Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Jotain vanhaa, jotain valmista ja paljon maalia

Tuota kaikkea (otsikon mukaista) on kuulunut lähipäiviin. Perjantaina käväisimme tytön kanssa ikilempparissa,kierrätyskeskuksessa :) Olivat pistäneet paikan järjestyksen ihan uusiksi ja piti vähän ihmetellä että mistä päin mitäkin löytyy. Mutta löytyihän sitä. Taas :D Heti ovella pysähdyttiin ilmaisosastolle, joka on mun mielestä muuten ihan superhyvä keksintö! Sieltä tarttui mukaan kaikkea pientä niin tytölle, kuin sisustukseenkin. Muun muassa nämä liikuttavan ruostuneet vanhat vuoat:





Tyttö löysi pienen soman nuken ja puisen vanhan hyrrän. Laatikoista löytyi muutakin, mutta ne etsivät vielä paikkaansa... 

Mun ei pitäisi edes niitä huonekaluja katsella,kun kohta koti näyttää huonekalukaupalta :D Mutta tätähän nyt ei voinut olla sivuuttamatta! 



Hintalappu puuttui ja kun myyjä tuli hintaa siihen katsomaan, sanoin että näyttää ihan sellaselta vitosen pöydältä... Ja myyjä oli ihan samaa mieltä :) ! No saatatte ehkä arvata, että tällä pöydällä oli rooli viikonlopun "maali"-osuudessa...

Ja sitten se "valmista"-osuus. Yks päivä tässä jo näytin niitä leimasinkokeilujani. Kaavailin sitä &-merkkiä vielä laittavani,vaan eihän mun sabluunoista sellaista sitten löytynytkään :/ Päädyin sitten kruunuun. 


Tjaa...Ihan on vänkyrä ja vinksalleenkin, mutta onpas ainakin ite tehty :D




Tartuntapohjamaalia ja tavallista maalia kuluu kyllä tässä taloudessa niin paljon,että mun mielestä Tikkurilan maalit vois alkaa jo vaikka vähän sponssaamaan mua :D Tykkään kyllä maalaustouhuista,mutta esim.tuon pöydän maalaaminen oli aika,noh,ärsyttävää. Mutta onneksi tähän sisustustyyliin kuuluu sellainen pieni rosoisuus,eli ei haittaa vaikka maalit ei oiskaan ihan vimpan päälle ;) 

Eilen kävin vihdoin H&M Homessa! Voitteko kuvitella,että tää oli mun eka kerta?!?! En ihan villiksi heittäytynyt,mutta jotain keväistä sieltä kyllä mukaan tarttui.... Piakkoin niistä enemmän :)

Lämpimästi tervetuloa blogiini Kikke! Olipa mukava saada sinut tänne :)

Kivaa alkavaa viikkoa teille kaikille!


16 kommenttia:

  1. tikkurilan sivuillahan on se blogiyhteistyö juttu..hae ihmeessä.. ;) ihan mahtavia tuuninkeja taasen kerran.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai on vai,en tienytkään!! Hmm...pitääpä oikeesti tutustua :)
      Kiitos vaan..tällassii kotikutosii hommii :D

      Poista
  2. Mä oon yrittänyt jo pitkään ehtiä käymään kierrätyskeskuksella myös. Täällä se oli muuttanut ja en löytänyt sitä uutta mistään. Tavoitteena on, että tällä viikolla ehdin etsiä sinne :) Tarvisin just tuollaisen vanhan vuuan. Loistavia löytöjä jos vielä ilman sait! Pöydästä tuli varmasti hieno valkoisena? Taulusta tuli todella onnistunut ja sopii tuo kruunu sisustuksellisesti teille ehkä jopa paremminkin, kuin &-merkki ois sopinut :) Tai ainakaan sitä ei osaa kuvitella, kun tuo kruunu näyttää tuossa niin hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kierrätyskeskus on vaan sellanenkin aarreaitta! Toivottavasti löydät sen omasi :)
      Pöydästä tosiaan tuli aika hieno :) Nyt alkaa olemaan kuiva,niin voi alkaa somistelemaankin ja laittamaan tietty sitten kuvia tänne näytille ;)
      Voipi tosiaan olla,että kruunu onkin tuossa parempi. Vähän niinkuin "elä ja rakasta prinsessameiningillä" :D :D

