Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

tiistai 28. tammikuuta 2014

Pähkii pähkii...

Pyhänä aikomuksenani oli tarttua erinäisistä ihanista blogeista saamiini haasteisiin. Tiedä sitten mikä saamattomuusviirus on meneillään,mutta kymmeneenkin kysymykseen vastaaminen tuntuu muka ihan mission impossiblelta just nyt :P Mutta sepä niissä haasteissa onkin kivaa; ne ei mene vanhaksi eli ehtiihän sitä :) 
Vastausten sijaan ajattelinkin esittää kysymyksiä teille :D Ku tää nyt täällä pähkii.

Silloin kun ostin Kodin 1:stä sen kamerajalan (jota olen ihan unohtanut käyttää!!),katseeni kiinnittyi tähän hippasen omituiseen lamppuun. Jokin tässä viehätti kovasti ja kun näin hintalapun,viehätti vielä enemmän :P Siis 5 euroa?! MUTTA nyt en sitten tiedä,että onko tää niinku kiva,ihana,kamala,omituinen vai sekoitus kaikkia noita? 



Ja sopiiko tämä nyt sitten tähän sisustustyyliin...? Värien puolesta ehdottomasti kyllä, mutta muuten...



No mitäs jos siihen lisäis jotain vähän "shabbyä"?

Jotain tällaista vaikka?


Nyt saa laukoa kommentteja ihan suoraan ;) Kauniin valon se ainakin huoneeseen tuo. 

Tiimarin aleista ostin kaikenmoista krääsää jo ajat sitten. Mutta olin tunkenut kassin niin hyvään talteen,että unohdin sen :D Viikonloppuna se sitten tupsahti eteeni ja piti heti kokeilla luoda jotain (ha haa). 


Päätin aloittaa näistä itsekoottavista kirjainleimasimista. Piti siis vaan liimaa kumiosa tuohon puuhun.


Kangasvärillä aloitin. Ajatus tekstistä pellavakankaallahan tuntui ihanalta... Mutta he hee,pitänee treenata vähän vielä :) Tuohon Live/Love-kankaaseen ajattelin lykätät vielä &-merkin tuohon tyhään tilaan. Sitten silitys ja pieniin kehyksiin? Ehkä. Tuosta toisesta voi tehdä vaikka pölyrätin :D



Jostain tällaisesta vois tulla aika kivakin! Mutta siis ei ehkä ihan tällasenaan. Pitäiskö tässä nyt sitten kortteja alkaa väkertämään :D Se vois kyllä olla aika kivaa puuhaa! 



Olipas hassu postaus :P Heitin teille kasan tavaraa niskaan,että kertokaas nyt mitä tehdä :D :D Nooh,aina voitte leikkiä ettette nähny koko postausta ;)  Joka tapauksessa toivotan teille ihanaisille mukavaa viikon jatkoa <3

12 kommenttia:

  1. hmmm..ompas kinkkinen lamppu. mutta melkoisen hieno. Antaa tosiaan kivaa valoa ja näyttää ihan oklta mutta ei tee sellasta vau efektiä, u know?? Anna nyt nuo hörtylät roikkua tuossa ainenki..

    Leimailussa en osaa auttaa..miekun teen kaiken aina sabluunoilla. olen oikein leimasimien vihollinen :D ne ei vaan toimi miun käsissä oikein. niinki vaikeeta kun niiden käyttö on XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kinkkinen onkin oiva nimitys tuolle! Hörtylät jääköön siis,tai vaihtukoot toisiin.
      Nää leimat on mun ekat,eli oon ihan hukassa niiden kanssa vielä. Mutta ihan yhtä hukassa oon sabluunoiden kanssa :D Pitää vissiin vaan harjotella....

      Poista
  2. Lamppuhan on ihan hieno! Olisin ehkä laittanut sen alle jotain, että nousisi vähän korkeammalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla,että hieno on! Mä olen vieläkin vähän kahden vaiheilla.... Mutta hyvä ajatus vähän nostaa sitä!

