Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

maanantai 10. helmikuuta 2014

Ruusuinen askarteluihastus

Olipa kyllä ihanan touhukkaan tuottelias viikonloppu! Sain aikaiseksi kaikkea sellaista, mikä on jo jonkin aikaa odottanut oikeaa aikaa toteuttamiseen :) Yksi toteutus tulee tässä! Jonkin aikaa sitten Pinterestiä selatessani (voi miten sinne uppoutuukaan!),törmäsin ihaniin ruusukkeisiin. Päädyin blogiin, jossa opastettiin niiden tekeminen kohta kohdalta. Minähän en tunnetusti ole mikään varsinainen askartelija, mutta näihin ihastuin niin kovasti,että päätin yrittää. Varsinkin kun ohjeet olivat rautalangasta väännetyt :D Ja wow, onnistuin :) !! 


Nyt puhutaan askartelusta mun makuun; nopea, kaunis ja monikäyttöinen lopputulos helposti! 


Kokeilin näitä lampunjalkoihin ja tykkään kovasti!


Vanhassa ikkunapokassakin näyttää aikas suloiselta!


Eikä hullummalta näytä tuolin selkänojassakaan?


Ja voihan tuollaisen ripustaa vaikka koruksi torson kaulaankin :)


Tai sitten vaan "sirotella" sinne tänne sisustukseen...


Jos joku teistä innostuu näistä, tässä jonkinlaista ohjetta. Leikataan vaan erikokoisia tilkkuja, koot oman maun mukaan. Itse leikkasin 5kpl  9x9 senttisiä ja 5kpl 6x6 senttisiä tilkkuja. Reunoja voi vähän purkaa,niin saa shabbympää ilmettä ;) Pahvista tuollainen ympyrä ja pari reikää narun pujottamista varten. Suloisuuden kruunaa nappi tai muu vastaava koriste. Ja ehdoton on tietty kuumaliimapyssy.


Sitten vaan tilkkuja taittelemaan,silleen vähän epäsymmetrisesti. Kannattaa laittaa tilkka kuumaliimaa taitokseen ;) Ja eikun taitokset liimalla kiinni pahvirinkulaan! 


Noita sitten vieri viereen. Ensin isot ja niiden päälle lomittain pienet. 
(Pahoittelen vähän epäselvää kuvaa).


Loppusilauksena koriste keskelle ja valmista on!


Kyllä voi pienestä ilahtua! Ihan pelkkää hymyä oon ollut, kun nämä onnistuivat ja niin somiakin niistä tuli <3 Pitää ehdottomasti tehdä näitä lisää! Ajattelin tytön huoneeseen jotain ihanaisia pastellisävyjä :) 

Ruusuisen mukavaa alkanutta viikko teille kaikille! 

12 kommenttia:

  1. On kyllä ihania! Täytyy kokeilla tehdä myös. Omistan tosi vähän mitään kankaita, mutta täytyy kehitellä jotain! Kiitos myös hyvästä ohjeesta. Mistähän muuten johtuu, että en meinaa pystyä lukemaan blogiasi tabletilla oikeastaan ollenkaan!? Kuvat ja tekstit vaan vilkkuu ja katoilee. En oo muissa törmännyt samaan :/ Onkohan kukaan muu huomannut samaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija :) Kannattaa kokeilla! Ja eihän noihin paljon kangasta tarvitakaan ;) Vanha tyynyliinakin riittäis moneen!
      Hyvä kun kerroit tuosta ongelmasta! HÖH. En ole muilta vastaavaa kuullut,enkä kyllä tiedä mitä sille pitäisi oikein tehdä :( Mutta jos ongelma jatkuu,alan selvittelemään!

      Poista
  2. Vau, miten ihania ruusukkeita, nuohan sopii vaikka vallan mihin...
    kiitti ohjeesta!
    juu...pinterestin ihmeellinen maailma, sinne uppoaa kevyesti muutamaksi tunniksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Seikku :) Hyvä jos ohjeesta sai tolkkua! Kannattaa kokeilla,oli kivaa puuhaa!
      Pinterest on oikea aarreaitta ja sinne tosiaan helposti unohtuu tuntikausiksi!

      Poista
  3. Voi ku kauniita!! <3 Nämähän sopii moneen eri paikkaan, ihania! Mukavaa maanantai-iltaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis :) Näitä tosiaan taidan tehdä lisääkin,oli niin mukavaa puuhaa ja kankaita kun kaapissa piisaa :)

      Poista
  4. Ihania!! Mä just siivoilin mun tilkkulaatikkoa ja kangaskaappeja ja mietin, etä mihin mä saisin käytettyä kankaita - mutta kiitos tästä, näitähän mä nyt taidan tehdä - ainakin kokeilla osaisinko ja saisinko yhtä kauniita kuin sinulla. Tykkään tällaisista jutuista missä ohje on mukana - niin tulee tehtyäkin.. Kitos!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä että annoin ideaa tilkkujen ja kankaiden käyttöön :) Ja aivan varmasti tulee ihania! Noita kerroksiahan voi laittaa useampiakin,niin tulee vielä muhkeampia ruusukkeita ;)
      Mäkin arvostan,jos joku antaa kuvien kera oikein rautalankaohjeet,niin on joku tsäänssi onnistuakin :D Hyvä jos ohjeista sai selkoa.

      Poista
  5. Kauniita ruusuja ja kiva että laitoit ohjeen, että tälläinen tumpelokin tajuaa!
    Noiden tekemistä voisi kokeilla ;)
    Pinterest on kyllä sellainen paikka, että siellä saa aikaa kulumaan. Ja on niin paljon kaikkia ideoita, ettei tiedä mistä aloittaisi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii,just tossa Tannillekin sanoin,että arvostan itsekin sellaisia rautakankaohjeita :) Näitä oli kiva tehdä!
      Tarkoitus olisi kahlaa sitä Pinterestiä vähän enemmänkin,kun oikeastaan olen vasta äskettäin astunut sen ihmeelliseen maailmaan.

      Poista
  6. Onpa ihana juttu kertakaikkiaan. Tuollaista pitänee kokeilla taukoni aikana;) Kiitos ohjeista!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi,miten tämä sun kommentti on mennyt multa ihan ohi?! Sorry... Mut juu,kannattaa ehdottomasti kokeilla! Kivaa touhua ja helpon nopeeta :)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!