      Poista
  3. Tuosta taulustahan tuli ihana! Pieni vinous on vaan persoonallista. Hyvät löydöt kiertsikasta oot tehny. Voi kun itsekin osais nähdä kaiken sillä silmällä.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria! Onhan tuo aika soma vaikka vähän vinksahtanut onkin :) Ja helppo oli tehdä!
      Sinne vaan kuule kierrätettyä kattelemaan! Mä yleensä aina mietin,että miltä joku esine näyttäisi valkoisena :D Tai minne kotona jonkun esineen sijottaisin. Tosin näitten vuokien kanssa en miettinyt kumpaakaan :P Tykästyin muuten vaan.

      Poista
  4. Ihania löytöjä olet taas tehnyt:) Miten joku voi luopua ruosteisista kakkuvuuista...käsittämätöntä... Ja tuo pöytä on huippulöytö! Hiotko ensin tuota pöydänpintaa kun maalaat? Ja tuleeko maalista hajua? Mietin tätä, kun minullakin olisi yksi juttu joka pitäisi maalata. Mutta se haju mietityttää,
    pitäisi varmaan maalata kylppärissä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus tosiaan onnistaa tuolla kiertsärillä :) Aika useinkin oikeastaan.Mutta eikös se niin mene,että toisen romu on toisen aarre :)
      Mä olen rehellisesti sanottuna liian laiska,tai ehkä malttamaton mihinkään hiomishommiin. Maalaan aina tartuntapohjamaalilla (Otex) ja sitten seuraavana päivänä puolihimmeää maalia päälle. Kyllähän nuo maalit vähän haiskahtaa,mutta ei mun nenää haittaavasti. Kyllä siitä pyörtymättä selviää :D Ei ole edes tyttö valitellut mitään hajuja.

      Poista
  5. Tuollaisia vuokia ei voi ikuna olla liikaa, aivan mahtavia löytöjä niinkuin tuo pöytäkin. Oman käden jälki tuo vaan persoonallisuutta sisustukseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää vuoat on mun ihkaensimmäiset! Jotenkin vaan kolahti niiden ruosteisuus :) Ja totta turiset; mielummin itsetehtyä/tuunattua,kuin vimpan päälle kallista kaupasta! No okei,joskus voi vähän sortua... :D

      Poista
  6. Voi mitä ihania löytöjä! <3 Että ihan vitonen piti tosta kauniista pöydästä maksaa, ei paha! Kiva nähdä, mitä olet H&M:lta kotiuttanut :) Mukavaa viikkoa sulle ihanainen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli :) Tuo pöytä oli kyllä aikas mukava löytö! Yritän tällä vkolla ehtiä laittaa henkkamaukkaostokset esille. Nyt vielä mielessäni mallailen niitä paikoilleen...Ja silittääkin ensin pitäis.
      Sulle myös mukavaa viikkoa <3

      Poista
  7. Vuoat on kauniita! Keväämmällä haluaisin kokeilla betoni-juttuja ja juuri tuollaiset muitot olisivat täydellisiä!
    Aina pitää ostaa, kun halvalla saa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne betonijutut ois kyllä ihania,mutta syntyyköhän sellaisesta ihan mahoton sotku?! Pitääpä netistä vähän haeskella ohjeita...
      Ja nuo vuoat oli siis ilmaisia,kuvittele :) !!!

      Poista
  8. Vuokia ei ole koskaan liikaa, ne on niin monikäyttöisiä monissa asetelmissa! Ja pöytä oli niin halpa, että mukaan vaan. Ja ainahan voi myydä ja pyytää sitten enemmän, bisnes on bisnes:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä vasta harjoittelen näiden vuokien kanssa,kun nuo on ihan ekat mulla!
      Ja totta tuokin; jos ei omaan kotiin enää sovi,niin bisnekset pystyyn :)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!