajat. Sinne voi vaikka sujauttaa avaimet tai kolikot taskuista kotiin tullessaan ;) 


Voi jumminjammi kun olen iloinen :) !!! Kaappi on kyllä sisäpuolelta vielä maalaamatta ja pintaankin voisi ehkä laittaa vielä toisen kerroksen... Mutta oinas kun olen,en nyt just malta :P Ehtiihän sitä sitten vaikka joululomilla. Sisältä ainakin maalaan, niin on sitten kiva asetella sinne myssyt,huivit ja lapaset sieviin pinoihin :) Tuohon keskikaappiin mahtuu muutama pari kenkiäkin. 

Hymyilevin huokauksin toivottelen teille mukavaa viikon jatkoa! Nähdään taas pian <3

22 kommenttia:

  1. Ootpas taas tehnyt upeat tuunaukset! :) Noi balettitossut sopii tonne kruunun sisään tosi kivasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi,niian kauniisti kehuista :) Ja kiva jos näyttävät tossut sopivan kruunuun! Ensin vähän tosiaan epäilin,ehkä en sitten enää :)

      Poista
  2. Upea lipasto ♥

    Balettitossuistakin tuli melkoiset herkut,juuri kivasti sopii kruunuun ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Nuo tossukat on kyllä aika söpöläiset :) Kannatti maksaa niistä kokonainen euro :D !!

      Poista
  3. Lipasto on hieno ja vetimet kannattaa jättää ennalleen. Ihanat balettitossut<3 Mukavaa viikkoa ja joulun odotusta....sieltä se lähenee:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne-Mari! Taidan tosiaan ainakin tällä erää kallistua noihin alkuperäisiin vetimiin. Balettitossut oli tytöllä just hitusen pienet,eli äiti "joutui" ottamaan ne sisustustarkoituksiin :D

      Poista
    2. Niin ja siis mukavaa viikkoa ja joulun odotusta sullekin !! (käyn näköjään jotenkin hitaalla... :P )

      Poista
  4. Lipastosta tuli kaunis:) Kyllä sinne kelpaa säilöä pipot ja lapaset.
    Ihanasti olet tuunannut nuo balettitossutkin!
    Eteinen näyttää todella kutsuvalta;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista sanoista Ellen! Pitäisi tosiaan sisus aika pian maalata,että tosiaan saisi niitä kaappeja hyödynnetyäkin :D
      Kiva jos eteinen on kutsuva! Olen nimittäin huomannut,että aika monessa kodissa se on vaan sellanen -tila-,joka ei hirveemmin houkuttele... Eteinenhän kai kuitenkin antaa ensivaikutelman koko kodista ;)

      Poista
  5. ihan mahtavat nuo baletti tossut ja tosiaan....NIIIIN ihana tuli tuosta kaapistosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänks mehtäemäntä! Oon vieläkin ihan onskuna tästä uudesta kokonaisuudesta :)

      Poista
  6. No, niin on niin ihana - Wau - mä jättäisin nuo vetimet, ovat sopivan sirot ja kauniit tuohon, enkä välttämättä lisäisi mitään lisää, paitsi kiva tehdä erilaisia asetelmia juu nou! Mä ihastelen aina tuota teidän naulakkoa - se on magee!! Muksaa viikkoa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Tanni! Ja juu,taidan tosiaan kallistua alkuperäisten vetimien säilyttämiseen,jopa ihan maalaamattomina :D Kaapin tuunaus muuten on vähän vielä mietinnässä..Yks idea ois, mutta sitä pitää ensin testaa ennen kuin suoraan tuohon läväyttää. Jos läväyttää.
      Naulakon on tehnyt entisen omistajan isä! Yksinkertaisuudessaan tykkään siitä kanssa kovasti. Sehän oli ennen ruskea,mutta harmaana on mun mielestä vielä ihanampi. Leveää lankkua ja koukkuja;siitä vaan nikkaroimaan ;) Kivaa viikkoa sullekin!

      Poista
  7. Ihanan näköistä! <3 Jakkara sopii tosi kivasti kaapiston kanssa yhteen! Ja oih noita balettitossuja, niin söötit!! Ja passaa kyllä kivasti kruunun sisälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli! Oon kovasti tykännyt tuosta jakkarasta,mutta se raukka on seilannut täällä vähän eksyksissä ympäri asuntoa :/ Nyt taisi löytää vihdoin itselleen mukavan kaverin :) Balettitossut on aina jotenkin niin ihania,varsinkin tällaiset pikkuruiset.

      Poista
  8. Vastaukset
    1. Kiitokset Tuija! Valkoinen maali on pelastus moneen :)

      Poista
  9. Oi, että olet upeita tuunauksia tehnyt! :) ....kaappi on upea ja nuo tossut ne vasta nätit onkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän kauniisti Seikku! Olen itsekin kovin iloinen;pienellä rahalla ja panostuksella aikas kivat jutut sai aikaan :)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!