Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

torstai 30. tammikuuta 2014

GG-tilannekatsaus

Kyllä mä vaan niiiiiin paljon tykkään GreenGaten astioista, että jos saldo antais myöden,mulla ois varmaan keittiö täynnä pelkkiä niitä!! Vaan kun ei anna,niin edelleen ostelen niitä yhden silloin,toisen tällöin. Tässä tämän hetkinen,vielä pieni kokoelmani:


Tuossa alkutalvesta ihastuin ihan totaalisesti Sophie Vintageen,kun sellaiseen latteen kaupassa törmäsin. Mutta auts; kaupassa oli vaan yksi kappale. Ostin siinä toivossa,että toisen löydän sitten "jostain". No löytyhän niitä,mutta yksi lattemuki ja postikulut melkein 7 euroa...mälsää :/  No sitten sain muka ihan helmi-idean :P Kun ostaa jotain muutakin,ei postikulut ärsytä niin paljoa :D Ja varsinkin kun sai vielä halvemmalla ku kaupasta! (Yhdestä FB-ryhmästä taas). Eilen sitten kotiutui tuo ihana latte ja mun kaksi ekaa GG-lautasta! Voitte vaan arvailla ihastuksen huokailujen määrää :)

Sophiet on siis nuo ylärivin oikeanpuolimmaiset <3


 Ja tässä Sophie-lautanen. Onko vähän niinku superkaunis?!?!


Tässä vielä lähikuvassa. Ois pitänyt keittää rekvisiittakahvit :P


Nämä kipot ei oo mitään merkkiä,mutta hei: niissä on tähdet :D Löyty tuosta lähi-Saiturin Pörssistä kolmella eurolla kipale ;) Kyllä kuulkaa jogurtti maistuu niin hyvältä näistä syötynä :D



Tähän asti olen pysytellyt vaan lattemukeissa ja kipoissa,mutta arvatkaas vaan tuliko nyt himo alkaa hankkimaan noita lautasia?! No jospa niitäkin sitten yksi kerrallaan :) Uusi kuvastokin on ilmestynyt,ties mitä ihanuuksia sieltä löytyy! 


Ja nyt lopuksi tunnustus: mä olen ihastunut!! Joo-o!! 
Siihen mun uuteen kamerajalkaan :D 
Tänään muistin ottaa sen kokeiluun ja onpas kivaa kun saa otettua "vakaalla kädellä" kuvia! Ärsyttää vaan kun päivänvalo on jo poissa kun kotiin ehtii :/ Mutta jalka sai niin hyvälle tuulelle,ettei edes se tänään haitannut.  Ja paistoihan päivällä aurinko :) 

Eipä muuta kuin kohti viikonloppua iloisin mielin :) 
Halauksin, Nanette



30 kommenttia:

  1. Ihanaa GG.tä :) mie en raski kans ostaa astioita, joten eipä miulla niitä sitten olekkaan, yhdet muovi gg-kulhot vaal.pun pohja ja valk.pallot, löysin joskus kirppikseltä muutamalla eurolla. Ihailen ja kuolaan niitä vain kuvista :).....vau..nuo tähtikipot on ihanat! ja miunkin kukkarolle sopivat olis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oispa ihanaa jos noita joskus löytyis kirppikseltä!! Ja silleen oikeesti halvalla. Mutta taitaa olla turha toive :/ Mutta siitä vaan tähtikippoja ostamaan! Noita oli myös sellaisia pikkulautasia ja mukeja ;)

      Poista
  2. Pikku hiljaa hyvä tulee! Eli kauniita ovat latte-mukit ja lautaset.
    Meinasinkin kysyä, että mistä nuo tähtikipot ovat, mutta kerroitkin jo. Meilläpäin tuollaista kauppaa vaan ei ole, harmi.
    Ihana on tuo hyllysi, saa kaiken kauniin siihen silmänruoaksi :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulisi,että tuota sarjaa voisi löytyä muistakin ns.halpahalleista.
      Kiitos vaan; hylly on kympin kirpparilöytö. Maalasin sen vaan tietty valkoiseksi,kun oli sellanen äklö pyökkinen...

