Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Siirtoja

Jee,ehdin taas koneellekin! Mutta enpä ole muuten pahemmin ehtinyt kotona ollakaan,eli se pieni tuunaus odottaa vielä toteutumistaan. Ehkä tänään illemmalla sitten.. Viime viikonloppuna innostuin vähän siirtelemään huonekaluja. Sellaisia pieniä,kivoja muutoksia vaan. Ei mitään sohvan raahailuja :D Oikeastaan kaikki lähti siitä,että riisuttuani vanhan ikkunan joulukalenteritötteröistä, se näytti jotenkin ihan orvolta :/ Ja kuinkas ollakaan,dominoefekti sai taas kerran alkunsa :D 
Bloggauspaikkapostauksestani joku tarkkasilmäinen saattoi jo huomata ruokapöydän päädyssä jotain muutosta... Jotain olen siihen päätyyn kaivannut, ja nyt siihen päätyi tämä ikilempparipenkki.


Aika kivasti se siihen sopiikin,eikös :) Ja tarjoaa vähän lisäistumapaikkaakin tarvittaessa!


Penkkihän oli tuon ikkunapokan alla, mutta nyt siiihen pääsi askartelulipasto makuuhuoneesta.


Ja nyt tuo "nurkkaus" on jotenkin vähän täydempi. Tykkään :)


Ainoa mitä mietin (taas kerran!) on tuo lipaston "etupaneeli"... Pitäiskö siihen saada jotain täytettä? Kuva? Teksti (hahaa :D ) Ideoita?? 



Pitsirullatelinekin pääsi näkyvämmälle paikalle,vaikken tiedä onko se nyt ihan olkkarin sisustukseen niin sopiva :P Väliäkö sillä :D 


Ja joulualusaskartelukin saa pysyä näkyvillä. Eihän tuo mikään joulukoriste niin olekaan. 



No makuuhuoneeseenhan jäi tyhjä paikka tuon lipaston kohdalle, joka tietty piti täyttää :D Jotain siihen löytyikin, mutta en ole ihan varma onko se oikea juttu siihen... Joten enpäs vielä näytä sitä :P 

Nyt vois lähteä vähän ulos reippailemaan,kun pakkastakin on sopivat -7 astetta. Harmi vaan kun aurinko ei paista, suunnitelmissa kun oli ottaa ihania,aurinkoisia talvikuvia... No onhan tätä talvea vielä jäljellä :) 

Rentoa sunnuntain jatkoa teille kaikille <3 



14 kommenttia:

  1. Tuo penkki on ihana<3
    Minäkin haluaisin tuollaisen pitsirullatelineen...Ja hyvin käy olkkariinkin koristeeksi! Muutenkin on kaunista ja ihania asetelmia olet tehnyt:)
    Täälläkään ei paista aurinko, minäkin olisin niin halunnut ottaa aurinkoisia kuvia! Mutta jospa se aurinko rupeaa paistelemaan useammin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellen :) Penkki on tosiaan sellainen mun kestosuosikki. Ja siitä kyllä aikoinani pulitin ihan sievoisesti,kun se oli vaan ihan pakko saada!!! Mut kannatti :) Pitsirullateline taas oli ihan käsittämätön löytö yhdestä FB-ryhmästä. Tuollaista olin jo etsiskellyt tooosi pitkään. Toivottavasti siis sinäkin löydät omasi!
      Lenkki teki hyvää ilman aurinkoakin. Tosin uuden reitin kokeileminen johti aika paljon suunniteltua pidempään lenkkiin... :P

      Poista
  2. Tuo pitsirullateline on kaunis. Mielestäni tuo penkki sopii tuohon erittäin hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika kivoista kommenteistasi!! Penkki tosiaan on aika kiva tuossa pöydän päädyssä :)

      Poista
  3. Ihana tuo penkki... Ja tuo pitsirullateline <3 Tuohon lipastoon sopisi joku haalea teksti, joka näkyisi, mutta ei pomppaisi liikaa silmään :) Mua ei välttämättä kannata kuunnella, kun laittaisin tekstiä joka paikkaan, jos mahdollista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiku sua mä just kuuntelen,kun olen itekin ihan tekstifani :D !! Eli saattaa hyvin ollakin,että joku teksti siihen päätyy....
      Kiitos vaan kovasti kehuista :) Tuo penkki ja rullateline onkin mun ihan lemppareita,tai lemppareiden joukossa.

      Poista
  4. Aivan ihana tuo pieni penkki!! <3 Sopii niin kivasti tuohon pöydän päätyyn! Ja pitsirullateline käy tolle paikallaan kans, kaunis sekin!

    Mukavaa viikkoa sulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli :) Kiva että mun lempparit pääsi välillä oikein kunnolla "framille" :)
      Kivaa viikkoa sullekin <3 !

      Poista
  5. tuo penkki on kyllä söötti!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös vaan :) Kunpa itekin ois noin taitava käsistään...

      Poista
  6. Kiva tuo penkki. Mutta tuo pitsirullateline on aivan ihana, mistähän semmoisen saisi itsellekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ninnu :) Kannattaa liittyä erilaisiin Facebook sisustusryhmiin (ellet jo kuulu); niistä tekee vaikka mitä ihania löytöjä! Kukkaron mielestä valitettavasti... :D Huutonetistä voi myös etsiskellä. Onnea etsintöihin!

      Poista
  7. Ekaksi ihmettelen miksei mun etusivu näytä sun uusia blokkauksia. Olen jäänyt ihan paitsi..? Mutta hei onko meillä nyt samikset kulmakaapit hei?:D Ainaskin näyttää ihan sisaruksilta:DD
    Mä tykkään tuosta penkistä ja lankarullatelineestä-kumma juttu ja pitänee sanoa, että se sopii olkkariin;) Viimeisin postaus koski sitä heinälamppua-mulla on kellarissa samanlainen (sori en tykkää) mutta tykkäsin sen valosta ja tunnelmasta silloin ennen. Mutta eiköhän sille paikka löydy, muut jo vinkkasikin että se ylemmäs;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kääk, hylkiikö sun etusivun mun blogia :D :P ??
      Pitääkin katsastaa sun kulmakaappi,kun en ole sitä postauksista bongannut?! Jospa ne on siskoksii :D
      Kyllä tuo penkki ja rullateline ovat hyvin kotiutuneet uusiin asemiinsa :) Mutta tuota lamppua nyt pähkään... ehkä annan sille kuitenkin mahdollisuuden kirjapinon päällä :) ja jos vieläkin mietityttää,pistän kiertoon.

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!