Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

perjantai 14. maaliskuuta 2014

Matkalla tähtiin

No enkä ole! Kunhan hevostelin tuolla otsikolla :D Mutta otsikko kyllä kertoo tämän postauksen sisällöstä ;) Toinen vaihtoehto olisi ollut kokoelman kartuttamista,mutta hei-kumpi on houkuttelevampi ;) ?! Mutta josko taas jättäisi selittelyt ja siirtyisi asiaan...

Minulla,niin kuin "ehkä" joillakin muillakin teistä,on pienoinen himo vanhoihin matkalaukkuihin. Mutta hyvät  hyssykät mitä hintoja niistä pyydetään! Eilenkin käväisin pikaisesti yhdellä itsepalvelukirppiksellä ja intona melkein juoksin kun näin ihanan kulahtaneen,vanhan matkalaukun. Mutta HALOO; hinta vaivaset 65 euroa!!! Löytyi toinenkin toki, 45 euroa?! Siis en kyllä maksa,vaikka kuinka ihania ovat! Olen yrittänyt pysyttäytyä 20 kipukynnyksessä,mutta tehtävä on melkein mahdoton :( Mutta jonkin aikaa sitten onnistuin! Tuo alimmainen kaunotar löytyi valmiiksi maalattuna kahdellakympillä.


Päällimmäisen löysin viime kesänä, 2 kympillä senkin. Itse sen hätäisesti sutasin valkoisella maalilla ja huomaan nyt,kun on tuon toisen rinnalla, että vaatii kyllä toisenkin kerroksen pintaansa... 


Hassua oli huomata nuo vastakohdat; itse olin jättänyt lukot maalaamatta, mutta kulmavahvikkeet taas olin sutinut maalilla. Toisessa on sitten tehty just päinvastoin :) Tykkään tästä yhdistelmästä jotenkin! Ja kootkin natsas just! Nyt pitäis vielä löytää yksi pienempi...tai yksi isompi..tai, noh,tiedättehän :D Syy näkyy tässä kuvassa:


Kahdestaan näyttävät jotenkin orvoilta. Ja ehkä tuo niiden paikkakin on vähän pöljä. Sängynpäädyssä olisivat ihanat,mutta sitten pitäisi jo olla korkeampi kasa! Mutta ei kai auta muu,kuin jatkaa metsästystä. Hiljaa hyvä tulee ja vanhassa vara parempi, niin kuin Hessu Hopo jankuttaa yhdessä lastenkirjassa :D 

Matkaosuudesta tähtiin! Olen edelleen sitä mieltä,että tähtiä ei voi (melkein) ikinä olla liikaa. Tai no voi,mutta vielä ei ole se hetki koittanut :) Tämän yksinkertaisen kauniin metallipeilin löysin eurolla! Ei tarvinut hirveemmin harkita lähteekö se mukaan kotiin...



On taas ollut sellanenkin viikko,ettei ole oikein mitään ehtinyt/jaksanut kotona hääräilemään :/ Uni on maittanut makeasti ja sohva tuntunut kovin pehmeältä ja kutsuvalta. Vilautan tässä kuitenkin pikkuprojektia, joka on kyllä jo vähän työn alla. Toivon mukaan pääsen näyttämään sen valmiina ensi viikolla! Ette varmaan yhtään arvaa mitä olen sille tekemässä :D 



Ihanaista viikonloppua teille ja pidetääs yhdessä peukkuja,että se lumimyräkkäennuste oli vaan jotain aprillipilaharjoittelua! 

Halauksin,
Nanette




22 kommenttia:

  1. Matkalaukuista pyydetään juu ihan suolasia hintoja!! Mut kuka maksaa niin paljon?? Ihana projekti näyttäis olevan työn alla, siitä tulee varmasti upea. ♥ Ei ollu uutisankka, täällä on maa valkoinen ja lisää sataa! Masennuin ku katoin ikkunasta pihalle... :'(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kai joku hulllu niistä sitten maksaa viittä-kuuttakymppiä?! Ehkä minäkin saattaisin,jos tilin saldossa ois pari nollaa perässä :) Kyllä sitä lunta vaan pukkas oikein urakalla. Iso höh sanon vaan :( Toivottavasti sulaa yhtä äkäisesti,kuin tulikin!
      Nähtäväksi jää miten projekti onnistuu...

