Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

maanantai 20. tammikuuta 2014

Bloggauspaikkani

Mukavaa alkanutta viikkoa! Sain ihanalta Elleniltä Milli´s Little Home-blogista mukavan haasteen :) Tykkään tästä siksi,ettei tartte hirveesti pähkäillä ja kirjuutella :D Voi vaan räpsiä muutaman kuvan ja valmista tulee :) !! En ole siis Marionella unohtanut sun haastetta! Olen vaan suoraan sanottuna tällä hetkellä liian saamaton tarttumaan sen kimppuun :P Mutta lupaan kyllä palata siihen ;)

Tämän haasteen tarkoitus on näyttää oma bloggauspaikka kotona. Sinänsä tää on vähän hassua, kun olette aika vastikään nähneet kuvia tästä paikastani...Mutta muissa merkeissä, kun tuota pitsipeittoa väläyttelin. Mutta laitanpa nyt kuitenkin kuvia :) Musta oli ainakin tosi kiva nähdä missä Ellen bloggailee ja mitä siltä paikalta näkee! Siksi päätin vähän laajentaa tätä; näytän missä bloggaan ja mitä paikaltani näen,kun ympärilleni katson.


En mä missään pöydän ääressä osaa ryhdikkäästi istua, vaan istun tuossa keskellä sohvaa! Lämmin filtti jaloilla, kuppi kuumaa vieressä....


Vähän on alkanut  jännittää muuttuuko sohva kohta V:n malliseksi, kun vietän sen keskiössä niin paljon aikaa iltaisin :D




Apuvälineet aina lähettyvillä: lisäsilmät, teekuppi, muistiinpanokirja ja kynä.




No sitten ne "näkymät". Vasemmalla näyttää tältä. Päiväsaikaan/valoisaan aikaan tykkään katsella välillä ulos ja etenkin kesällä ihmetellä luonnon kauneutta :)




Suoraan edessä möllöttää telkkari. Jostain syystä se on melkein aina blogatessani kyllä päällä, vaikken sitä juurikaan ikinä katso?!(Ja en mä noin korkealla istu :D Tämä kuva vaan oli jo valmiina räppästy joulukuun postaukseen ;) )


Ja oikealla näytää sitten tältä:


Yksi syy siihen,että laajensin vähän tätä kuvausaluetta on se, että aika paljon blogeissa näytetään enimmäkseen yksityiskohtia kodeista. Uusia tuunauksia, asetelmia, askarteluita, käsitöitä, löytöjä yms. Vaikka aivan ihania ne ovatkin, jotenkin kaipaisin välillä sellaisia koko kodin esittelyitä :)  Tyyliin huone/postaus tai kuva jokaisen huoneen ovelta postattuna samalla kertaa  :) Toki blogeja kahlaamalla,eli vanhempia juttuja lukemalla saisi varmasti kokonaiskuvan, mutta tässä voisikin olla ihan itse keksimäni haaste kaikille, jotka tällaiseen vaan haluavat tarttua :) ! Vai onko ihan pöljä ajatus :P ? 

Mutta kovasti minua kiinnostaisi  nähdä ainakin ne oman kodin bloggauspaikat seuraavilta ihanilta bloggaajilta:

Tanni Kotipellolla-blogista
Heli Valkoista harmoniaa-blogista
Mehtäemäntä MehtäPirtti-blogista
Tuija Kotomaista-blogista
Mervi Valkoisen lumoissa-blogista
Anne-Mari Villa Wallin-blogista

Toki tähän haasteeseen voi tarttua ihan kuka vaan ja pakkohan ei ole tehdä yhtikäs mitään ;)  

Oli muuten niin kökkö päivä (ärtyneen suolen oireyhtymä muistutti taas olemassaolostaan :/ ), että tytön päiväkodista haettuani kaarsin suoraan Kodin 1:sen pihaan. Tartti vähän "lohtua" :D Ostin itselleni kamerajalan!! Ärsyttää kun kieli keskellä suuta yrittää ottaa hyviä kuvia ja pläts;tuleekin jotain tärinäkamaa :( No ei pitäis tulla enää! Ja hinta oli mielestäni erittäin passeli, 16,90! On vielä ihan superkevyt ja menee hyvinkin pieneen pakettiin. Että vinks vinks,jos jotakuta jalan hankkiminen kiinnostaa ;) :) 

Iloista viikon jatkoa toivotellen,
Nanette <3



 


22 kommenttia:

