Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 10. elokuuta 2014

Kesän löytöjä

Ja hups taas,kun päivät ovat vierineet! Nyt on jo ehditty tehdä töitäkin viikon verran. Ihan hyvin olisin kyllä voinut jatkaa lomailuakin... Tänään sentään sain tehdyksi sen,mitä suunnittelin koko loman :P Pesin makkareiden ja keittiön ikkunat! Partsin ja olkkarin lasithan sentään kuurasin jo alkukesästä,mutta nämä muut saivat odottaa vuoroaan näin pitkälle. No nyt näkee kunnolla uloskin! Hirveemmin muuta en ole täällä kotosalla touhuillutkaan,vielä. Pistänpä siis taas näytille pari kesän "ah-niin-ihanaa"-löytöä :) 

Vanhaa silitysrautaa olen himoinnut jo muutaman vuoden,mutta jotenkin vaan ei ole sopivaa löytynyt. Tai jos on,niin hinta on ollut karmaiseva. Tästä en oikeen tiedä mikä tää edes on, kun on tuollainen ontto?! Mutta silitysraudalta se ainakin näyttää :D Ja oikeesti vanhakin taitaa kyllä olla, kun on vähän rikkikin sieltä sun täältä :D  Ja jippii,joku oli sen mulle jo valmiiksi maalannut valkoiseksi! Maksoin hurjat 5 euroa ;) 



(Kumma kyllä en ole vieläkään maalannut tuota kahvimyllyä  valkoiseksi?! Jospa sen sitten maltan tosiaan jättää alkuperäisväriinsä...)



No ikkunoiden pesu innosti sentään jotain pientä muutakin touhuamaan; muistin ostaneeni jo keväällä muutamalla eurolla Tarjoustalosta tuon GG-henkisen kukkakapan. Onhan tätä kesää vielä jäljellä...

Tästä näkee vähän paremmin tuon kuosin. Tykkään <3 


Pakko-saada-listaan sain lisätä toisenkin ruksin (tuon silitysraudan lisäksi)! Tällaisesta vanhasta kamerastakin olen haaveillut jo piiiitkän aikaa. En kyllä tiiä miks :D Mutta siis eihän sitä aina tartte omiakaan ajatuksia ymmärtää,eihän :P


Tää pääsi kotiin ihan Huittisista asti! Hinta oli kaikkea muuta,kuin pääkaupunkiseudun hinnat! Kamera oli kunnon nahkaisessa kameralaukussa,mutta sille en ole vielä keksinyt käyttöä.


Tolkkua tai ei, niin onhan tää nyt ihana :) !


Ja pappa-lasien viekkuun löytyi nuo liikkikset mamma-versiot :) Kierrätyksestä nekin, alle kahdella eurolla.


Tämmöttii täällä. Yks syy jonkinasteiseen sisustus/bloggaus-saamattomuuteen on kyllä tää kuumuus. Hiki lentää jo istuessakin :P Mutta en valita! Tällainen sen kesän pitää ollakin! 

14 kommenttia:

  1. Hienoja löytöjä olet tehnyt! Tuo vanha kamera on upea, minäkin olen niitä katsellut ;)
    Tämä kuumuus on vienyt mehut täälläkin, yhtään ylimääräistä ei jaksa tehdä. Koneella olokin on niin tukalaa...Mutta kohtahan kuumuus taitaa loppua, ku syksy tekeee tuloaan.
    Ihanaa alkavaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noissa kameroissa on vaan jotain "taikaa" :) Kunpa vielä saisi nähdä minkälaisia kuvia niillä on silloin aikoinaan otettu!
      Nyt täytyy minunkin,auringon ja lämmön rakastajan,sanoa,että vähän viileämmät kelit voisivat olla ihan tervetulleita. Mutta vähän vaan :)
      Sinulle myös ihanaa viikkoa <3

