Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

maanantai 7. huhtikuuta 2014

Kotkotuksia

Maanantai-iltaa ihanaiset <3 Aiemmin mehuttelin,että olen hankkinut jotain uutta materiaalia kokeilumielessä. Noh,kokeiltu on! Ja kivaa oli! Mutta mutta... Se mitä mieltä tästä väkerryksestä kukin on,onkin sitten jo ihan eri juttu :D Nyt joudutte taas katsomaan samaa ikkunaa,johon pyysin teiltä tuunausvinkkejä. Ja ihania sainkin,kiitos! Yhdistelin sitten niitä ja omaa "visiotani" ja...ääh,mitä tässä selittelemään,tällaisen tein:


Olen jo kauan halunut tehdä jotain kanaverkosta. Pääsiäisen henkeen tästä tuli nyt sitten tällanen pääsiäistötterö :D Ai että kun haluisin nähdä teidän ilmeet... Omani oli ainakin näkemisen arvoinen,kun tämä tuli valmiiksi; sellanen puolikas hymy,että onko toi nyt ihana vai lähinnä outo... Mutta ite tehty ainaski :) 


Ja nyt tykkään kyllä ikkunakokonaisuudesta enemmän,kun ei ole niin naku.



Ja kylläpä lykästi sen lattiarempan kanssa! Ensinnäkin tietty siinä,että lattiasta tuli hieno ja sitten vielä remppasetä oli niin kultainen,että porasi mulle kaksi uutta ripustusruuvia seinään! Nyt sain täytettä tuohon seinän tyhjään kohtaan,jipii! Tuon tutun kranssin siihen nyt pistin,kun siitä niin tykkään. Toisen porauksen näytän sitten toiste ;)


Yhteen kulmaan kekkasin sitten lykätä nämä. Juu,kakkupaperit :D !!! Tietty hienompi ois ollut,jos olisi ihan oikeita pitsejä käyttänyt,niin kuin vinkattiin. Mutta laiskuus iski :P 


Onko nää ihan hassut...?


Saa kommentoida ihan vapaasti :D Ehkä kestän sen ;)

Lauantaina käväsin messuilla. Haahuilin toiveikkaana jotain ihanaa ja somaa etsien. No en löytänyt. Paitsi tämän! Täydellinen pikkuloota, johon heittää korut ja kellon töistä kotiin tullessaan.


Näitä lootia ois ollu vaikka minkä kokoisia ja värisiä,mutta tämä oli tietty se suloisin :)


Sunnuntaikin meni jonkinlaisen sisustusvimman vallassa. Maalasin (taas!) muutaman jutun, järjestelin,sommittelin ja askartelin. Ai että kun nautin! Alkuillasta ihana ystävä tuli vielä ilahduttamaan synttärikahvien merkeissä :) Toi vielä mukanaan ihanaisen,vaaleanpunasisältöisen syntskälahjan <3 Kylpyvaahtoa,kuorintavoidetta,käsivoidetta,mansikkalikööriä! Ihanaa hemmottelua!  Herkuteltiin lemppareilla (ihan suoraan kaupan hyllystä hain :D ) ja juteltiin tyttöjen juttuja. Täydellinen sunnuntai siis!


Maanantai sitten taas läväyttikin arjen ilot vasten kasvoja; inhottavan harmaa sää ja hammaslääkäri vielä iltaa kruunaamassa :/ Mutta selvisin hengissä! Ja joku päivä mun on pakko postata pari kuvaa mun hammispaikasta! Juu-u! Se on nimittäin sisustettu maalaisromanttiseen tyyliin,voitteko kuvitella :) 

Kivaa alkanutta viikkoa ja aurinkoa toivotellen,
Nanette

14 kommenttia:

  1. Jopas olet touhunnut ja ennättänyt :) kaikkee kivaa. Ei tuo tötterö ole yhtään hassumpi. Mä olen tehnyt tuosta verkosta lyhtyjä pihalle tosin nyt roikkuu naulakossa ootellen kesää.. ihanaa kun on tuollaisia ihmisiä jotka jeesaavat ja tuovat hyvän mielen. Onnittelut minultakin "ikälisä"päivän johdosta. Nam mitä herkkuja...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu,oli vauhti päällä,kun tyttö oli isällään ja yksinään olla möllötin. Verkosta aion kyllä tehdä jotain muutakin,tykästyin siihen! Lyhty voiskin olla kiva :)
      Ihanaa tosiaan,että on ihmisiä jotka auttavat. Tääkin ihana remppamies toimii vaimonsa kanssa sijaisperheenä kolmelle lapselle! Ja haluaa vielä jeesata ihan ventovieraita ihmisiä! On kyllä sydän paikallaan <3
      Kiitos ikälisätoivotuksista :D

