Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

tiistai 4. maaliskuuta 2014

Mausteita ja magneetteja

Tiedä sitten tämä harmausko (siis säässä) on syyllinen, mutta ihan vaan humisee aivojen luovuusosiossa :/ Ei oikein puske mitään toteuttamiskelpoista ideaa aivolohkoon,ei edes väkisin. Tarttis aurinkoenergiaa!! Tai rahaa toteuttaa sellasia isompia haaveita,kuten tapetointi :D Nyt siis mennään vaan pienillä mausteilla. Pääruoka jää saamatta :P 

Tämän maustepurkkihyllyn ostin jo varmaan vuosi takaperin. Ja voitteko kuvitella; tyhjänä on möllöttänyt, kun ei ole muka ollut niitä nimenomaisia mausteita, mitä kansissa lukee!?! Hei haloo pahvi = minä!  Samahan se on mitä purkkeihin laittaa,kunhan näyttää kivalta :) 


Ja nyt näitä tulee käytettyäkin! Esim. paprikapurkkiin pääsi xylitol-pastillit ja kuminapurkki sai ihania auringonkukansiemeniä sisuksiinsa. (Oon muuten täysin hullaantunut syömään iltapalaksi maustamatonta Eila-jogurttia cashew-pähkinöiden ja noiden siementen kera. -Nam-suosittelen! )


Sahramipurnukka sai vatsan sahramia,eli Visibliniä sisälleen :) Kahdessa purkissa on ihan kantensa mukaista maustetta,eli kanelia (jota tykkään aina laittaa kanasuikalekastikkeen mausteeksi) ja basilikaa, jota tulee käytettyä jauhelihakastikkeessa ainakin. Ja tuossahan noi ruoat melkein olikin,joita osaan tehdä :D Okei,siskonmakkarakeitto on mun bravuuri. Ja sehän onkin toooosi vaikee tehdä :P :D


Onhan nää pikkupurkit aika söpösiä ja tuo hyllykin on mun mieleen. Tietty vois olla kiva seinälläkin,mutta porausongelmista johtuen lepäilee nyt ihan tuossa työtasolla vaan.

 


Ja lisää voimaa piti vielä jostain muustakin, kuin siemenistä ja ihmerohdoista ammentaa. Eilen kun kävin postittamassa blogiystävien ylläripaketit, osui tämä kortti silmiini postin hyllyssä. Pisti hymyilemään ja tuli hyvä mieli :) 


Ajattelin,että tämä olisi hyvä lukaista vaikka joka aamu! Josko päivät lähtisivät vähän iloisemmin käyntiin ;) Kiinnitin tuon sitten jääkaapin oveen. Kun sitä oveahan nyt "joutuu" availemaan alvariinsa.... 

Käyttöön pääsivät viikonloppuna Tigerista parilla eurolla ostamani blingbling-magneetit. 


Hassua muuten, että yleensä mua  on aina jotenkin inhottanut/ärsyttänyt kaiken maailman krääsät,magneetit,kuvat ja piirrustukset jääkaappien ovissa. Noh,näköjään mieli muuttuu :D Ja joitakin juttuja nyt on vaan PAKKO laittaa näkösälle! Esimerkiksi tämä lämmittää sydämeni joka päivä:


(5-v tyttäreni itse miettimä ja kirjoittama viesti minulle <3 )

Ja tuo muistilappumagneetti on ihan paras :D


Ja nämä saa säännöllisesti hihittelemään :) 


Ehkä siis "kestän" krääsään jääkaappini ovessa, kun se minua niin ilahduttaa!

Iloista ja hymyisää viikon jatkoa toivottelen ja inspiraatiota odottelen. Ehkä se löytyy (taas) ihanista blogeistanne! 


16 kommenttia:

  1. Nuo purkit ja hyllykkö on kauniit. Itsellä tuppaa olemaan jääkaappi ja pakastin milloin mitäkin lippulappuja täynnä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika :) Kai ne magneetit ja lippulappuset vaan jotenkin kuuluu keittiön henkeen :)

      Poista
  2. Kiva,kun jätit tuon iiiihanan kellon kuvan tuohon ylätunnisteeseen.Siihenpä voi pysähtyä sitä ihastelemaan;)
    Asioilla on hyvä olla järjestys.Niinkuin mausteillakin.Leipominen ja ruoanlaitto on yhtä juhlaa,kun tykötarpeet on nätisti saatavilla. Jääkaapin oveenkin voi loihtia taidetta. Kivaa viikon jatkoa=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kellosta tuli mulle niin lemppari,että pakko oli laittaa ihan ylätunnisteeseenkin :) Kiva jos muitakin kello miellyttää!
      Järjestyksestä tykkään minäkin ja vaikka kokkaustaidot on mitä on,onhan se mielekkäämpää jos tykötarpeet on sopivasti ja nätisti saatavilla :)

