Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

lauantai 4. tammikuuta 2014

Romusta ja riekaleista

Eikös ole kerrassaan hurmaava otsikko :D Oikein innostaa lukemaan :P No mutta sellaista täällä nyt on ollut tekeillä; romusta ja riekaleista tehty romanttista! Tai ainakin omaan silmään.... 
Useita jouluja hyvin palvellut tähtivalo alkoi päästä tiensä päähän. Puolet ledeistä oli palanut,joten näytti vähän höhlältä. Olin jo melkein heittämässä roskiin,kunnes äkkäsin tiirata tähden sisuksiin! Siellähän pilkotti lupaava rautakehikko...Eikun johto poikki, päältä muovit pois ja valot irti!

Tämmönen siis oli:


Ja tässä riisuttuna:


Vähän kyllä mietin josko tällainen tähti kuitenkin on vaan jouluksi sopiva... Mutta hei, tämähän on tähtisadekoti (!), joten päätin että meille se käy ihan mihin vuodenaikaan vaan :) Vähän mallailin erilaisia virityksiä, mutta aina luotettava pellava-pitsiyhdistelmä oli omaan silmään kaunein. Keep it simple ;) 



Mutta minne tämän sitten laittaisi?!?! Pientä haahuilua ympäri kotia ja kiipeilyä eri seinillä, ja keittiössä se sitten näytti "oikeimmalta". Vähän se on jotenkin reppana, kun on niin hentoinen... Pitäisi ehkä maalata se vaikka harmaaksi, niin erottuisi enemmän tuosta seinästä. Tai jos sen saisi jotenkin ruostumaan?!


 Mutta tykkään tuosta ulottuvuudesta ja varjoista,joita se luo. Ja kesällähän just tohon kohtaan paistaa se mun rakastama aamuaurinko, niin näyttää varmaa aikas kivalta :) Jos tuo nyt kesällä enää tuolla seinällä nököttää :P


Tästä lähti tietty taas varsinainen dominoefekti! Tähden paikalla olleelle tarjotintaululle piti keksiä uusi paikka,siihen somistukset ja entäs sitten ja mitäs sen jälkeen :D No niistä sitten toiste ;) 

Tähti siis riisuttiin, joten oli aika vähän pukeakin jotain. Meillähän on ns. oikea ruokapöytä olohuoneessa,eli aika lailla koko ajan oman valvovan silmän alla... Olen niitä tuoleja tässä  tiiraillut jo jonkin aikaa ajatuksena, että jotain niihin  pitäisi keksiä! Ovat jotenkin "olmit" tuollaisenaan. No nyt keksin sitten edes jotain! Ikean euron lakana sai kyytiä,kun revin siitä riekaleita keskellä yötä :D 

Nyt on tuolit puettu :)


Tää on taas varmaan sarjassamme joko tykkää tai sitten todellakaan ei... Musta ne on kuitenkin melko söpöläiset :)


Ja onneksi keksin repiä noi. Tykkään just siitä,että ovat vähän tuollaiset repsottavat,eikä ommellut ja silitetyt.


Tänään on ollut ihan loistava päivä! Joulu on nyt meidän kodissa niiiiin ohi ja tuntuu,että on taas tilaa hengittää!! Huonekalujakin olen siirrellyt ja ties vaikka mitä! Niistäkin sitten todisteaineistoa toisella kertaa. Tytön kanssa oltiin luistelemassa pitkän aikaa (tekojäällä) ja polvi jopa kesti sen,jipii!!! Illalla kävin vielä kuntosalilla ja tyttö tykkäsi leikkiä lapsiparkissa. Hyvä fiilis, molemmilla :)

Loistavaa pitkän viikonlopun jatkoa teille kamuset!

