Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 31. elokuuta 2014

Tyttären ikioma tuunaus

Heippa ystäväiset! Ihan ääneen pitää taas ihmetellä minne nämä päivät vierii?! Tuntuu,ettei mitään ehdi tekemään. Tai sitten ei vaan jaksa. Nimimerkillä kohta tulee kolmas viikko täyteen superflunssan kourissa :/  Kuumotus kyllä olisi saada jotain uutta ilmettä kotiin. Toissailtana muistin yht´äkkiä yhden sisustus/tuunauskirjan välissä tulleet sabluunat! Aloin sitten niitä ihmettelemään ja tytärhän innostui  kovasti :) "Äiti mitä noi on?? Mä haluun kokeilla! Mihin mä saan kokeilla?? Nyt heti jooko!?!" No äkkiä sitten kierros huoneissa ja löytyi pikkulaatikko, josta aloitettiin varovasti. Puuha oli tytön mielestä niiiiin kivaa,että piti saada isompi ja "hienompi" sabluuna kokeiltavaksi! Mutta mihin sitten?? No tähän:


Olen aina välillä tuijotellut tuota jakkaraa,että ihankun se tarttis jotain loppusilausta. En ole vaan keksinyt mitä. Nyt sitten sai tuollaisen vähän ehkä marokkolaishenkisen krumeluurin pintaansa :) 


Oli kuulkaa tarkkaa puuhaa <3 


Ja tulos on just hieno :) Ainakin näkee,että on "ihan ite tehty" !



Vähän mallailin eri puolella kotia, mutta eteinen taitaa olla se paras paikka sittenkin.
 


Tyttö oli niin ylpeä aikaansaannoksestaan! Voi että sitä hymyä, iloa ja onnistumisen riemua  :)

Tässä vähän muutakin teemaan sopivaa; sarjassamme "ei ehkä ihan priimaa, mutta ah-niin ihanaa" :) Tämä vanha Fazerin peltinamirasia löytyi kesällä Huittisten kirpparilta. Niin on kulunut ja kärsinyt, mutta jotenkin niin mun mieleen! Ja tuo väri on vaan niin ihana.


Ja tämänkin hankinnassa oli tyttärellä "sormensa pelissä"! Ensin hän ihmetteli miksi äiti tuollaista rähjäistä rasiaa on ostamassa, mutta kun näki, että se on Fazerin... "Joo äiti,osta toi!!!" Pikku-neiti on nähkääs ollut Fazerin päiväkodissa jo 1-vuotiaasta lähtien ja Fazer merkitsee siten paljon muutakin kuin karkkeja  ;)


Eli tästä tuli meidän yhteinen romuaarre :)


Näillä perhossabluunoilla tyttö aloitti kokeilut. Koristeli vähän johtojemmalaatikkoa... Perhosista tykkään kyllä kovasti, eli näitä saattaa ilmestyä lähipäivinä joihinkin muihinkin kohteisiin... 


On kyllä hurjan mukavaa touhuta yhdessä tytön kanssa tällaisia sisustukseen liittyviä juttuja! Ja miten hyvän mielen saakaan molemmat :) Nyt tuolla odottelee kyllä maalausta sen verran isompi ja "herkempi" kohde, että täytynee jättää sen käsittely salaa niiksi päiviksi, kun tyttö on isällään.... :D 

Nyt onneksi mieluisaa touhua riittää muutenkin; tiistaina pidetään vihdoin 6-v kaverisynttärit! Tänään jo piti viritellä vähän viirinauhoja kattoon :D 

Ihanaa alkavaa viikkoa teille! Muistakaahan osallistua arvontaan ;) 

15 kommenttia:

  1. On sulla siellä taitava sisustuskaveri ♥

    VastaaPoista
  2. Kiva, että tytärkin on innostunut :-)
    Tosi hieno lopputulos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu,ihanaa että tyttö tykkää myös näistä "äidin touhuista" :) Kiitos, lopputulos on sellanen kotikutoisen suloinen <3

      Poista
  3. Tuo on sitä parasta aikaa kun saa yhdessä touhuta! Ja vallan hienosti tyttäresi suhtautuu noinkin tarkkaan työhön, wau!!
    Oikeasti sabluunoilla leikkiminen ei välttämättä ole sitä ihan helpointa puuhaa.. menee herne nenukkiin isommiltakin.. tai ainakin multa..=)
    Vanhoissa rasioissa on patinaa, kaunista sellaista..
    Kaunista syyskuun ensimmäistä viikkoa sinne teille!
    Niin ja innolla jäänpi taas oottelemaan, että mitä kivaa sä taas alat sutimaankaan.. turkoosia vai jotain muuta..hmm..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis itselläni menee yleensä aina hermo noiden sabluunoiden kanssa :/ Mutta ehkä sitä haluaa vaan niin priimajälkeä,että kaikki sössimiset ärsyttää.. Pitäisi ollakin tuollainen ihana lapsenmieli ja iloita siitä,että saa itse jotain aikaan :) Ei sillä lopputuloksen täydellisyydellä nyt niin ole väliä ;) Mutta tosiaan kivaa on yhdessä näitä touhuta!
      Tein tosiaan THE löydön (ainakin mun mielestä :D ),mutta jaa..a,ehkä kallistun taas tylsänä valkoiseen... Jos sitä turkoosia kokeilisi ensin johonkin pienempään kohteeseen... Noh,maalitkin on vielä ostamatta,kun on ollut niin hirveesti synttärijärjestelyjä :D
      Ihanaa viikon jatkoa sullekin <3

      Poista
  4. Ihana apulainen sinulla <3
    Taitaa olla geeneissä tuo sisustaminen ja tuunaaminen ;)
    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii,voipi olla että tää kulkee suvussa :) Äitinikin on kova sisustamaan,joten aika luonnollisesti tuntuu "kaava" jatkuvan!
      Kivaa viikkoa sullekin <3

      Poista
  5. Kivat kuviot tuli ja kiva, että äidillä ja tyttärellä on yhteistä puuhaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ekaksi noinkin vaikeaksi sabluunahommaksi tosiaan tuli 6-veeltä aikas hieno :) Ja tärkeintä on just se yhdessä tekeminen!

      Poista
  6. Voi kuinka kiva kuviointi!! <3 Ihanaa, että tyttökin on kiinnostunut tuunailusta :) Karkkirasia on kyllä suloinen, juurikin ihanasti kulunut!

    Tahtoo mun arki olla nykyisin tosi kiireistä (pintaremppaakin tehdään parhaillaan!), yritän aina välissä ehtiä käymään täälläkin! <3 Ihanaa viikon jatkoa teille, halit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kyllä jakkarasta nyt tosi paljon! Kuvio piristi sitä kivasti ja onhan se ihan omaa luokkaa,kun pieni rakkaus on sen siihen tehnyt :)
      Ymmärrän kiireet! Itsekin ihmettelen,kun aikaa ei tunnu riittävän mihinkään :/ Mutta kiva kun välillä ehdit poiketa täällä :) Suloista sunnuntaita sinulle :) !

      Poista
  7. Voi että ihanaa kun sulla on apulaissisustaja siellä! ♥ Kulkee varmaan tosiaan geeneissä. Suloinen tuli tosta jakkarasta.

    Mukavaa viikonlopun jatkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä tosi kivaa,kun pikkuneitikin on innostunut sisustustouhuista :) On ainakin ihan omanlaisensa jakkara :)
      Leppoisaa sunnuntaita sinne!

      Poista
  8. Tervetuloa blogiini Tia! Ja tottakai tulen kurkkaamaan blogiasi :)

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!