      Poista
  3. On kyllä söpösiä nuo GG:t. Mulla ei ole yhtään.. kun ei oikeesti tartte.. mutta näitä blogeja kattellessa aina tulee olo, että tarttisko sittenkin.. :D Nuo ruusukuvioiset on kauniita, mutta mun makuun liian hempeitä. Diggaan noista beigeistä pallokuvioisista ja tähtikuviohan on ihan must! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Greengateissa on tosiaan vähän se,että koristeeksi ovat aika kalliita :D Mutta olenpa huomannut,että noi lattemukit on oikeesti ihan parhaita kahvimukeja! Mahtuu paljon kahvia :D Ja en muutenkaan ikinä pidä korvasta kiinni,jota ei tietty noissa lateissa olekaan :)
      Pallot ja tähdet on munkin ikilemppareita!

      Poista
  4. Mun piti kans vielä ihastella tuota astiahyllyä. Tuommosta mullakin on ruennu tekee mieli.. Mutta pölyn määrä arveluttaa... ku kuitenkin unohan siivota sitä.. :D nimim. huithapeli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No arvaa vaan unohdanko mäkin välillä pyyhkiä pölyt tuosta..Mutta njaa,haitanneeko tuo nyt niin :D

      Poista
  5. No, onhan ne sööttejä!! Mä myös vaan aina ihastelen niitä muilla ja välillä ostarin kaupassa kun siellä niitä myydään, mutta en mä oo raaskinut ostaa. Toki kirpuilla sitä aina toivoo löytävänsä, mutta luulenpa, ettei niitä paljoa pois myydä tai anneta. Ai, juu saiturin pörssistä tekee kyllä yllättäviä löytöjä - ja hinnatkin ihan kohillaan =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wow,missä on ostari jossa noita ois myynnissä?!?! Musta niitä joutuu oikein metsästämällä metsästämään :/ Kirpparitoiveita saa vissiin vaan elätellä.Tai jos löytyykin niin ei kyllä kirppishinnoin....
      Saiturin pörssistä löytyy nykyään yllättävän paljon kivaa! Nytkin tarttu vähän muutakin mukaan,kuin vaan nuo kipposet :)

      Poista
    2. Helsingin Oulunkylässä on sellainen pieni kahvila-puoti missä kaikkia gg-juttuja ja ihania sisustustavaroita - vähän just meidän makuun olevia - se on sellanen kuolaus-paikka =D..

      Poista
    3. Oij,sinne on päästävä!! Autolla en kyllä uskalla lähteä seikkailemaan,mutta jos ois juna-aseman lähellä...? Oispas muuteen mukavaa vaikka juoda yhdessä kahvit siellä :) !

      Poista
    4. Juna-asemalta muutama sata metriä, on siinä samassa rakennuksessa missä posti, kukkakauppa ja joku pesula. Kahvi maistuu aina!!

      Poista
    5. Loistavaa! Sinne on suunnattava tämän kevään aikana siis! Kiitos ohjeista :) Ja minäpä vinkkaan kun olen sinnepäin menossa, josko tavattais ihan "oikeessa maailmassa" :)

      Poista
  6. Joo on pare ettei kurkkaa GG:n mainoslehtistä;) Mulla kans muutamia ja kuolaan niitä harmaita malleja joku Vintage niminen taisi olla....mut ei raaski. Tässä on nyt ostettu hyrymykken kaikkea muuta-auts;) Mut astiat on ihania ja siitä ei pääse yli eikä ympäri:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta ehtiihän noita keräillä sitten myöhemminkin :) Ja noissa on niin kiva se,että kaikki värit jotenkin sopii toisiinsa.

      Poista
  7. mie myös ihan hulluna gg:hen. en vaan ikuna raaski tilata justiinsa noiden postimaksujen takia :/ keittiöpyyhkeitä sen sijaan on enemmänkin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei hyvä vinkki; pyyhkeitä raaskiskin tilata,kun postarit ei tule niin kalliiksi :) Ne pyyhkeetkin on niiiiin somia!

