Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Tehosteita

Iltaa ystäväiset! Meinasin taas ääneen ihmetellä mihin nämä päivät vierii,mutta enpä aloitakaan taas tutuksi käynyttä virttä :P Totean vaan,että kivaa, kun jotain ehtii välillä tehdä! Tai oikeastaan kivaa on se,että tänne aivolohkoihin välillä edes putkahtaa joitain ideoita :D 
Ostin tässä taannoin sellaisen pitsisen kaitaliinan. Muovisen (!),mutta jotenkaan ei yhtään muovimaisen. Innostuneena sitten levitin sen tohon ruokapöydälle. Joo...mut ei. Viikon verran katselin ja totesin,että juu ei. Noh, kaunis ja ryhdikäs pitsi muka käyttämättömänä?? Pitäähän sille joku virka keksiä! Ja sitten kuului se odotettu *pling* jostain tuolta aivosyövereistä! 



Leikkasin sopivan kokoiseksi ja nastoilla sitten painelin tuon ikkunan kehyksiin. Helppoa ja aikaa meni ehkä 10 minuutia :) !!




Tuo seinä on mun silmiin jotenkin "tyhjä" ja nyt sai edes vähän ilmettä tuon pitsin myötä. Pieni lisäviritys olisi vielä jatkojalostuksen alla tuota seinää silmällä pitäen...Saas nähdä saanko sen toteutettua.




Ei se kyllä kauempaa hirveesti näy, mutta hitusen ainakin :)



Nää kuvat vaan muistuttaa mua ärsyttävästä jumittamisestani joissain asioissa :/ Siis kuten esim.se,että nuo lyhdyt ja enkelikaksikko ovat olleet ikkunan kera tuossa jo ihan liian kauan... Mutta kun jostain tykkään,en vaan osaa nähdä muita vaihtoehtoja tai ratkaisuja :P Nooh,ehkä joskus uskaltaudun kokeilemaan jotain muutakin...




Mutta vähän niin kuin tuossa ikkunassakin sanotaan; seuraan sydäntäni ja teen niinku parhaalta tuntuu ;) Jumitan siis ehkä vielä aikani!



Eilen oltiin tytön kanssa Jumbossa leffassa ja pitihän siinä pari kauppaakin katsastaa... Yksi kauppa on kyllä varsinainen aarreaitta! Sellanen sisustus-outlet! Ja ah-oisin voinu vaikka ja mitä napata mukaani :P Hillitsin kuitenkin itseäni (vähän) ja vain pari juttua lähti matkaan. Tässä yksi:




Ai mikä näistä :D ?? No ovi sentään löyty jo kotoa,mutta tuo hieman liioitteleva teksti kylppärin sisäänkäyntiä ilahduttamaan :D !!




Siis onhan siellä se 130-senttinen amme! Eiks se nyt jo aika Spa ole :D :P 


Pari muutakin löytöä sieltä tein, niistä tuonnempana ;) 

Eilen sain vihdoin ostettua tartuntapohjamaalinkin! Jos nyt vihdoin kävisi mahti-kirpparilöydön kimppuun. Tässä pikku "tiiseri" tulevasta:


Sitten pari tärkeetä asiaa loppuun: 
  • arvonnan voittaja,Sue,ei ole vieläkään ottanut yhteyttä :(  Jos keskiviikkoon mennessä ei ole kuulunut mitään, teen arvonnan uusiksi. 
  • Roskapostien määrä alkoi kasvaa sellasiin lukemiin,että rupes jo pipoa kiristämään :/ Siks oli pakko muuttaa kommenttiasetukset niin,että vain rekisteröitynyt käyttäjä voi kommentoida. Osaatteko sanoa voiko tästä aiheutua ongelmia..?  En siis valinnut sitä,että vain rekisteröitynyt blogin lukija..  Ai että mä loistan tällaten it-asioiden kanssa :D !! En viittis sitä ärsyttävää boksia laittaa, josta silmät ristissä arpoo mitä ruuduissa lukee... Vinkkejä? 

Ihanaa alkavaa viikkoa toivotellen,
Nanette 

27 kommenttia:

  1. Kiva idea. Pitsin ulkonäköä rakastan, joten tämä taitaa mennä meidänkin ikkunaan kokeiluun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos idea sopii sinunkin makuun :) Eikun kokeilemaan!