      Poista
    2. Jiihaa, onnea Nanette!! Voitit blogini arvonnassa taulupaketin. :-) Ilmoitatko yhteystietosi niin laitan pakettia tulemaan.

      Poista
    3. Superjiihaa!!!!! Kerrankin voitain jossain jotain ja nyt lykästi sitten kaikkien hävittyjen kertojen puolesta: voitin ihan huippupalkinnon!!
      I h a n a a !!! Lähetin sinulle meiliä ;)

      Poista
  2. Samaa mieltä kanssasi siitä, että tähtiä ei voi olla liikaa!
    Aamulla kun katsoin ikkunasta ulos, niin koko tienoo on lumesta valkoinen, pah, kaipaan kevättä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi meitä tähtiin hurahtaneita riittää :)
      Niin sitä lunta sitten tosiaan tuli,yäk! Ehti jo niin tottua kevääseen...

      Poista
  3. Oi monta postausta sain taas lueskella (ihan kuin sisustuslehteä olis selaillut), mun matkalaukut pysyy vanhassa kuosissa kaiken muun maalaan;) Täällä on kans maa valkoinen...ja kohta alkaa mulla pintaremontti! Olen ostanut kasan huonekaluja ja niitäkin täällä jo kasataan. Mulla kans hakusessa rahi...ja kaikkea muuta pientä sisustussälää-kyl sie tiiät:D Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän laiskanlaista on ollut tää mun postaustahti,että ehkä ihan fiksuakin rykäistä kerran viikkoon yksi satsi :D
      Vanhat matkalaukut on ihania ihan alkuperäisvärissäänkin. Mulla vaan on jotenkin "pieni" pakkomielle valkoiseen, joten laukutkin on sitten valkoisia :P
      Voi että,sulla riittää kivaa puuhaa!! Innolla odotan kaiken uuden näkemistä blogissasi! Osaan kuvitella mitä ihanaa sieltä taas löytyy!

      Poista
  4. Ihanat matkalaukut! Minäkin haluaisin niitä korkean pinon ja niissä olisi kätevä säilyttää kaikenlaista. Meillä on vain yksi laukku, ja sekin miehen käytössä ja sitä ei saa maalata :(
    Täällä paistaa kauniisti aurinko, toivottavasti lumimyräkkää ei tule!
    Ihanaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö sitä miestä voi mitenkään ylipuhua tai lahjoa :D ?? No,vähitellen sitten sullekin ihan omia,eikös ;)
      Onnenpekka olet,jos säästyitte lumimyräkältä! Täällä on tänään ollut ihan talvi :( En tykkää yhtään!

      Poista
  5. Kiitos samoin sinne sulle=)Ja lumimyräkkä voisikin olla aprilliharjoittelupila.Ei oo vielä täällä näkynyt.Toivottavasti ei tuukkaan.

    vanhoissa matkalaukuissa on oma viehätyksensä tosiaan.Mukavahan sitä on kierrellä kirppiksiä,kun tietää mitä etsii.Iso pino vois toimia vaikka lipastona;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just tuossa Ellenillekin sanoin,että onnenpekka on,jos säästyi tältä lumimyräkältä. Onneksi näyttää sulavan aika nopsaan pois! Ellei sitten ala pakastaa...
      Iso pino matkalaukkuja olisi superihana! Ja niin,että kaikki oisivat vähän eri kokoisia. Siinäpä projektia vuosiksi eteenpäin :)

