Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Pyöritystä pyöreän ehdoilla

Monen monta kertaa olin tätä pyöreää rahia jo ihaillut. Kerran jo melkein marssin kassalle se kainalossa. Hintakaan ei ollut paha,mutta vähän liikaa. Enkä rehellisesti sanottuna oikein tiennyt minne sen edes laittaisin :D Mutta mutta... kun se sitten sattui sitten olemaan tarjouksessa, niin en voinut muuta kuin antaa periksi :P Ostin tämän jo viikkoja sitten ja niinhän siinä kävi,ettei se  oikein meinannut löytää sitä paikkaansa. Ehdin jo harmitella,että vikaostos sittenkin. Mutta pienen pyörityksen jälkeen taisi sittenkin asettua niin,että miellyttää silmää :) 

Nojatuoli käväisi jo makuuhuoneessani,mutta rahi näytti yksinään vähän pöljältä. Eikun nojatuoli takaisin, mutta sitten ompelukone oli ikäänkuin liikaa? Noh,näin siinä sitten kävi:


Aikas kutsuva ja kiva kun saa kintut nostettua tuohon rahille :)


No onhan tää olkkari taas vähän tupattu täyteen yhtä sun toista... Mutta siinä nyt ei ole mitään uutta :D


Rahi toimii myös kivasti istuimena. Tytön kanssa syödään usein iltapala tuossa sohvapöydän ääressä. Tytöllä on oma pieni tuolinsa ja äiti istuksii sitten tällä rahilla :)


Ettei ois ihan liian tupatuksi mennyt (vai menikö sittenkin?), veinkin ompelukoneen makkariin! Mun mielestä näyttää siellä aika kivalta!


Vähän rekvisiitan vaihtoa...


Ja vanhat aarteet laatikosta esille...



Varsinaista pyöritystä tuon pyöreän rahin ehdoilla siis :) Nyt tosin tuo seinä nojatuolin takana näyttää vähän tyhjältä...Sopiskohan siihen sellaiset heinäseivästikkaat, jollaisia olen hinkunut jo ainakin vuoden päivät? Ja niihin sitten roikkumaan jotain pientä ja kaunista? 

Tänään on onneksi (!) pitkästä aikaa ollut sellainen innostunut,ideoiva päivä! Vaikka mitä olen jo ehtinyt puuhailla,vaikkei kello ole kuin yksi! Kohta ajattelin taas kerran ryhtyä maalauspuuhiin. Hankin yhden käytetyn kaunokaisen, joka pitää tietty saada valkoiseksi ;) Siitä ja muista virittelyistä kuvia lähiaikoina. 

Kivaa ja idearikasta sunnuntain jatkoa!

14 kommenttia:

  1. Hienon rahin oot löytänyt! Näyttää kivalle tossa tuolin edessä. Kannatti ostaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla,että oli sittenkin hyvä ostos,eikä vaan mun mielestä :) ! Kiitos :)

      Poista
  2. Rahi on passeli nojatuolin edessä.Siinä ompi mukava jalkojansa leppuuttaa tai vaikka istua.On ihan omiaan tuossa.Turhaan et oo tavaroita pyöritellyt.Vaikka se onkin ihan mukavaa.
    Ihana tuo vanha ompelukone ja sen aarteet.Suloisia tavaroita siellä makkarissa=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana Kristiina :) Tänään olenkin rahi-nojatuoliyhdistelmää ahkerasti testaillut ja toimii!
      Tavaroiden pyörittely on välillä aika kivaa. Onneksi ompelukoneen alla on pyörät,muutenkin olisi aika kamala raahaaminen... Ompelukone on mulle aikamoinen aarre. Sain sen famultani ja se on aikanaan ollut vanhempienikin kotia koristamassa, joskus 40 vuotta sitten :)

      Poista
  3. Kivan näköistä kokonaisuudessaan!
    Ihania asetelmia sekä pieniä kauniita yksityiskohtia :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis, Rouva Kivitikka :) Tavaraa riittää.... :D No onpahan ainakin materiaalia asetelmien tekemiseen!

