Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Koukuttava kori

Heipparallaa kamuset! Viime postauksessa kerroin huutaneeni pitkästä aikaa HuutoNetissä. No nyt eksyin Tori.fi:hin. Vaarallinen paikka sekin :D !! Teettekös te hankintoja noista kanavista? Itse olen ainakin Huudosta löytänyt vaikka mitä ihanaa! Naurattaa joskus itsekin millä hakusanoilla tavaroita etsin :P Tämä taisi kuitenkin löytyä aika normaalilla: metallikori. Mutta oih ja voih miten ihana sellainen! 


Siirsin tuossa tasolla olleen kynttiläkelkan tuon korin ja kevään alta varastoon odottamaan seuraavaa talvea. (Johon onneksi on piiiiiitkä aika!)


Fidan kirpparilta löysin sopivasti kaksi pientä liinaa (0,50eur/kpl) tuota koria sulostuttamaan. Onnistuin myös säästämään postituskulut, kun treffasin korin myyjän livenä :) Hintaa korille tuli siis 10 euroa. Aika ok,eikö?



Tykkään kyllä niiiin kovasti <3



Löysin mä sieltä Fidasta jotain muutakin erittäin passeliin hintaan, mutta se on vasta työn alla. Maalia maalia taas :D Tänään ehdin vihdoin maalaamaan sen toisenkin projektissa olevan,eli kuvia piakkoin. 
Suloista sunnuntain jatkoa toivottelen teille! Mä täällä vähän "nuoleskelen haavojani"; onnistuin äsken roiskauttamaan kuumat keitinvedet käsivarrelle :/ Auttaiskohan suklaan syöminen siihen... :D 

18 kommenttia:

  1. Auts - äkkiä suklaata ja paljon! Ihana kori ja just passeli kaikenmaailman ihanille pikkujutskille.
    "torilla" käyn joskus katselemassa, mutta yhden ainoan kerran olen sieltä ostanut. Ison kulmakaapin, sellasen mihin saa tietsikat tai tv.n sisälle. Makso 50e ja sielläkin oli muutto menossa niin tuli kaupanpäälle kattovalaisimia ja muuta rompetta kun olisi roskiin mennyt muuten niin Isäntä päätti haalia tavarat meille - eli ihan kelpo kauppa oli. Niin ja toivottavasti suklaa auttaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käden polte onneks helpotti,mutta ostin vielä varmuuden vuoks tummaa suklaata... :D
      Torista ja Huudosta löytäis varmaan vaikka mitä,jos vaan jaksais kahlata kunnolla läpi ja tililläkin ois tietty hyvä olla vähän erilainen saldo :P Toi sun diili kuulosti kyllä aikas passelilta kaupanpäällisineen kaikkineen! Onnisti oikeen kerralla kunnolla :)

      Poista
  2. Hieno kori!
    Olen vasta tutustunut toriin, mutta monta ihanaa juttua siellä on ollut!
    Suklaahan auttaa kaikkeen ja varsinkin palohaavoihin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suklaa on kyllä taikarohto :D
      Tuo tais olla mun eka ostos torilta,mutta ehkei viimeiseksi jää... Harmittaa vaan aina ne postikulut,jotka nostaa hintaa harmittavasti. Tälleen oli kiva,kun pystyttiin tapaamisella vaihtamaan tavaran omistajaa :)

      Poista
  3. Suklaa auttaa kaikkeen, sellasta vaivaa ei ole olemassakaan mihin se ei auttas :) ...ihana kori pikku jutskille :)
    Huutista ja Toria selailen, mutta nyt en ole aikoihin kummastakaan mistään ostanut. Fidan kirppiksiltä löytää aarteita kun hyvin sattuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki naiset tuntuvat olevan samaa mieltä:suklaa auttaa kaikkeen :) !! Ja väärässähän me ei tietenkään voida olla ;)
      Jos ois aikaa ja rahaa,viettäisin mieluusti enemmänkin aikaa Torilla ja Huudossa. Onneksi ei oo oikein kumpaakaan :D