      Poista
  6. Mulla kanssa laukkujen metsästystä, mutta tuloksetta. Nyt tätini kertoi, että yhdessä varastossa olisi matkalaukku ja ilm vanha ompelukone pöytineen, mutta empii antaako minulle vaiko pitääkö itsellään - höh, mikä tyyppi. Mutta ihanat nuo ovat ja totta, että niistä pyydetään ihan törkeitä hintoja niinkuin vähän kaikesta vanhasta kivasta - siihen tulee se "retro-lisä" tai jotain.. No, lunta tuli ja tulee - tää pelto ihan valkosellaan, toisaalta ihan nättiä, mutta kyllä mä jo haikailen enempi kevättä ja pihamaalle siirtymistä. Voi, jotakin jännää taas odotutat meillä - ihanaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai että,nyt pitää puhua täti ympäri!! Tai lahjoa... ;) :D Hinnat kirppareilla tuollaisille "retroille" alkavat olemaan aika kohtuuttomia :( Aika harvoin tekee enää mitään superlöytöjä mistään helmitavaroista. Toki kaikkea pientä kivaa aina löytyy ihan ok-hintaan :)
      Lunta tosiaan tuli! Himpura sentään :( Nättiä oli aamulla,mutta nyt jo ihan loskamoskaa. Tulis taas se mukavasti alkanut kevät!!
      Njaa,jännästä en tiedä,mutta jotain täältä taas tulee :D

      Poista
  7. ihania nuo laukut ja huhheijjaa mitä hintoja tosiaan niistä pyydetäänkään..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No äläpä muuta sano! Teki melkein viimeeksi mieli jättää viesti siihen pöytään,jossa myytiin sitä laukkua 65 eurolla,että onko myyjähenkilö kenties päästään pipi?!?! En sitten jättänyt kuitenkaan... Tuhahtelin vaan närkästyneenä :D

      Poista
  8. Mie kans katoin meitin kirppiksellä kun oli pikkusia matkalaukkuja maalattu valkoiseksi mut se hinta 55€ en ikinä maksa semmosta vaikka olis kuin tuunattu :) sie olet edullisesti löytänyt ihanat laukut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan pöpejä on nuo hinnat!! Ja jotkut on sisältä ihan riekaleina ja hintaa pyydetään kuitenkin 50!! Nää löysin edullisesti tosiaan. Maltilla jatkan etsimistä siis :)

      Poista
  9. Sinulla on yksi kivoimmista blogeista! Mukava lukea edullisista hankinnoista ja katsella kauniita kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kommentti! Kiitos :) Mukava kuulla,että viihdyt täällä ja postaukset ovat mieleisiä! Kivaa kevättä sinulle!

      Poista
  10. Ihan oikeassa olet noiden vanhojen matkalaukkujen hintojen suhteen, ne on turhan usein aivan pöyristyttäviä!! Sillä jäänyt mullakin ostamatta! Kauniitahan ne on, siitä ei pääse mihinkään. Mut liikaa en silti niistä maksaisi. Sä oot tehny ihan sopuhintaiset laukut, kiva niin! :) Kolmas kruunais tosiaan tuon kokoelman <3

    Ja todellakin -tähtiä EI voi olla liikaa :D Jänskä nähdä lisäkuvia tuosta sinun tuunauskohteesta! Mullakin ois noita kohteita vaikka muille jakaa, aika vaan tahtoo olla kortilla.. Mä muuten yritän viikonloppuna saada sen paketin sisällön hommattua et saan lähetettyä sulle eteenpäin! <3 Halit ja kivaa viikkoa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kolmas on kovassa etsinnässä ;) Pitäis ottaa mitat noista jo olemassa olevista lompakkoon mukaan,että jos vastaan tulee hyvä ehdokas,voi mittailla sopivuutta. Ai niin,sittenhän pitäis olla mittanauhakin mukana :D
      Tuunauskohde on vieläkin kesken,kun tytön kanssa puuhailtu kaiket päivät ja illat. Mutta kyllä se sieltä valmistuu... Aikaa tosiaan saisi olla enemmän.
      Oij,innolla odotan pakettia! Jänskittää :)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!