16 kommenttia:

  1. Mä olisin varmaan tehnyt ihan samoin tuolle tähdelle, ei nyt noin ihanaa voi roskiin heittää. Miltäs olis tähti näyttänyt jos siihen olisi kieputellut tuota revittyä lakanaa..? Hauskat on rusetit.. mä itse tykkään kanssa tuollaisesta rennommasta lookista!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieputtelin siihen sellasta pitsiverhon jämää,mutta sitä en saanut nätisti :/ Tarkotatako ihan ylt'ympäri vai silleen noihin sivuihin vaan? Vois tosiaan kokeilla! Kiitos ideasta :) !! Ties mitä tohon keksiikään vielä :)

      Poista
    2. Ehkä itsekin kokeilisin eri vaihto-ehtoja, mutta on se nätti nuinkin!!! Ja kesäksi muratin tueksi partsille, vois olla aikasta söpö kun muratti kieputtelisi tuossa, siis jos tykkää.. Aivan,mitä sitä vielä keksiikään =)

      Poista
    3. Muratista tykkään ihan hurjasti,joten tosi hyvä ajatus tuokin!

      Poista
  2. Hyvä ettei tähti lentänyt roskiin, tuohon voisi laittaa vaikka mitä rusetin pariksi, jotain lusikkaa ym....tuoleista tuli kivat. Rusetit on aina IN :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva idea tuo lusikka! Pitäis vaan ensin käväistä kierrätyskeskuksessa... Hyvä tekosyy ;)
      Rusetit on mulle sellanen heikko kohta. Tykkään niiiiin paljon :)!

      Poista
  3. Hieno tuo tähti! Ja siihen saa kyllä vaihtelua, vaikka maalamalla jos kyllästyy valkoiseen väriin. Nuo rusetit on kanssa ihanat, toteutus sopivan nopeaa;) Minäkin olen miettinyt jotakin noihin keittiön tuoleihin, jotain tämmöistä voisin kokeilla;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähteen tosiaan saa aika helposti vaihtelua,kun vaan vähän kokeilee eri juttuja :) Ja nyt on jo tullut teiltä ihania ideoita!
      Rusetit oli tosiaan taas sellanen mun maun mukaan: nopea ja helppo :D Mietin myös sellasia isompia rusetteja selkänojien ympäri ,alaosaan... Saas nähdä jos vaikka sellasiakin kokeilisi!

      Poista
  4. Hyvä ettet heittänyt roskiin tähteä, siitähän saa vaikka mitä aikaan. Sen voi koristella vuodenaikojen mukaan... Ja valkoiset höyhenet toimii missä vaan! :) Tuolit on kivat rusetilla somistettuina. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin on alkanut oppimaan siihen,ettei heitä mitään pois,ennen kuin on kahdesti miettinyt :) Ja höyhenethän vois olla myös aivan ihanat!! Hyvä idea,kiitos!
      Tuollaiset vähän prinsessameininkituolithan nuo nyt taitaa vähän olla :D Eli sopii meille :)

      Poista
  5. Hieno tuo tähti. Siihenhän voi viritellä vaikka ja mitä tilanteen ja vuodenajan mukaan :) Esim. kesällä kukkia jne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näinpä juuri! Vähän kyllä tekis mieli maalata se harmaaksi... Spray ois kyllä kätevämpi,mutta harmi ostaa,kun maalia ois puoli purkkia :/ Mutta meneehän se valkoisenakin :)

      Poista
  6. mitä hittoa??eikö miun kommentti olekkaan tullu perille?? :O niin siis tuo rusetti idea on HUIPPU! ihanan varastettava omaan käyttöön..päättäny olen sen meilläkin toteuttaa ennemmin tahi myöhemmin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt ainakin tuli kommentti :) Ja ihana sellainen onkin <3 !! Kiva jos tykästyit rusetti-ideaan ihan varastamiseen asti :) Siitä vaan! Helppoa ku heinänteko ja heti tykkään tuoleista enemmän.

      Poista
  7. Olipa hyvä et kurkkasit sisuksiin! Tuostahan tuli ihana koriste seinälle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös :) ! Nyt on tullu kans niin hyviä tuunausideoita lukijoilta,miten tuota voisi vielä kaunistaa,että saas nähdä mitä siitä vielä kehkeytyy! Ja tällaiselle tähtivimmaiselle tuohan on ihan ihanuus :)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!