      Poista
  3. Lamppu on ihana! Ehkä itsekin nostaisin sen esim tason päälle tai miltäs näyttäis kirjapinot sen alla tms., tunnelmavalona tuo on mitä parhain. Mä rakastan kaikkia pikkulamppuja ja meillä niitä on yllinkyllin mitä ihmeellisimpinä, tykkään enempi niiden tunnelmasta pienenä valonlähteenä kuin kattovaloista joita emme käytä tuskin lainkaan, joskus keittiössä jotta näkee mitä sitä pataan heittää =).. Joulun alla väsäsin taikataikinan ja otin muoteilla erilaisia kuvioita ja leimailin niihin kuvia sekä tervehdyksiä, tuli ihan hauskoja. Tai leimaile tuo livelovejne taikataikinaan ja tauluksi tai koristeeksi..Nyt lopetan tää rönsyilee ihan liikaa.. kirjotusripuli..=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tanni rohkaisusta! Onhan se vissiin ihan hieno..omalla tavallaan :D Mutta tuo nosto kirjapinon päälle on ihan loistoidea!! Ei kun siis kierrätyskeskuksen saa ottaa-telttaan rohmuamaan vanhoja kirjoja ;) Toivottavasti niitä on...
      Mäkin tykkään pienistä jalka-tai pöytälampuista paljon enemmän,kuin kattovaloista. Vaikka nekin on välillä tarpeellisia.
      Kiitos taikataikinavinkistä myös! Sitä en ole vieläkään ikuna kokeillut?! Josko ois sen aika :)
      Ihana kirjotusripuli,tykkään niistä :)

      Poista
  4. Lamppu näyttää hyvältä tuon hörsylän kanssa. Tuo Tannin idea, että alle vanhoja kirjoja kuulostaa munkin korvaan hyvältä :) Voi mä tarvisin tuommosia leimasia kans. Noilla vois tehdä pellavasta tyynynpäällisiä painamalla kirjaimia putkeen. Nuo mitä oot jo tehnyt näyttää kivalta. Musta se leimasimen jälki saa näkyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä teiän ideoihin ja kommentteihin voi niin luottaa :) !! Hörsylät siis pysykööt ja kirjoja alle!
      Mäkin olen kauan himoinnut tuollaisia leimasimia ja nyt raaskin vihdoin sitten ostaa. Tyynynpäällisethän voiskin olla kivaa puuhaa,kiitos vinkistä!
      Mäkin jotenkin tykkään siitä,että leimasimen jälki näkyy.Tulee vähän sellasta rosoa mukaan.

      Poista
  5. Lamppu on kiva ja luulen että siitä siivilöityy kaunis valo noiden heinien joukosta:) Nuo muiden ideat korottaa lamppua, kuulostavat hyvältä. Tai lamppu ehkä jonkun vanhan laatikon päälle...
    Noista painetuista teksteistä tulee kyllä kauniit taulut;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Laatikkoidea on myös tosi hyvä!! Tosin pitäis vaan olla se laatikkokin :D Kyllä noista leimasinkokeiluista varmaan jotain vielä syntyy... Vähän harjoitusta kyllä vaatii. Pistän sitten näytille kun jotain valmista saan aikaan ;)

      Poista
  6. Täytyy jälleen kerran vastailla näin perätysten sun postauksiin, kun en vklopun kiireiltäni ehtinyt juuri koneelle.. Kiva toi lamppu, ja nauha on hyvä lisä siihen.

    Vitsit miten kivoja kirjainleimasimia oot löytänyt! Ei oo kyllä meidän Tiimareissa tollasia näkyny, tarkkaan oon nimittäin kolunnu niiden valikoiman :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana oli taas lukea sun kommentteja! Eipä haittaa kuule ollenkaan että tulee kerralla monta :)
      Lampusta en kyllä oikein vieläkään tiedä...Saattaa päätyä äidille...Mutta tilalle pitäis saada jotain,kun nyt olen tottunut valoon tuossa.
      No höh teidän Tiimaria :/ Mäpä vinkkaan jos jossain vielä tuollaisiin leimoihin törmään!

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!