Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

tiistai 4. helmikuuta 2014

Se ihana kaupanpäällinen ja venkslausta

Siitä uudesta kattolampun kuvusta postatessani mainitsin,että ihanainen kauppakumppani antoi tuosta vaan aivan ihanan kaupanpäällisen! No NYT se on vihdoin maalattu ja paikoillaan ja voin sen teillekin näyttää!

Tättärää! Los jakkara!


Jonkun silmiin varmaan vaan jakkara,mutta ehei; tämä on ehkä  ihanin jakkara ikuna :) Myyjärouva oli jo valmiiksi maalannut ja kuluttanut pinnat näin kauniiksi.


Ainoa mitä halusin tehdä oli vaihtaa tuo jalkaosan väri. Se siis näytti alunperin tältä:


Soma se oli noinkin. Osaisin niin kuvitella tällaisenaan kesämökille. (Ihanku mulla sellanen ois :D ) Mutta omaan kotiin valkoisena tuntui paremmalta. Maalasin kuitenkin niin kevyin vedoin,että tuo vihreä jäi vähän kuultamaan läpi.

Nyt saatte sit nauraa mun venkslauksille :P 
Noh,tehän vinkkasitte,että sen kumman lampun alle kannattaisi vaikka laittaa kirjapino. Helmi-idea ja rohmusinkin kierrätyksestä näitä ihania 20-luvun nahkapäätyisiä kirjoja, 20 senttiä kipale (!!!).


Näähän sopis ihanasti sittenkin tuon jakkaran päälle rekvisiitaksi! Ja lamppu sitten siihen viereen töröttämään. Mutta sitten karkas taas käsistä :D


Entäs jos laittaiskin tän lampun tähän...

.
Ja sitten kirjojen päälle vielä pikku-rekvisiitta! Löysin nimittäin sieltä kierrätyksen ilmaisosastolta tuollasen ihan romun,mutta ah-niin soman-vanhan silmälasikotelon.


Juu! Tämä kotelohan kruunaa kirjapinon :) 


 No minnes mä sitten sen rehulampun tyrkkään?! Ai niin,tietty tuon toisen lampun paikalle :D 


Ja voitteko kuvitella;tuossa mä melkein taidan tykätä siitä oikeasti :) ! 

Hiki tuli melkein päähän,kun ravasin täällä ees taas :D Tyttökin katsoi vierestä,että mitähän tuo äiti taas tohottaa :P Mutta taitaa olla aika tottunut jo...Pyysi vaan välillä,että saa itsekin ottaa pari kuvaa,kun tykkää niin kun kamera seisoo jalalla.

Tällasta showta täällä Vantaalla tänään :) 

Yks avautuminen vielä tähän loppuun: muhun iski Ektorp-sohva-pakkomielle!!! Pitäis saada ihan heti! Valkoinen/vaaleanpunainen tietty. Mutta mihis mä sitten tän sohvan laitan? Hyvä,ehjä ja aika uusikin sohva vielä... Pitää tässä vähän rauhotella vissiin itteensä. Mutta jotenkin on alkanut tökkimään tää väritys. Siksi vähän "meikkasin" taas sohvaa.Siitä piakkoin kuvaa ;) 

Kivaa viikon jatkoa muruset ja lämpimästi tervetuloa blogiini Pitsienkeli !

ps. Päivitin vähän blogikirpparia,eli poistin myydyt ja lisäsin aivan supersuloisen lasten keinutuolin.

