Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

tiistai 23. syyskuuta 2014

Kaappien kätköistä löytyi syksy

Heipparallaa te ihanat päivänpiristäjät! Iso iso kiitos kommenteistanne edelliseen postaukseen <3 Niin ilahduttavaa kuulla, että pysytte mukana, vaikka postauksia tulee välillä laiskanlaisesti :)  Nythän mä ihan ylitän itteni, kun taas täällä nakutan :D  

Viimeksihän jo kerroin uudesta ihastuksestani (harmaasta) ja muistelin niitä verhoja, jotka hankin ajat sitten iiikkeasta. Eilen illalla ysin maissa sitten innostuin kaivamaan ne kaapista, silittämään ja tietty ripustamaan ne :) (Vähän venähti  nukkumaanmeno...) Mutta voi jösses ku on vaikeeta saada mitään onnistunutta kuvaa näillä säillä ja työpäivän jälkeen iltapäivän hämärässä :(  Eli tässä tulee nyt sekalainen rävellys, koittakaa kestää :D  Iltapäivän sadesäässä ja iltapimeällä. Salamalla ja ilman. Eikä vieläkään onnistunu :P Ehkä jonain kauniina, aurinkoisena viikonlopun päivänä saan otettua vielä hyvänkin kuvan! 


Mutta värit taitaa sentään tässä yläkuvassa olla lähellä totuutta :)

Kun tässä taas vähän oudot... Ja arvatkaapa onko mulla taas sohvakriisi?!? Siis nythän pitäis ehdottomasti saada harmaa tai valkoinen sohva! Tai edes sohvanpäällinen,sellanen ryhdikäs. Mutta noin leveetä ei vaan löydy :(  Haluisko joku ommella mulle ;) ?


Iltavalossa näyttää jokseenkin tältä. 
 

 Pitäis mennä nurkkaan häpeemään kun en osaa kameraa käyttää :P Vaikka tähän alla olevaan ? Tästä nurkasta räppäsin kuvan oikeastaan siksi,että näette täältä huushollista välillä vähän muitakin "maisemia", kuin niitä totuttuja :)


No siinä silitysinnostuksessani muistin kaivaa kaapista lempparityynyliinatkin ja suoria nekin. Kun olkkarista lähti vaaleanpunaiset verhot talvilomille, ajattelin josko makkaristakin karsisin vaaleanpunaista. Siinä sitten äkkäsin, että mullahan on kaapissa yks harmaa mattokin! Kaivelin siinä vähän vielä enemmän kaapin kätköjä ja löysin täysin unohtaneeni paksun villafiltin!! Melkoiset taikakaapit, hihii :D  No ei sitten aikaakaan, kun makkari näytti aika erilaiselta!



Mutta siis iiiiiik! Mikäs nyt ei sitten sovi kuvaan??? Kattokruunu on kyllä mun lemppari, mutta siis nythän se on aivan väärän värinen :P No, ehkä pärjään. Tai sitten kirpparille käy tieni ;)


Tältä siis näytti vielä kesäkuussa: 


Nyt tämä harmaa häkkyräki sopii kivasti uuteen värimaailmaan ;)


Jeeeee, sain tänne vähän sitä kaivattua uutta ilmettä! Nyt kun vielä ratkaisisin tän sohvaprobleeman... ja kattokruunu... Hmm..hyvä syy ideoida ja kiertää kirppareita, eikös :) Niin ja kuunnella teidän loistavia ehdotuksia!


Ja onpas kyllä niin mukavaa,kun täällä on uusia,aktiivisesti kommentoivia lukijoita! Ja tietty te "vanhat tutut" <3  Ilahdun niin paljon kaikista kommenteistanne! 

Kivaa viikon jatkoa!

