Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Maalta kaupunkiin

Heipä hei ihanat ystävät, pitkästä aikaa! Loma on ohi (höh) ja arkeen pitäisi taas palata. Lomailimme tytön kanssa serkkuni luona maalla ja voi sitä rauhaa!! Tai lapset tietty piti äänestä huolta :) ,mutta se ympäröivä rauha oli niin tervetullutta. Tosin sairastuin heti loman toisena päivänä ihan järkyttävään flunssaan, joka jatkuu edelleen :( Mutta loma teki joka tapauksessa hyvää,kipeänäkin. Pitihän sitä tietenkin heti vongata serkku viemään mut shoppailemaan Huittisiin! Tiesin siellä olevan useitakin kirppareita ja hinkusin päästä näkemään minkälainen tarjonta siellä päin on. Olisihan sieltä tarttunut mukaan yhtä jos toista, mutta laukut olivat jo mennessä niin täynnä,että piti tarkkaan harkita mitä niihin vielä mahtuisi :/  Ostin siis vaan pientä ja somaa :) 

Tämä kello oli musta aivan superhyperhuippulöytö! Just oikea väri ja hinta 2 euroa?!?! Olen rakastunut <3



Melkein kiljahtelin riemusta kun tämän löysin :D



Samasta antiikkiliikeestä löytyi tämä kauneus, eurolla! Siis tuo kakkulapio. Kaiverrus kertoo,että joku on sen saanut vuonna 1960.


Rakastan kieloja, joten tämähän vei heti sydämeni.
 


Tämä pääsi ainakin alkuun noiden muiden vanhojen leipomustarvikkeiden seuraan. Toki tuosta saisi varmaan ihanan taulunkin...
 

Tällaista ikikalenteria olen halunut jo kauan, mutta pihiyteni ei ole antanut periksi :D Nyt löysin tämän tarjouskorista 5 euron hintaan ja jo hymyili kukkarokin! 


Sopii musta kivasti noiden hempeiden Greengate-astioiden kanssa yhteen.


Aika söpis,eikö :)


Yksi verhokin tarttui matkalta mukaan, mutta sen sijoitus on vielä kysymys... Pitää ensin pestä se ja ihmetellä sitten. 

Ja arvatkaapa oliko ihanaa palata kotiin, kun postin tuomasta kirjekuoresta paljastui jotain superilahduttavaa ja suloista?! Siitä sitten seuraavassa postauksessa enemmän, mutta tässä pieni kurkkaus ja nyt jo iso,iso kiitos Ellenille <3 



Nyt kun vihdoin jaksaa tehdä jotain muutakin, kuin vain makaa sohvalla, niistää ja yskiä, nautiskelen koko tämän iltapäivän ihanien blogienne kimpussa! Mitähän upeaa olettekaan taas keksineet tässä lomaviikon aikana... 

Halaukset sunnuntaihin, tavataan taas pian!


16 kommenttia:

  1. Kivaa, että paketti on löytänyt perille :)
    Hienoja löytöjä olet tehnyt! Tuo kello on niin kauniin värinen <3 Minustakin on parasta lomalla kierrellä paikkakunnan sisustusputiikit ja kirpparit. Ja mikä tunne, kun tekee ihanan löydön. Tosin nykyään olen vähentänyt kirpparikierroksia, kun tuota tavaraa on kaapit täynnä.
    Ihanaa sunnuntaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja arvaa vaan miten iloiseksi pakettisi minut tekikään!!! Hehkuttelen sitten lisää postauksessa ;)
      Uuden kirpparin löytäminen on aina melkein lottovoitto :) Olin ihan intopinkeenä kun pääsin kiertämään uusia paikkoja :D On ne mullakin paikat jo aikas täynnä tavaraa,mutta kun ei vaan voi joitakin juttuja vastustaa :) Ja esim.tuo kello;eihän sitä vaan voinut jättää sinne hyllyyn!

      Poista
  2. Ihana kello!!Ja värikin niiiiin suloinen.Samanmoista kelloa olen itsekin etsiskellyt kirppareilta.Oon sata varma,että joskus se löytyy.Toivossa on ainakin mukava elää=)
    Meilläkin on flunssaa liikkeellä.Sitkeätä sorttia onkin. Mukavaa sunnuntaita=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on ollut just tuollainen kello haaveissa jo pidemmän aikaa,mutta olin jo melkein luopunut toivosta,että sellainen oikeasti löytyisi. Vaan kuinkas kävikään :) Eli onnea vaan sinullekin etsinnöissä!!
      Paranemista sinnekin ja kivaa sunnuntai-iltaa :)

      Poista
  3. Kiva, että oot taas mukana bloggailemassa :) Hienoja löytöjä oot tehnyt. Lomalla parasta on päästä tutuista kotinurkista uusiin paikkoihin :) Mulla olis pari juttua sulle blogissani, käy kurkkaamassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva olla taas täällä :) Kyllä tekee tosiaan hyvää päästä välillä kauemmas kotimaisemista,vaikka koti niin rakas onkin. Tuntuu jotenkin enemmän lomalta,kun on edes vähän jossain muualla. Kiva haaste sun blogissa,mutta iik ja kääk,mistäs ne kuvat löytäisin :D Täytynee penkoa ;)

      Poista
  4. Superkivoja löytöjä! <3 Kello on todellakin suloisen värinen! Ja ihana ikikalenteri, passaa niin kivasti teidän keittiöön :)

    Täällä ollaan kans flunssan kourissa, tuntuu ettei parane millään :/ Plus silmävamma, jonka sain lauantaina, joten aika lailla hissukseen menty tää vkloppu! Kivaa alkavaa viikkoa Nanette <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin ihan onnessani noista löydöistä! Kiva kuulla,että muutkin tykkää :)
      Ihan hurja tää flunssa :( Nyt on niin hirveä yskä,että oksat pois! Paranemisia sinne teillekin ja mitä ihmettä sun silmään on osunut?!

      Poista
    2. Paranemisia sullekin! Meidän 2-vuotias raapaisi vahingossa kynnellä, sarveiskalvon haavauma seurauksena.. Mut silmä on jo melkein entisellään, joten eiköhän tää tästä :)

      Poista
    3. Kiitos! Ja voi auts,mahtoi tehdä kipeää :( Mutta hyvä,että on parantunut nopsaan!

      Poista
  5. Olet löytänyt suloisen värisen kellon, aivan ihana :) Paranemisia Nanetelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kello on kyllä suloisen keväinen :) Kiitos Marianne,yskä ja käheys vielä vaivaa,mutta eiköhän tämä tästä.

      Poista
  6. Voi mikä vekkari ihanuus<3 Olisi tarttunut minunkin matkaani. Loma on lomaa on sitten flunssa tai ei. Kiva kun pääsee muille kirppis apajille, tuntemattomia aarrekasoja tonkimaan...:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se;tutut kirpparit kun on koluttu jo sataan kertaan, niin ihana päästä välillä ihan uusille apajille :) Vekkari tosiaan vei sydämen <3 Eikös sullakin pukkaa vähän sellaista vekkarimaniaa ;) :)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!