      Poista
  2. Jestas ku oot riehunut taas! Tötterö on kiva. Ja kakkupaperit kanssa. :) Ihanan laatikon löysit messuilta. Mitä ihmettä??!! Maalaisromanttinen hammaslääkäri?? Siitä sun on p a k k o kertoo lisää kuvien kera! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep,tukka putkella kaahotin pitkin kotia :D Kiva kuulla,että tötterö-kakkupaperiviritys on kiva! Kiitos :) (Kun vähän tässä itseäni näiden kanssa epäilin...)
      No eikös kuulostakin jännältä se mun hammaslääkäri! Ehdottomasti kuvia tulossa. Oisit nähny sen hammaslääkärisedän ilmeen,kun kysyin lupaa kuvien ottamiseen :D

      Poista
  3. Toi tötterö on kyllä ihanan suloinen, juuri tuollaisena! <3 Mulla on ollut kans ajatuksissa värkätä jotain kanaverkosta, ja muutama idea ois valmiina, mut matskut puuttuu. Noita keskeneräisiä projekteja on vaan nyt ihan liikaa, et oon luvannu ittelleni saattaa ne ensin päätöksiin, ennen uusia!

    Kakkupaperit on hauska lisä noihin ikkunoihin, nappaan idean mukaani! :) Voi mitä ihanaa hemmottelua sulla on ollut! Ihanaa viikkoa sulle Nanette! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli :) Kaip tuossa tötterössä jotain somaa on. Oma silmä siihen on kovin tykästynyt jo. Nyt kun on tottunut siihen :D Ja kiva jos kakkupaperiviritys miellytti!
      Osaan kuvitella,että puuhaa sulla riittää :) Mutta kyllä se kanaverkon aikakin vielä tulee ;)
      Kivaa viikon jatkoa Heli <3

      Poista
  4. onpa kauniita munia siellä kanaverkkotötterössä.Hieno tötterö.Sulat pehmentää verkon pintaa=)Niin ja hyvinhän nätisti ottaa silmään nuo kakkupaperit tuossa pokan kulmalla.Hyvä idea! Kivasti oot päällystänyt kanaverkolla tuon pikku kaapinkin.Laatikoita ei kai koskaan ole liikaa.Mullakin kävi mielssä eilen sellanen valkonen pitkä laatikko,mihin vois laitella jotakin mieluista koristetta..Ehkäpä isäntä vois rakennella semmosen,kun nätisti pyytää=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset :) Munia en kyllä itse tehnyt,vaan ihan kaupasta olen nuo kaunokaiset löytänyt.Niin ja pitää tunnustaa,että kaappikin kyllä oli ostettaessa jo tuollainen :P
      Kyllä ne sun ehdottamat tärkätyt OIKEAT pitsit nyt ois varmaan paaaaljon paremmat tuossa ikkunassa,mutta eipä nuokaan pahat ole :)
      Oletpa onnekas,kun sulla on nikkarointitaitoitoinen mies! Pitkä valkoinen laatikko ois niin ihana!

      Poista
  5. Tötterö on hieno! Minullakin oli yhteen aikaan tuo kanaverkko pakkomielteenä, mutta jotenkin se jäi...Mutta siitähän saa taivuteltua vaikka mitä tai ainakin luulisin niin ;)
    Tuo hammaspaikka kuulostaa mielenkiintoiselta :)
    Myöhästyneet synttärionnittelut ja ihanaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Ellen :) Ekaksi kanaverkkokokeiluksi onnistui kai aika hyvin :P Pitää kokeilla mitä muuta tuosta verkosta keksisi!
      Hammispaikka ON mielenkiintoinen,tuut näkemään ;))

      Kiitos onnitteluista <3 ja mukavaa viikon jatkoa!

      Poista
  6. Myöhästyneet synttärionnittelut<3 Töttöröö!! Kiva siitä tuli, ja munille oiva piilo;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista Anne-Mari <3
      Oma silmä on nyt tottunut "munapiiloon" :D ja taitaa tykätä siitä :)

      Poista
  7. Tuo tötterö on hauska. Höyhenet sopii sinne munien kanssa hyvin ja myöhemmin voit laittaa jotain kangaskukkia tai vastaavia. Kanaverkko on itellekin vieraampi materiaali, joskus lapsena tullut koulussa jotakin väännettyä, mutta siitä on jo niin pitkä.. Oliko sitä helppo työstää? Ihanan näköinen kahvipöytä, tarjoilutkin sopii hyvin sisustukseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan tuo aika vekkuli :) Ja mietin itsekin,että tuohon sopisi just jotkut kuivakukat (ne sellaset valkoiset pikkukukkaset,en tiedä nimeä..). Kaikkeahan voi kai kokeilla :)
      Kanaverkkoa oli kiva työstää. Helpompaa olisi ollut terävimmillä pihdeillä :P Mutta aika helppoa kuitenkin! Vain pari haavaa tuli :D

      Heh,tarjoilut tietty sävy sävyyn ;)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!