      Poista
  8. Mä en oo noihin GreenGateihin ehtinyt perehtyä ollenkaan, ehkä ihan hyväkin vaan, kun tuntuu, että kaapit pursuaa astioita jo muutenki :) Nuo tähtikulhot on kyllä ihanat!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos rehellisiä ollaan,niin en mäkään noita silleen ihan tarvitsis... Mutta jotenkin on muka vaan ihan pakko saada :D
      Tähtisarjaa oli tosiaan myös lautasia ja mukeja. Saattaa joutua muutaman hakemaan...

      Poista
  9. Minä myös tykkään noista GG:n astioista, vaikka muuten olenkin väritön tyyppi;) On ne kyllä sen verran arvokkaita, että kuppi ja kippo kerrallaan niitä on ostettava. Se on kiva, että kaikki kuosit käyvät yhteen.
    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja höpö höpö,että sinä väritön!! Mäkin yleensä tykkään astioissa lähinnä valkoisesta tai yleensäkin yksivärisestä,mutta joku näiden GG:eitten värikkyydessä vaan niin kiehtoo... Kai jonkinlainen herkkyys.
      Ihanaa viikonloppua sinullekin Ellen!

      Poista
  10. Nätisti istuu tuonne hyllyyn nuo sophiet. hyvän kodin saivat kun oletuksen varmistuttua hudiksi ne ei käyttöön meillä tullutkaan. Se iso korvallinen kuppi jäi miun kahvittelu hetkiin ;-). T kati

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kati,sun ansiotahan tämä on ;) !! Tänne ne kotiutuivat oikein hyvin!
      Nyt voiskin alkaa hinkuamaan seuraavaa latteparia...Jos vaikka kevätkuvastosta löytyisi jotain kivaa :) En ole sitä vielä nähnytkään.
      ps. Kiva kun tulit "kylään"

      Poista
  11. Määkin ihailen noita GG:n kuppeja. Itsellä on vasta yks pilkullinen kahvallinen muki. Oon kans miettiny, et pitäskö hankkia niitä tuollai yks-kaks kerrallaan, kun ovat sen verran tyyriimpiä. Töihin just haaveilen jostain kukkakuvioisesta latte-kupista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen yks kerrallaan hankkimista,silloin ei kirpase niin pahasti :) Tosin siinä on se riski,että kun toista on menossa ostamaan (siis jos vaikka 2 samanlaista haluaa),niin sitten mallia ei enää saakaan :( Mutta voihan noita ostaa vaikka kaikki erilaisina,kun kuitenkin sopivat aina yhteen!

      Poista
  12. Ai että tätä sun GG-kokoelmaa!! Ihania, mä oon kyllä hieman kade ;) Noi Sophiet on kyllä tosi ihania! Sain vkloppuna yhden uuden GG:n, naapuri toi kakun leivonnasta kiitokseksi sokerikon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta eikös sullakin ole GG:tä vaikka ja kuinka :) !!
      Kylläpäs sulla on mukava naapuri ja tuntee sut ilmeisen hyvin,kun osaa GG:tä tuoda kiitokseksi! Oot tainut pyöräyttäää jonkin unelmakakkusen taas :)

      Poista
    2. Ei mulla noin montaa, eikä ainuttakaan kukkakuvioista ;) Pieniä kulhoja on 6 kpl, lattemukeja 2 kpl +kermakko ja sokerikko. Mukeja haluaisin ehdottomasti lisää, ja noista lautasista olen kovasti haaveillut!

      Meillä on tosi ihania naapureita, ja tämä tosiaan tiesi et keräilen näitä. Sellasen lego-aiheisen kakun tein ja olivat tyytyväisiä :)

      Poista
    3. Nooh,vähitellen se kokoelma karttuu :) Niin kuin mullakin! GG:t on jotenkin niin ihana keräilykohde. Niiden värit antaa hyvän mielen ja kahvikin maistuu ihan erilaisilta niistä juotuna :)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!