Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Tunnustuksia

Heippa taas! Olen toipunut eilisestä puheripulistani, älkää huoliko :D Olipas muuten samalla hyvä itsetutkiskelun paikka! Tajusin tässä myös,että ehkä liian vähän tulee etsittyä uusia blogeja. Nyt vasta äskettäin olen löytänyt muutaman ihan uuden ihanuuden, joihin olen alkanut vasta tutustumaan! Ihan "muutamia" sisustus/tuunausblogia taitaa netistä löytyäkin :D

Tässä kuitenkin blogeja, joihin olen jäänyt täysin koukkuun ja joille ojennan ilolla Unikko-tunnustuksen! 

 

Tannin

Anne-Marin

Ellenin

Seikun 

Mehtäemännän

Mervin

Muun muassa näiden blogien takana häärii ihanaisia,idearikkaita,huumorintajuisia,hassuttelevia,aitoja ihmisiä! Persoonia, joiden jutuista ja kuvista saan hyvän mielen!! Kieliopit ja pikselit jäävät kuulkaa aika pitkälle unholaan, jos tuloksena on leveä hymy ja iloinen mieli :)

Monia muitakin ihania blogeja seurailen ja nyt on tosiaan kuutisen minulle uutta blogia vasta ihan  tutustumisasteella (kiitos oman ja muiden blogien arvontalinkkien; niiden kautta löytyy arvontojen lisäksi vaikka mitä ihanuuksia!)

Ajattelin tähän loppuun pistää sekalaisen pläjäyksen kuvia. Nämä eivät ole oikein uponneet muiden postauksien "teemaan" ,mutta olisi kiva jakaa nämä kanssanne :) 

Tämä seinähylly oli ihan ensimmäisiä hankintoja hurahtaessani maalaisromanttiseen sisustukseen. Lisäsin siihen vain tuon pitsin,rusetin ja napin. Muistan vieläkin sen tunteen kun tämän sain omakseni <3 Ja vieläkin tästä kovasti tykkään!


Taistelu mikron kanssa jatkuu... Pakko se oli sitten kuitenkin hankkia ja yök, miksi mikrot on niin rumia?! No jos ei voi peittää, korostetaan sitten! Ympäröin koko mikrohyllyn tuolla pinkillä kangasteipillä :D 


Meillä on tyttären kanssa joka perjantai leipomispäivä. Olen siis surkea kokki JA leipuri, mutta yhdessä tekeminenhän on tärkeintä <3  Ja onneksi tyttö osaa! Tässä viimeiset leipomuksemme, vapaamuotoiset moniviljasämpylät :D 
 
  
Näin olen yrittänyt tehdä eteisen sähkökaapista edes vähän siedettävämmän. Että onkin muuten ruma loota! Mutta hmm... mullahan on vielä sitä pinkkiä teippiä jäljellä...


Ja nyt virtuaalitarjoan teille kaikille ihania joulukuusikarkkeja ja toivottelen mukavaa iltaa :) 
(Näitä suloisia joulunameja saa ainakin Ikeasta, vink vink! ) 


Nähdään pian!

ps. Ihania kommentteja on taas tullut teiltä! Ilahdun niistä niiiiiiiiiin kovin!

16 kommenttia:

  1. Voih..kiitos sinulle tunnustuksesta..tulipas hyvä mieli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepa hyvä vaan :) Sun blogista tulee hyvä mieli! Ja lopulliset pisteet ansaitsit sillä sun vuodatuksella erilaisista blogeista :D !

      Poista
  2. No, eihän tämä nyt ole todellista?!?! Voi Sinua Ihanaista - tässä nyt oikeesti menee ihan pyörälle, mun sydän hakkaa miljoonaa kun mua niin jänskättää ja huh!!
    No, mutta tuo hylly on aivan ihana - siis todella! Mä kans olen pähkäillyt meitin mikron kanssa, että mihinkä sen tunkisin..? Jotenkin keittiössä tarvis aina sitä pöytäpinta-alaa ja se möykky vie niin helvatusti tilaa, mutta kun ei mahdu kaappiinkaan ja luopua ei voi.. No, pähkäillään lisää. Ihania puuhasteluita teillä ollut ja mukavia tulevia puuhasteluita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet kyllä niiiiiin tunnustuksesi ansainnut Tanniseni :) ! Kommenttisikin saa aina niin hyvälle tuulelle,ihanan idearikkaan blogisi lisäksi!
      Mä en tajua miks kukaan ei ole keksinyt alkaa tekemään nättejä mikroja?! Siinäpä meille bisnesidea :D ! Oon miettiny uskaltaisko siihen liimata jotain nättiä kontaktimuovia...?
      Kiitos,perjantaina taas leikitään leipureita :)

      Poista
    2. Juu, uskaltaa päällystää kontakti-muovilla, kunhan vaan jätät avonaiseksi sen "ilmanoton-aukon" vai mikä lie se on siinä sivussa (ainakin meillä)..tai jollain kivalla hyllypaperilla, pitsillä tai sitten vaan enempi teippiä ;)

      Poista
    3. Hhmmm.. pitää ehkä kokeilla! Mut entäs se lasi..? Eniten ärsyttää se, kun on sellanen tumma möhkäle! Siihenkin teipit ja muovit :D

      Poista
  3. <3 Kiitos ystävä <3 Yritän mahdollisimman nopeaan linkittää tuon tunnustuksen blogiini, olen saanut sen jo nyt yhteensä 3 x, ja olisi aika laittaa se sivupalkkiini. Kiitos!

    Ja tuo mikron hävitys - toi teippailu on kiva missä vaan. Vanhan pyykkikoneeni teippailin musta-valkoiseksi ennenkuin lopullisesti poksahti rikki. Uutta en ole (vielä) koristellut. Sähkötaulun kansikin komistuu kuvilla, teipeillä ym....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olet kyllä tunnustukset ansainnut!!!

      Ihan kangasteipeilläkö pesukoneen teippailit vai kontaktimuovilla? Nyt innostuin kyllä tuon sähkökaapin paremmasta tuunauksesta! Hmmm....

      Poista
  4. Kiitos :) ....hyvä mieli ja hymy huulilla kohti kaupunkia lähden ajelemaan :)

    VastaaPoista
  5. Voi kiitos tunnustuksesta!!! Tästä tuli tosi hyvä mieli. :) Kivat noi joulunamit, täytyy muistaa ne kun käyn Ikeassa. Toi seinähylly on kyllä ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa,että ilahdutti :) ! Sun mukavat kommentit ilahduttavat taas minua!
      Seinähyllystä on jotenkin tullut tosi rakas. Ehkä juuri siksi,kun on niitä ensimmäisiä hurahtamisen hankintoja :)

      Poista
  6. Kiitos Nanette:) Tämä piristi päiväni;)
    Tuo seinähylly on ihana. Eikös se Marko Paananenkin aina sanonut, että mitä ei voi piilottaa, sitä pitää korostaa...Ja nythän mikro tulee eritavalla esille;)
    Minäkin olen miettinyt, että mitähän tekisi sähkökaapille. Teippiä tai liitutaulutarraa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa että sain piristystä aikaan :)

      Ja niinpä se Marko tais muuten sanoa :D Pitäiskö vielä laittaa neonvalot mikron ympärille välkkymään :D :D
      Liitutaulutarra onkin muuten tooosi hyvä idea! Kiitos!

      Poista
  7. Rupeampa huomenna selailemaan noita blogeja. :-) Kiva postaus!

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!