      Poista
  3. Ilmankos mulla taas pukkaa tuota pinkkiä olemaan ympäri huushollia =) - Aivan ihana kortti ja muutenkin nuo eri mietelauseet osu ja uppos muhunkin - kiitos Nanette - hymyä tarvitaan tähänkin harmauteen - täällä sama juttu - ei irtoo mitään järkevää, mutta ihana on tuo purkkirivistö! Hellyyttävä on viesti tyttäreltäsi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pinkki rulaa :) !!
      Kiva jos kortti ja muu tilpehööri sai hymyn huulille,Tanni :) Joskus pienetkin jutut piristävät kummasti!
      Arvaa vaa liikutuinko,kun tyttö tuon minulle kiikutti!

      Poista
  4. Kiva tuo maustehylly purkkeineen!
    Minulla on myös inspiraatio hukassa, pää suorastaa humisee tyhjyttään. En tiedä, mistä sitä etsisi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellen!
      Musta tuntuu,että tätä inspispuutetta on nyt liikkeellä. Jotenkin hiljaista kaikissa blogeissa? Uskon kyllä,että kevät tuo taas tullessaan ihan uutta intoa,ideoita ja puhtia!

      Poista
  5. Oon syönyt maustamatonta jugurttia, cashew-pähkinöitä ja sekaan vielä paloiteltu kiivi. Hyvää sekin :) Jotenkin söpöjä nuo maustepurkit sisältöineen :) Kivoja nuo mangneetit. Mä en oo vielä koskaan päässyt tuonne Tigeriin, kun sitä ei täälläpäin oo... Hauskoja nuo jutut jääkaapin ovessa ja tuo tytön kirje <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija! Toivottavasti Tiger tulisi teidänkin "pitäjään".On se vaan sellainen löytöaitta! Ja halapa :)
      Tuon tytön viestin äidille voisi melkein kehystää,on se vaan niin liikuttava <3
      Siksi maustamaton jogurtti on ihan parasta,kun sen voi maustaa ihan oman maun mukaan ;)

      Poista
  6. Tosi söpöt purkit, mainasin jo että kannet olet tuunannu:) Kyllä jääkaapin ovessa pitää olla kaikkea tärkeää. Kuten just lasten piirustukset ja hauskat viestit:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne-Mari :) No en sentään noin hienoja kansia osais tehdä! Onneks löytyi valmiina :)
      Niin onhan se jääkaapin ovi vähän mälsä ihan tyhjillään. Melkein huutaa jotain koristeita ja mukavaa täytettä ;)

      Poista
  7. Tosi kaunis hylly purkunoineen!! <3 Mulla odottaa yks mausteteline tuunausta, pitkään sekin oli kaapissa joutilaana kun en itse maustepurkeista tykännyt.. Tutun näköisiä blingbling magneetteja ;) Ylisuloinen piirustus tytöltäsi, nuo on niitä parhaita aarteita! <3

    Ihanaa loppuviikkoa sinulle Nanette, innolla odotan pakettiasi! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli! Muistelinkin,että sulla on noita samoja magneetteja :) On kyllä niin somat.
      Nuo oman lapsen piirustukset ja kirjoitukset ovat sellaisia korvaamattomia aarteita, jotka pesevät mennen tullen kaiken muun "taiteen"!
      Iloa maustetelineen tuunaukseen,sitten kun siihen ryhdyt! Ja iik,mua vähän jänskittää tykkäättekö pikku-paketeistanne...

      Poista
    2. Voi Nanette, kuinka voinkaan kiittää sinua tarpeeksi sun IHANASTA paketista? Kiitos Kiitos Kiitos!! <3 Mulla nousi ihokarvat pystyyn kun avasin paketin -se oli niin mun näköinen! Ja se GG-lusikka <3 Sä oot IHANA!! Lämmitti niin kovasti mieltä tämä paketti, ja se että olit nähnyt vaivaa sisällön eteen! Kiitän ja kumarran <3

      Poista
    3. Voi miten ilahduttavaa,että paketti oli mieleinen!! Ja kiva,että sisältö tuntui omalta; se oli tarkoituskin ;) Lahjojen antamisessa se onkin ihaninta,että sekä saajalle,että antajalle tulee hyvä mieli :)
      Kiitos kauniista sanoistasi,tuli hyvä mieli <3

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!