 



17 kommenttia:

  1. Miltäs lamppu näyttäisi jos kietoisit ympärille pitsi tai jonkun muun kauniin kankaan? Itse tein sillä tavalla pika tuunauksen kun sisustuksen väri muuttui ...no yllättäin harmaa valkoiseksi :) -Pirjo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pirjo ideasta! Pidän mielessä ;)
      Heh,taitaa tätä harmaata vimmaa olla tosiaan laajemmaltikin liikkeellä :)

      Poista
  2. Kiva nähdä uusia kuvakulmia!
    Minäkin haluan tuollaisen taikakaapin, josta löytyy kaikkea kivaa ;) Minulla on kyllä kaapit täynnä kaikkea ylimääräistä, mutta harvemmin niistä löytyy mitään kivaa...ainakaan omasta mielestä tai sitten pitäisi penkoa kunnolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taikakaappi toimii välillä, mutta useimmiten kaapit kyllä muistuttaa siitä,että vähän vähempikin hamstraus riittäisi :D Mutta välillä on ihan hyvä käydä kaappejä vähän läpi;ties mitä kivaa sieltä sitten löytyykään!

      Poista
  3. Entäs taas jos spray maalaat ton lampun..harmaaksi tai jopa mustaksi..On sinulla kaunista nyt..itsekkin haluaisin vaihdella verhoja ja tyynyjä mutta ei tietenkään ole sellaisia varastossa eikä ole kankaitakaan koska nyt haluun ruskeaa,kultaa ja valkoista tai jotakin sinne päin, sillä rustiikkinen on nyt kolahtanut meikäläiseen ja kaikki ruusuinen tökkii...pitseistä tosin en luovu..sitten olisi valkoista karvaa josta ajattelin tehdä talvityynyt sohvalle...niin ja sit minunkin sohva ällöttää ja tarkoitus olisi jos saisin sängynpäätynä toimivaan rautasohvaan pohjalevyn voisin nakata kaattikselle ruman sohvani, josta on revenny jo se nahkakin..paljon voisi tehdä, vaan nyt ei ole materiaaleja, joten ihan kuin olisi kissa pistoksissa täällä kotona kun ideaa olisi miten laittaa kotia vaan ei ole tarvikkeita...sain siskoltani, jotka tosin on sen mökillä, nin kaksi ihanaa kaappia ja nekin hakematta sieltä..kun yhteen suuntaan on noin 80km..mutta pitäisi mennä siis ennen kuin tulee talvi..ja niiden maalausta sitten, pirtinpenkitkin maalamatta kun ei oo maalia..eli tällästä minulle ai joo voisinhan tietty aloittaa niistä karvatyynyistä..koska niihin on tarpeet nekin palat sain siskoltani) sen mökki on oikea aarre aitta..ja aikoo lopettaa sen möksän vuokrasopimuksen niin siksi saan kaikki melkein sieltä..
    Minusta kuvasi on oikein hyviä...ja niistä kyllä näkee hyvin ja kaunista on..tykkään..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hannele mukavasta ja ihanan pitkästä kommentistasi!
      Ai sinulla on siellä väri/tunnelmanvaihdos meneillään? Kiva! Pääset kokeilemaan kaikkea uutta :) Vähitellen niitä muutoksiahan tehdään. Vaikka itse olen kyllä niin malttamaton,että kun joku idea tulee,pitäisi se saada toteuttaa ihan heti :D
      Oi onnenpekkaa,mitähän ihanaa sieltä mökiltä saatkaan...
      Hyvä jos kuvat on ihan ok :) ja kiitos kauniista sanoistasi!

      Poista
  4. Vitsit, upeen näköistä. Mii laik! Kirpparille käy tiesi lamppua etsien tai sit ton vois suhumaalilla tuunata... Pomppaa tosta vähän liikaa silmille. :) Mäkin haluan tollasen taikakaapin josta ammentaa kaikkia kivoja juttuja...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hitsit,tänks Mervi <3 Saattaapi tosiaan olla,että kirpparille käy tie. Tai ehkä jopa naapurin iikkeaan?! Lampusta kyllä tykkään,mutta nyt just en. Pomppaa tosiaan ihan liikaa!
      Taikakaappi ja taikakaappi...näkisit vaan :D Enemmän romukaappi,josta välillä jotain kivaakin sitten löytyy :P

