Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Sunnuntaihassutteluja

Onneksi muistin perjantaina tulostaa yhden hauskan tekstin, jonka olin joskus jossain nähnyt. Tänään sille tuli käyttöä, kun piti ihan pakosti taas jotain pientä nykertää ! Olen vankasti sitä mieltä (hihii),että isonakin saa vähän leikkiä prinsessaa :) Kai tuo sängynkatoskin puhuu "vähän" sen puolesta... Siksi  tämä söötti lausahdus viehätti niin ja saa varmasti hymyn huulille. Laitoin sen tietenkin yöpöydälleni siinä toivossa,että tekstin sanat vaikka kävisi toteen  ;) 

Tästä kuvasta ei ehkä vielä ihan kunnolla näy... 


Mutta tässä toive läheltä :)


Olin tuon kruunukehyksen ostanut sinooperista ehkä vuosi sitten. Maalia pintaan,tekstin leikkaaminen sopivan kokoiseksi ja avot;valmis!


Kyllä jollain tosikolla vois olla pari sanaa sanottavanaan :D Että nelikymppinen nainen tällaisia hulluuksia.... Valitsin fontiksi vähän tuollaisen hassuttelevan, ettei ihan överiksi mene ;)



Maalipurkin kun kerta aukaisin, maalasin samalla sen eteisen kaapin sisältä ja vetäisin toisen kerroksen maalia sen viekussa olevaan jakkaraan. Kohta saa vihdoin tavaraakin kaapin uumeniin! 

Huomenna pitäisi lähteä työmatkalle naapurimaahan. Katsoin netistä kuvia paikasta, jossa kokoustamme ja wow; taitaa tulla postaus siitä heti kun palaan! Kohta sitten unille jänskittämään josko huomenna vaikka olisi se aamu,että heräisi prinsessana :D 

Iloista alkavaa viikko teille kaikille ja lämpimästi tervetuloa blogiini Bettina!

14 kommenttia:

  1. Ihana prinsessataulu! ♥ Prinsessa tai ei, kivaa työmatkaa. :) Kokouspostausta odotellessa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Melkein prinsessaksi siellä kokouspaikassa itsensä tuntikin; aivan ihana paikka! Postaan piakkoin ;)

      Poista
  2. Sopivasti menet sitten naapurimaahan, siellähän tarvitaan yksi prinsessa koska alkuperäinen asustelee New Yorkissa, joten toiveet voivat käydä toteen:D Mukavaa reissua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsihii :) Ei musta ihan prinsessaa tullut,vaikka sellaista melkein pysty kokouspaikassa leikkimäänkin! Tooosi ihana paikka!

      Poista
  3. Ihana taulu! Ja söpöt pikkuruiset kengät! Ei sisustamisen tarvitse olla haudanvakavaa, pitää olla vähän pilkettä silmäkulmassa;)
    Mukavaa työmatkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös näin; kiva jos joku sisustuselementti saa vähän hihittelemään :) Kiitos,matka meni hyvin. Paikka oli super! Siitä pian kuvia.

      Poista
  4. Hauska taulu :) Toivotaan, että toiveesi toteutuu :D Mukavaa työreissua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ihan toive toteutunut, mutta melkein :) Kokouspaikan historiallisuus laittoi mielikuvituksen kierroksille :D

      Poista
  5. Aivan ihana prinsessa taulu, teksti hyvä :) Mukavaa työmatkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mua se hauskuuttaa aamuisin,jolloin sitä tartteekin vähän hauskuutusta!

      Poista
  6. Ihana teksti ja suloinen kehys! Ja ihanalta näyttää makkarissa! <3 Mukavaa reissua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuosta tuli tosiaan aika kiva ja niin pienellä vaivalla! Siitä vaan "kopipeistaamaan" ;) Reissu oli kokouspaikan takia aivan ihana!

      Poista
  7. hah..mulla on sama teksti suomeksi tyynyliinassa"joskus sitä vaan niinku herää prinsessana" XD mukavaista duunimatkaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa ihan loistavalta suomeksi! "niinku" :D :D Työmatka oli kokouspaikan takia ihana,kuvia piakkoin ;)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!