      Poista
  4. Jesta ku ihana kori! :) Huutiksesta oon löytänyt vaikka mitä mutta tori.fi on jäänyt vähän vieraammaks tuttavuudeks. Suklaa ny auttaa joka vaivaan... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kori oli kyllä löytö,kun on ihan oikeestikin vanhis! Huuto on mullekin tutumpi,mutta Toriltakin vois varmaan löytyä yhtä ja toista....
      Ja aiiiivan;sulkaa on ihmeaines nro1 :D

      Poista
  5. Auts,suklaa auttaa vaivaan kun vaivaan.Niin ja bepanthen ihmerasva,jos sulla sattuu sitä olemaan.
    Huippulöytö,taas.Oot kyllä taitava tekemään hyviä löytöjä.Niin ja somistamaan niitä.Pitsit on aina söpösiä.Noita vanhoja puisia rullia oon itekkin metsästellyt kirppiksiltä.Toiv.joku päivä osuu kohille;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeilin tumma suklaa-Bebanthen-kombinaatiota ja toimi :) !
      Kori on kyllä ihanuus munkin mielestä :) Pieni löytö,mutta iso ilo! Ja pitsit kyllä hurmaa aina. Sullakin on niin ihania pitsejä kotona ja osaat tehdä niitä vielä itsekin,ihanaa!
      Pidän mielessä tuon sun rullametsästyksen ;) Aika paljon tulee kuitenkin kirppareita kierreltyä,niin nappaanpa mukaani jos löydän!

      Poista
  6. On kaunis kori<3 Kyllähän huutis ja tori ovat oivia paikkoja, torista löysin sen vanhan kirjoituskoneen ja huutiksesta ostin vanhan valkoisen lankapuhelimen. Auts...palovamma sentään...no suklaa auttaa vaivaan kuin vaivaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Anne-Mari! Kori hurmasi mutkin :)
      Hienoja löytöjä olet Torista ja Huudosta siis tehnyt! Parasta on jos löytyy niin läheltä,että välttyy postikuluilta. Muuten saattaa hinta kummasti melkein tuplaantua :/
      Suklaa tai Bebanthen,tiedä häntä,mutta käsi on jo aika ok.

      Poista
  7. Kivannäköinen kori. Täytyis itekkin katella mitä kaikkea kivaa noista löytyis. Haluaisin vanhoja matkalaukkuja, joten noista vois hyvin löytyä :) Voih, paranemista kädelle. Toivottavasti ei tullut paha vamma, vaan menee suklaalla ohi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija :)
      Huudossa on ainakin paljon matkalaukkuja ollut myynnissä. Hinnat vaan vaihtelee aikalailla ja postikulut voi olla melkoisia. Mutta jos yhden kerrallaan,silloin tällöin.... ;)
      Käsi on jo aika hyvänä.Ehkä se suklaa sitten auttoi :D

      Poista
  8. Ihana ihana!! <3 Oikein passeli hinta tuolleiselle, itsekin olisin mieluusti sen pulittanut! Mä selaisen todella paljon Toria, huutoa en enää juuri ollenkaan. Ennen tein paljon löytöjä sen kautta, mut nykyisin Torilta saa (mun mielestä) kivempaa tavaraa. Ja jotenkin sitä on helpompi selata!

    Käyn itse asiassa tänään hakemassa ahh niin ihanan GG-paketin, jonka bongasin Torilta!! <3 Pian näet, mitä se pitää sisällään! :)

    Toivottavasti nautit riittävästi sitä suklaata että käsi parantui! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Heli :) Olen itekin ihan ihastunut tuohon pikku-koriin!
      Pitää tosiaan uppoutua vähän syvemmin Torin antiin. Sieltä vois löytyä vaikka mitä! Ja sinäkin olet tehnyt niiiiin ihania löytöjä sieltä!

      Oih,GG:tä!!! Innolla odotan mitä suloisuuksia olet ostanut!

      Suklaata nautin ilmeisesti riittävästi, kun käsi jo tosi hyvänä :)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!