  1. Kivat näkymät sun bloggauspaikalta. ♥ Ja kiitos haasteesta, paneudun siihen jossain vaiheessa. :)

    Kivaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän tässä istua möllöttää :) Ja monesti kun tästä katselee ympärilleen,alkaa päässä raksuttamaan ja sitten pitääkin nousta hääräämään :D
      Eipä mitään kiirettä vastaamisen kanssa, mutta innolla odotan :)

      Poista
  2. Kivan näköinen paikka bloggaukselle. Ja kiva tosiaan nähdä vähän laajemminkin teidän kotia. Tosi kaunista teillä on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Saga :) ! Pitää ainakin aina välillä muistaa laittaa kuvia vähän isommalta alueelta.

      Poista
  3. Haasteesi ei ole kyllä yhtään hullumpi :) itsekkin tykkään nähdä kokonaisuuksia kodeista, niistä saa ihania vinkkejä itsellekkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Ja mulla on ihan sama juttu; toisten kodeista saa niin ihania vinkkejä itselleen :) Kiva kun olet taas tullut takaisin :) !!

      Poista
  4. kiiiiiitoksia haasteesta. vastaan siihen ilimanmuuta. tosin pidän pikku tauon kun just kuvailin sitä mummeli huonetta niin ettei nyt ihan mene saman nurkan kuvailuksi ;)

    VastaaPoista
  5. Olipa kiva nähdä, että missä bloggailet! Sinulla on kyllä kaunis ja viihtyisä paikka raapustella:)
    Jotenkin on aina helpompi ottaa kuva jostain yksityiskohdasta kuin koko huoneesta. Mutta minäkin kyllä tykkään katsella blogeissa koko kodin esittelyitä. Täytyy itsekin petrata tässä;)
    Minäkin ostin joulun jälkeen tuon kamerajalustan Anttilasta, kun ei ollut hinnalla pilattu;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva oli tällainen haaste :)
      Itsekin vissiin tuppaan yleensä laittamaan jostain yksityiskohdista kuvia. Mutta jos muistaisi edes välillä räpsiä vähän laajemmalta alueelta :)
      Toivottavasti jalasta on hyötyä! En ole vielä ehtinyt kokeilemaan.

      Poista
  6. Kivan näköinen bloggauspaikka. Myönnän sortuvani yksityiskohtiin, mutta jotenkin ei vaan tuu otettua laajempia kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika :) Itsekin sorrun just niihin yksityiskohtiin aika monesti... Mutta jos nyt yrittäis pitää mielessä edes silloin tällöin napata vähän laajempia otoksia :) Tosin yksityiskohdista saa ehkä parempia kuvia... Jaa..a,tiedä häntä :P

      Poista
  7. Kiitos kivasta haasteesta :) Tosi kiva oli nähdä missä bloggailet! Otan haasteen vastaan ja teen tämän, heti kun tulee sopiva fiilis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu,ei mitään paineita :) Mut tää oli kiva haaste! Me bloggailijat kuitenkin vietetään tovi jos toinenkin koneen ääressä,niin on kiva nähdä missä "kanssasiskot" bloggailee :)

      Poista
  8. Kiitos haasteesta! <3 Saatan tämän toteuttaa, vaikka olenkin esitellyt bloggauspaikkani jokunen aika sitten :) Näitä on kiva tehä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kiva :) Mä tosiaan vähän myöhässä tajusin,että olet bloggauspaikkasi jo esittellytkin... Mutta voihan sitä vähän vaikka kerrata :) Oot kuitenkin tuunaillut siihen jo jotain uutta ;)

      Poista
  9. ihanan raikasta ja kaunista, harmoonista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos helka kauniista kommentistasi!! Lämmittää :)

      Poista
  10. Oi kiitos haasteesta:)) Pitääkin tarttua siihen pikimiten. Sulla on oikein kutsuva blokkauskolo;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepa hyvä :) Innolla odotan kuvia sun bloggauspaikasta! Mulla tosiaan on varsinainen kolo :D

      Poista
  11. Heippa Ihanainen - Kiitos haasteesta, nappaan mukaani ja laitan juttuja kunhan saan nää reissu pölyt karistettua =).. Kerrassaan upeita juttuja täällä - mä jatkan nyt näitten parissa.. aivan ihanaa!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeeeeee,Tanni is back!!! Onkin ollut ihan ikävä sua,sun postauksia ja kommentteja <3 :) Ja ihan iisisti vaan; kuvailet bloggauspaikkaa sitten kun olet "laskeutunut" :)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!