Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Riemuvoitto ja pieniä iloja

Keskiviikkoiltaa! Pitää tässä postailla oikein urakalla,kun kohta koittaa loma! Saattaa siis tulla jokusen päivän breikki blogitapahtumiin tällä suunnalla, että älkää ihmetelkö :) 
Aiemmin jo hehkuttelin tehokasta viikonloppua. Suurin riemuvoitto tulee tässä! Jotkut teistä muistaa varmaan ihmeviritykseni kylppärin lavuaarin kanssa...Tarkoituksena siis saada putket piiloon,kun mitään allaskaappia ei siinä ole,enkä niin pientä ole vielä(kään) löytänyt. Tuossa syksyllä luulin keksineeni ratkaisun,mutta ihan pieleen se meni,kun tarrat eivät pysyneetkään :( Mutta NYT onnistui ja olen enemmän kuin iloinen!! 


Oli muuten ihan "mielenkiintoinen"  projetki purkaa ensin kaikki aiemmat rypytysnauhaompelukset,kun purkutikku on kateissa :P Onneksi sentään verhot oli jo oikeaan mittaan ommeltu!




Onhan tuo nyt aika (sata kertaa) parempi, kuin se häkkyräviritys :D 


Ompelin rypytysnauhan vaaleanpunaisella pakon edessä, kun valkoinen lanka oli loppu. Mutta itse asiassa voi ollakin parempi just näin. Tästä näkee jo sitä toista pientä iloa ;)


Joka on tässä. Tuo peilikaapin reuna kun alkaa olemaan vähän elämää nähnyt, niin tälläsinpä siihen tuollaisen hyllypitsin!


Kivasti toi vähän romskupiristystä tuohon kaappiin :)


Ja sitten vielä yksi piristys. Tämä löytyi 4 eurolla Prismasta. On vissiin paperitarvikkeille ja kynille tarkoitettu,mutta nyt siihen pääsi meikkejä,siveltimiä yms. Vähän lisää tähtiä kotiin ;)



Tämmöisä söpöilyjä kylpärissä :) 

Mulla on muuten joitain ongelmia tän bloggerin kanssa :( Ei näytä mulle lukijoita etusivulla, hallinnoinnissa vaan. Ja tämä on vakavaa: ei kerro teidän uusista postauksista?!?! Oletteko törmänneet vastaavaan? Anne-Mari ainakin ihmetteli miksi mun postauksista ei tule ilmoitusta ja Tuija kertoi,että tabletilla kuvat ja tekstit "sinkoilee" :( Mälsää kerrassaan! Toivottavasti korjaantuu pian. Mutta hallinnoinnista näin, että joukkoon on ilokseni liittynyt taas uusi lukija! 
Tervetuloa Maari!

Kivaa viikon jatkoa teille ja palataan lomailujen jälkeen. 
Niin ja halirutistus ystävänpäivään teille ihanille!! Tuotte kaikki iloa mulle joka päivä ihanien kommenttien ja uskomattomien blogienne muodossa :) 
 

22 kommenttia:

  1. Onpas söpöä.. millä tekniikalla tuon verhon nyt tuohon kiinnitit .? Kiva säilytyslokerikko merkeillä. Mietin että koska tyttäresi omii sen itselleen.. muksaa lomaa - nauti!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis tyttärelleni mä oikeastaan tuon ensin ostinkin... :D Mutta ajattelin ensin vähän koekäyttää sitä ;)
      Ostin ihan ompelukaupasta (löysin ihanan Hakaniemen hallista!) sellasta rypytysnauhaa,jossa on tarrapintaan tarttuvaa matskua jo valmiina. Sitten sellasta kunnon jytytarranauhaa (samasta kaupasta). Ensin lavuaarin reunan superpuhdistus,sitten tarranauha siihen kiinni ja eikun verhot kiinni! Saa pestyä siis.Laitoin kaksi verhoa,niin keskellä olevasta aukosta pääsee roskikselle.

      Poista
  2. Ihana tuo lavuaari viritys. Blogi ongelmia ei mulla nyt ole mikä on suoranainen ihme. Kaikki muut ongelmat miun blogi hommissa on ollutkin mukavaa lomaa you deserved!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nyt täällä maaseudun rauhassa,aaahhh!! Mutta eihän sitä nyt ihan kokonaan malta olla pois koneelta :P

      Poista
  3. Voi ku suloinen ja ihana tuo verho! <3 Passaa niin kivasti! Ja ihania yksityiskohtia, kuten tuo sun kiva löytösi :)

    Mulle on ainakin tullu ilmoitukset sun postauksista.. Toivottavasti ongelma korjaantuu, ikävä tuollainen!

    Ihaninta ystävänpäivää sulle rakas blogiystäväni!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli :) Olen kyllä superiloinen tuosta verhosta ja siitä,että se todellakin näyttää pysyvän tuossa! Noita verhojahan voi ommella muutamat,niin on sitten kiva vaihdella niitä :)
      Nyt taas tuli ilmoitukset,mutta lukijat eivät näy vieläkään :(
      Kiitos ystävänpäivätoivotuksista! Te blogiystävät teitte ystävänpäivästä vielä mukavamman ihanilla toivotuksillanne!