      Poista
  4. Kyllä tuolla rahilla kelpaa lepuuttaa jalkoja!
    Nyt kun näin tuon vanhan ompelukoneen käyttöohjekirjasen, tuli mieleen, että äidillänikin taitaa olla tuollainen...Pitää varmaan hakea se, siitähän voisi keksiä vaikka mitä. Ja kivan näköinen sisustuselementti ihan tuollaisenaankin ;)
    Minulla on edelleen ispiraatio hukassa sisustuksen osalta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja eikun äitin varastoja penkomaan ;) !!
      Voi hitsit kun sun inspis on vielä hukassa :/ Mutta kyllä se sieltä taas tulee ihan varmasti! Mullakin on tosiaan vähän hiljaista sillä rintamalla,mutta tänään sattui olemaan toimelias päivä :)

      Poista
  5. Rouheeta, sanoisinkos - on kyllä kiva ja hyvän kokoinen rahi, sillai kivasti laskutilaa ja saa vaikka tarjottimelle katettua iltateet sillai sievästi =)..
    Mä kuolaan tuota sun ompelukonettas pöytineen, mulla ollut jo pitkään hakusessa moista ihanuutta, mutta vastaan ei ole tullut sopivaan hintaa jotenka ihastelen tuota sinun masiinaa kaikkine ihanine Tikkakosken juttuineen sekä tarvikkeineen.. aaaah...
    Tällä pellolla muuten myös mööpelirallia..".. toi tonne...eiku..ei, vai tohon jos tän siirtäis tänne.. ei, ei.. eiku ei..miks tää ei oo ennen täs ollut, nyt on hyvä.. vai onko..on.. tai ei,, no..olkoon..." =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsih,mä osaan kuvitella sut kaahottamassa siellä ympäri huushollia :D Käy ihan urheilusta välillä ;)
      Rahi tosiaan on aika rouhee;ei parane shortseilla siihen istahtaa :P

      Mä voisin vähän kuikuilla tollasta konetta sulle ja vinkata jos sellainen jostain löytyy! Niitä on itse asiassa aika useinkin noissa FB-ryhmissä myynnissä,mutta hinnat on aika suolaisia monesti :( Oiskos mitään toivehintaa? Ja pääkaupunkiseudultako pitäisi löytyä?

      Poista
  6. Iiihana rahi! <3 Passaa niin kivasti teille! Teillä on niin kaunista joka nurkassa! Mulla odottais kans maalauspuuhat, löydettiin nimittäin viikonloppuna tytölle jatkettava sänky sen huoneeseen. Saadaan iso rautasänky pois tytön huoneesta -> enemmän kaivattua tilaa! :)

    Ihanaa viikon alkua! <3 Halit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Heli :) Enpä kyllä ihan tuosta "kaunista joka nurkassa" tiedä :D Yritys on toki kova ;) Mutta toi olkkarin tapetti on alkanut nyppiä niin pahasti,et jotenkin kaikki tökkii :( Kuvissa se näyttää jotenkin ihan karseelta,höh.
      Oih,sänky on varmaan ihana! Ja maalauspuuhaahan siinä sitten piisaa :) Hmm..minnehän rautasängyn keksit? Aivan varmasti keksit jotain ihanaa!
      Halaukset <3

      Poista
  7. Uus lukija moikkailemassa!:)
    Tuo rahi on tosi kiva, itekkin sitä oon ihaillut mut paikkaa ei ole :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi,ihanaa! Lämpimästi tervetuloa Niina!
      Rahi on tosiaan sen kokoinen,ettei ihan mihin tahansa sitä noin vain laitakaan... Mutta kas kummaa,mahtuhan se sittenkin :D Että mietipä vielä kerran,jos se sittenkin mahtuisi jonnekin :D ;)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!