14 kommenttia:

  1. Ihana tuo jakkara!!!!! Ja nuo kirjatkin! Pääsin käymään siellä kierrätyskeskuksessa, mutta ei sieltä tuollaisia löytöjä löytynyt. Sen kakkuvuuan löysin 50 sentillä. Vanhoja söpöjä kahvikuppeja oli, mutta täytyy tuumailla mitä niistä keksis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika kiva kaupanpäällinen,eikös :) ?!
      No nyt ainakin löysit sen kierrätyskeskuksen :) Kannattanee käydä tasaisin väliajoin,jos seudulla on muitakin sisustukseen hurahtaneita. Parhaathan menevät heti..Kahvikupeista monet ovat tehneet suloisia kynttilöitä. Mäkin niitä aina välillä haalin,mutta ihan vaan kaappeihin koristeeksi :)

      Poista
  2. Ihana jakkara. ❤ Ja taas oot tehnyt kivoja asetelmia. :) Jos jossain on tyhjä kohta, siihen syntyy alta ajan joku asetelma, ainakin meillä. Mies ei aina oikein tykkää... Sais kuulemma olla tyhjääkin tilaa jossain... Khröms!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Mervi :) Mä oon tässä huomannut,että koti täyttyy kummaa vauhtia ties mistä asetelmista ja tilpehööreistä :D Mutta tykkään,kun tuo sellasta somaa kodikkuutta. Ja mullahan ei ole miestä täällä vihjailemassa,eli lähtee ihan käsistä :D

      Poista
  3. Voi mikä ihanuus tuo jakkara!! <3 Sopivasti kuulunutta pintaa, tosi kaunis! Järjestys näyttää tosi kivalta :) Ektorp-kuume on pahaa sorttia, se kun iskee niin siihen on vain yks lääke ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja ajatella,että se nainen antoi tuosta vaan jakkaran?! Voisko sellaisia olla enemmän :)
      Juu,tää kuume on aika paha :P Mutta jos yrittäis joskus edes olla vähän fiksukin :P

      Poista
  4. Kiitos Nanette=) Kiva blogi löytyi täältä.Se on tämä sisustamisen intohimo,mikä nostattaa mukavasti hien pintaan.Mutta kivoja löytöjä on mukava mallata;) Valkoinen ektorp sohva on munkin haave.
    Kivaa viikkoa sulle myös=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos,kiva kuulla että viiihdyt täällä :)
      Tää sisustusvimma käy välillä tosiaan melkein urheilusta :D Ihan parasta sporttausta ikinä!
      Valkoista Ektorppia mäkin haluisin ja joku siinä vaaleanpunaisessakin viehättää..mutta ihanku vaal.punaisia päällisiä ei enää saisi?!

      Poista
  5. Mä meinasin sulle ehdottaa lampunpaikkaa tuohon tasolle, mutta enpä kehdannut.. sitten näin unen, että jotakin värkkäilit ja lamppu oli tasolla - oli nyt pakko aamusta tulla ktsomaan, että onkos jotakin tapahtunut.. Hui!
    Ihana palli ja asetelmat! Ihanaa olet saanut kotiin ja niiin pieneen hintaan - jee!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei voi olla totta!! Että ihan enneunia näet?!!? Meedio ;) Jos sä "lähetit" mulle tuon idean :) ?
      Suurimman ilon kyllä aina saa siitä jos halavalla saa jotain tosi kivaa kotiin :)

      Poista
  6. On niin tuttua touhua...;) Ja nyt näyttää hyvältä!! Ihana jakkara ja silmälasikotelo...ja vanhat kirjat<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne-Mari :) Tää sisustusjumppailu on kyllä niin kivaa touhua! Mut se vaan välillä valtaa ihan outoihin aikoihin,esim.klo 11 illalla,kun pitäis muka nukkumaan mennä :D

      Poista
  7. Onpa ihana jakkara <3
    Ja nuo vanhat kirjat myös. Minulle on tulossa joku pakkomielle noista vanhoista kirjoista. Olisi saatava niitä, että saisi viritellä kauniita pinoja ympäriinsä. Ja juuri sitten niiden päälle jotakin, niinkun esim. tuo vanha silmälasikotelo.
    "Rehulamppulla" hyvä paikka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanhat kirjat on vaan jotenkin niin ihania! Yhdenkin ostin ihan pelkästään kannen takia :D (siinä on tähtiä!!) Kierrätyskeskuksesta noita onneksi löytää usein ja tosi halvalla.
      Nyt taidan itsekin alkaa tottumaan tuohon rehuun. Olkoot nyt ainakin jonkin aikaa tuossa.

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!