      Poista
  2. Tuollaiseen onttoon rautaan laitettiin sisälle kuumia kiviä, kivihiiltä tms. mitä nyt kotosalla sattui olemaan ja hiilten avulla sitten saatiin rauta kuumaksi sekä silitysvalmiuteen =)
    Mulla samanlainen verhokappa, tarjoustalosta sen 5 eurolla ostin ja tyynyn samaa kuosia muutamalla eurolla. Tykkään kuviosta minäkin.
    Kivoja uudet löytösi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo,kiitos Tanniseni asian valaisemisesta! Ei ollut pienintäkään hajua,että noin niitä oikeen vanhoja rautoja käytettiin! Eli taitaa siis todella olla Vanha! Huh,onneksi ovat nykyään vähän helpompikäyttöisiä :D
      Hihii,aika sama maku meillä siis :) Tyynyä en bongannut,mutta sekin ois varmaan ihana...

      Poista
  3. Heippa ihanainen!! <3 Minä täällä pitkästä aikaa! Vihdoin on tekniset ongelmat takanapäin ja pääse kommentoimaan :) Olisinhan mä voinut toki kännykälläkin jättää kommenttia, mutta koin sen jotenkin vaivalloiseksi..

    Aivan huippulöytöjä olet onnistunut tekemään!! <3 Mä olen kans yrittänyt etsiä sopuhintaista silitysrautaa, mutta vielä ei ole etsintä tuottanut tulosta. Ostamasi kamera on i h a n a! Noita taitaa harvemmin näkyäkään kirppareilla tms, mahtilöytö siis :)

    Aurinkoista viikkoa sinulle, ihan oli jo ikävä sinua!! Halit <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa ihana saada sut takaisin kuvioihin!! Mäkään en tykkää kännykällä blogeja lueskella,saati kommentoida. Haluun nautiskella isolla ruudulla :) Mutta kun tää läppäri kuumentaa sylin vielä kuumemmaksi,niin ei ole tosiaan hirveemmin tullut istuttua koneen ääressä...
      Löydöistä olen kyllä hurjan iloinen :) Pidän peukkuja,että sinäkin törmäät kirppareilla omiin aarteisiisi ;) Täällä pääkaupunkiseudun kirppareilla kyllä noita kameroita on myynnissä,mutta niistä pyydetään monia kymppejä :/
      Ihanaa viikkoa sinullekin ja samoin:oli jo ihan ikävä <3 !!

      Poista
  4. Hienoja vanhoja aarteita kaikki! :-) Ja kaunis kuosi tuossa kapassa :-)
    Helteet alkavat hellittää, ihan mukavaa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu nyt on kyllä onnistanut aarreaitoilla (eli kirppareilla :D )! Kohta tänne ei kyllä mahdu enää yhtään mitään :P :D
      Nyt minäkin jopa kaipaan vähän hellitystä helteisiin...Mutta ihan vähän :)

      Poista
  5. Ompa hauska silitysrauta :) ja niin ihania aarteita =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin metka rauta :) On vähän silitystouhut helpompia nykyään :D Kiitos, ovat tosiaan aarteita mulle tällaiset löydöt! Ja kiitos kommentistasi Suski! Tykkään kovasti näitä lueskella :)

      Poista
  6. Jaahas, Löytöhaukka ollut taas liikenteessä! :D Upeita löytöjä jäänyt jälleen näppisiin. Toi silitysrauta on upea. Vitsit, en oo ehtinyt ees Huittisiin kirppiksille. Kyl tarttis jos sieltä noin kivoja löytöjä tekee. :)

    Nyt ei muuten tuu hiki istuessa, melko viileää on meillä ainakin. Satoi koko illan...

    VastaaPoista
  7. Kiva tuo kamera!! Täälläpäin syksyttää ja kummasti sitä kaipaa mustaa väriä ympärilleen? On noi niin kivoja löytöjä ja se tunne kun saa jotain kivaa halvalla,kuten Sulokin sanoi:))

    VastaaPoista
  8. Moi, hukkasin sut tuolla toisaalla... Mut löysin sut täältä :) -veli-matti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katos!! Laita viesti tosta oikealta sivupalkista, niin saan sun yhteystiedot :)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!