      Poista
  5. kauniilta näyttää makuuhuoneessanne :) ja kyllä kuvista välittyy tänne ruudun toisellekin puolelle tuo tunnelma :) teillä on kaunis koti :) tuollaiselle taikakaapille itsekin löytäisin käyttöä,itse vaan olen arka kokeilemaan erilaisia värejä tulee pysyttyä niissä tutuissa turvallisissa väreissä.....kaavoihin kangistumista siis täällä päin ;) lämpöisiä syksyisiä päiviä sinne päin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos sinulle! Ja hyvä jos kuvista kuitenkin tunnelma välittyy,vaikka laatu ei olekaan ihan priimaa :)
      Minäkin oon aika kova kaavoihin kangistuja. Harvoin uskallan kokeilla jotain muuta kuin totuttua ja hyväksi havaittua. Mutta välillä pieni repäisy yllättää positiivisesti ja siitä innostuu kokeilemaan taas jotain muuta uutta :)
      Ihania syyspäiviä sinnekin!

      Poista
  6. Kyllä silmä lepää näissä kuvissa - niin harmoonista! Kaunista teillä on<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voijj, kiitos Tanni <3
      Pitäis välillä ottaa ns.tositilannekuvia, kun pikku-neiti pistää kämpän ihan uusiksi :D Meinaa olla harmoniat kaukana :D !!

      Poista
    2. Heh, pikkuneiti harjoittelee vaan uraa sisustajana ja lasten pitää myös saada toteuttaa itseään =)
      Mä niin kiireessä vastasin sulle ton edellisen, mutta kyllä mä suhuttaisin suhumaalilla tuon vaaleanpunaisen varjostimen, tulisi aikasta ihana tummana, antaisi kivasti särmää!
      Mä ompelisin sulle uuden päällisen, mutta en osaa, en ole niin taitava. Itse vaihdan meidän puusohvan (joka nyt taas olkkarissa) ilmettä/päällistä isoilla päiväpeitteillä, lakanoilla tai mitä nyt kaapista löytyy. Jossakin olen nähnyt ihan sellaisia suht edullisia sohvan päällisiä myynnissä, olikohan jotex / ellos ? Vai onko nuo sohva tyynyt irtonaiset. Silloinhan ilmettä saa helposti muutettua kun ostaa parivuoteen lakanan ja ompelee siitä sohvatyynyihin päälipussukat, niinkin mä olen joskus tehnyt..No, en tiedä olkos tässä nyt mitään mieltä / ideaa sinulle? Kuitenkin kaunista viikonloppua!

      Poista
    3. Juu,lapsilla tuntuu olevan ihan oma sisustussilmä :D
      Vakavasti harkitsen sitä suhumaalaamista...Tosin nyt illalla kun pötköttelin tytön vieressä unille mennessä kattelin sitä lamppua,että vois sopia aika kivasti pikku-neidin pinkkiin huoneeseen ;) Jos omaan makkariin sitten löytyis järkihinnalla joku uus. Tuostahan maksoin huimat 10 euroa :D
      Pussukoita oon ajatellu sohvatyynyihin itekin (on siis irtomallia). Mutta kääk,en oo ikinä ommellu veskaria?! Ehkä sellanen kirjekuoriversiokin toimis.
      Kiitos ideoista ja ajatuksista,Tanni! Näistä on aina apua :)

      Poista
  7. Kauniit kuvat. <3 Sinulla on niin kaunis koti. Harmaa on sisutuksessa kaunis väri. Itsekin olen ihastunut harmaaeen värin sisustuksessa ja valkoinen vielä korostaa sitä. :) Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Marianne!! Harmaan ja valkoisen yhdistelmä on tosiaan niiiiin kaunis!
      Ihanaa viikonloppua sullekin!

      Poista
  8. Kaunis on harmaa kotisi =)
    Itse olen ollut harmaan ystävä jo pitkään :)

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!