      Poista
  4. Voi miten kätsä idis tuo verho lavuaarille! Mun täytyy äitilleni esitellä näitä kuvia, kun hän on tuskaillut saman ongelman kanssa :) Söpö tuo uusi rasia meikeille. Sopis meidänkin vessan väreihin. Hmmm.. Täytyy tsekkailla Prismassa :). Ihanaa ja rentouttavaa lomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Verho on tosiaan kätsä! Mutta kannattaa olla tarkkana sen tarranauhan valinnan kanssa. Jotkut eivät todistetusti pysy ollenkaan :(
      Kiitos, loma maalla tekee enemmän kuin hyvää :)

      Poista
  5. Tosi nätisti olet ommellut tuon allasverhon.Rypytykset laskeuttaa kankaan hienosti.Kätsy on tuo liimattava pitsinauha.Varsinkin wessassa.Ihana vanha pyykkilautakin siellä roikkuu.
    Mukavaa lomaa sulle,kun sen aika koittaa=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana Kristiina mukavista kommenteista :) ! Verho oli kivan helppo ommella ja rypyttyy nauhan ansiosta ihan itsestään.
      Kiitos lomatoivotuksista; kyllä nyt kelepaa täällä maalla :)

      Poista
  6. Lavuaarista tuli paljon parempi!
    Minulla bloggeri ei näytä omia eikä muiden lukijoita enkä voi lisätä uusia blogeja lukulistalle. Blogien päivitykset on ollut ajan tasalla. Kyllä tuntuu, että menee hermo tuohon bloggeriin!
    Mukavaa lomaa ja ystävänpäivähali sinulle Nanette <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuo verho tosiaan on aika paljon parempi kuin se ihmehäkkyrä :D
      Bloggeriongelmat ärsyttää :/ Täytyy toivoa,että korjaantuu ajan kanssa.
      Kiitos haleista ja lomatoivotuksista! Halaus sinullekin ja mukavaa viikonloppua <3

      Poista
  7. Mä en ymmärrä yhtään mitään bloggerin päälle?? Mokomakin...!! Mulla blogissa tuo suosikkiblogilista joka ei oikeastaan pidä paikkaansa...en saa lisättyä esim. sun tai muiden blogien jossa vierailen paljon enemmän siihen..? Omalla aloitussivulla on sitten kymmenittäin blogeja joita selaan.....
    ai niin...kylppäristä tuli nätti:) Vessa on aina niin ongelmallinen kun ei ole varaa remontoida sitä niin pakko sitä on pitseillä ym duunata:) Mulla on ihan hirvee vessa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo bloggerin ongelmat pistää kyllä ärsyttämään :( Toivotaan,että ongelmat korjaantuu pian!

      Kiitos kylppärikehuista :) En kyllä usko yhtään,että sulla ois hirvee vessa! Taidat juksata ;)

      Poista
  8. Kyllä tosiaan on siellä söpöstelty ! Verho näyttää hyvältä :) Iloista ystävänpäivää sinulle ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riitta; söpöstelty tosiaan on :) Mukavaa viikonloppua sinulle !

      Poista
  9. Kaunis verho!! :) Ja söpönen pitsi.
    Eikä näy mullakaan lukijat, ei omasa eikä muitten blogeisa.. tiiä mikä ne on syöny.. :(
    Mukavaa ystävänpäivän iltaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisax :)
      Ongelmia bloggerin kanssa tuntuu siis olevan yhdellä sun toisella,mälsää :(
      Mukavaa viikonloppua sinulle!

      Poista
  10. Ompa hieno! minä olen yrittänyt kanssa taiteilla verhoa lavuaarin reunoihin kiinni, mutta ei kestä ei sitten millään?? millä ihmeellä sinä sen tarranauhan sait kiinni siihen lavuaarin pintaan? joku liimako? mietin jo kuumaliimaa, mutta se ei taida kestää vettä..höh... Mukavia lomapäiviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Seikku! Tarranauhan kanssa pitää olla tosi tarkka vissiin,että pysyy. Nimim.Honkkari halpistarraa kokeillut..ei todellakaan pysy! Kangas/käsityökaupasta kannattaa kysyä,että saa kunnon tavaraa! Tuossa oli sellainen läpinäkyvä se "liimanauha" ja tuntui tosi jämäkältä se tarrapinta. Tais maksaa jotain 6euroa/metri. Ja supertärkeää on puhdistaa lavuaarin pinta toooosi hyvin. Mä käytin (muistaakseni) Sinolinia.
      Tsemppiä kokeiluun,toivottavasti onnistut! Ja kiitos lomatoivotuksista :)

      Poista
  11. Minä painiskelin aikanaan noiden lavuaarin putkien kanssa ja mietin tuota samaa ratkaisua, mutta kertakaikkiaan en keksinyt ratkaisua! Viimein kylppärirempan myötä sain laatikot alle, mutta ei ollut halpa ratkasu:) Täällä kans bloggeri aiheuttaa pään vaivaa, sinkoilee jotain virhekoodejakin mutten ikinä jouda perehtymään asiaan että ottaisin hallinnoitsijoihin yhteyttä... Mullakin joskus saattaa jättää toisten blogien päivitykset ilmoittamatta jne jne jne.... Oon vielä tosi kehno tietokoneiden kanssa että tarvisin jonku teknisentuen numeron avukseni 24/7:D Haukaa viikonloppua! Terkuin: tekniikan ihmelapsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mäkin ehkä mielummin oisin jonkun laatikoston tai kaapin tuohon halunut,mutta se on just se budjettikysymys :/
      Harmittaa kyllä nää bloggerin ongelmat,toivottavasti korjaantuisivat jossain vaiheessa!
      Kivaa sunnuntai-iltaa sinulle :)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!