      Poista
  2. Ikkuna on ihana nyt, oiva tehoste, hyvä idea!
    Niin minullakin samat romut vuodesta toiseen pyörii täällä huushollissa, joskus hieman asettelee uudestaan tai siirtää senkiltä toiselle niin taas olis kuin uutta kotona. Mitä sitä kaunista kadottamaan tai juuri sitä mistä itse tykkää<3
    Onkos nuo numerot ollut aikaisemmin tuossa sinun lipastossa..? Kivasti kyllä natsaa siihenkin. Ja mainio tuo spa, onhan se luxusta kun on oma amme, mä haaveilen sellaisesta tassuammeesta, mutta vesimittari juoksis miljoonaa sen jälkeen kun mää vaan löllöilisin ammeessa, jotanka ei hirveän taloudellista ja aikasta hintaviakin ovat.
    Juu, roskapostia tulee pellollekin ja itse myös meinannut laittaa jotakin "stoppia" mutta just se numero-boksi ei minuakaan yhtään nappaisi.. no, täytyy nyt miettiä itsekin, mutta en mä oikein osaa vastata tuohon, pääasia että pääsee vastailemaan sun mukaviin, ihaniin postailuihin!
    Ihanaista uutta viikkoa sinulle/teille<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta ja pitkästä kommentista Tanniseni :) ! Ja noinhan se menee; mitä sitä väkisin muuttamaan jotain,jos itse tykkää. Paitsi sitten kun iskee totaalikyllästyminen. Ja silloin taitaa niitä ideoitakin välähdellä paremmin mieleen :)
      Numerot ovat kyllä olleet lipastossa,itse asiassa jo vuosia. On vaan niin vaaleat,ettei ehkä oo osunu silmään aikasemmissa postauksissa.
      Tassuammeen olisin minäkin halunut,mutta tuli mitat ja saldo vastaan. Tuolla ollaan onneksi hyvin pärjätty :) Ja onneksi kerrostalossa on kiinteä vesimaksu :D
      Toivotaan tosiaan että kommenttiasetukset ei estä kommentoimasta. Tosi ikävää se roska,jota puskee joka suunnalta :( Onneksi eivät yleensä pääse läpi blogiin asti,mutta ärsyttää jo ne ilmoituksetkin niistä :/
      Ihanaa viikon jatkoa sullekin/teillekin <3

      Poista
  3. Ihanan pitsinen muutos, ikkunapokaan. Kaunis.:) Hyvä idea. Taidan itsekin tätä kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä! Helppoa,kivaa ja uutta ilmettä saa näinkin nopeasti :)
      Kiitos :)

      Poista
  4. Hauska idea tuo pitsi, antaa lisää ilmettä kokonaisuudelle :-) Ja tottakai saat "jumittaa" niin kauan kuin haluat! :-D Pääasiahan on, että itse on tyytyväinen omaan kotiin ja sisustukseen :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No totta puhut Minna! Eihän se jumitus synti ole :D Itteään vaan välillä ärsyttää :P
      Tuollaista pitsiä vois hankkia enemmänkin... ties mitä muutta siitä keksisi!

      Poista
  5. Kiva toi pitsi tossa ikkunassa, oot nero! :) Juu kyllästyin kans roskakommentteihin ja laitoin niin et vaan rekisteröitynyt käyttäjä voi kommentoida. Ikävää anonyymeille mutta en halua sitä typerää vanhvistuslootaakaan käyttöön, kukaan viitti senkään vertaa kommentoida jos siinä vielä semmonenkin on jarruna. Mulla kans joku jumi-kausi menossa, en saa mitään uutta aikaiseksi täällä... Huoh! Ehkä se tästä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli taas tuunaus "miun makkuun": nopea ja helppo :D Ei paljon neroutta tarttenu :D
      Ärsyttää kyl tosiaan hirveesti ne roskapostit :/ Mutta ehkä tää asetus toimii.. Kuitenkin aika harvoin (ainakaan mun blogissa) kukaan anonyymi mitään kommenttia jättääkään. Ja varmaan sitten liittyy lukijaksi jos haluaa kommentoida :) Eli näillä on kai mentävä.
      Piristysruisketta sinnekin suunnalle! Kyllä se innostus taas iskee :)

      Poista
  6. Ihania kuvia<3 Olen myös miettinyt tuota asetusten muuttamista roskapostien lisääntymisen vuoksi. Viimeiseen postaukseen pääsi muutama bloggerin sensuurin läpi:( Voisin harkita tuota samaa asetusta...
    Mukavia tuunailuhetkiä uuden löydön parissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ..niin siis jäi kirjoittamatta: terkuin uusin lukijasi:)

      Poista
    2. Ihanaa,lämpimästi tervetuloa :) !!! Ja kiitos kommentistasi;kiva jos kuvat on mieleisiä :)
      Toivotaan,että Blogger kehittyisi niin,ettei roskapostit kertakaikkiaan pääsisi läpi. Taitaa vaan olla turha toivo... Onneksi sentään asetuksia voi säätää.
      Tuunauskohde odottaa vielä tuunaajaansa...Se kun tuppaa väsähtämään iltaisin liian aikaisin :P

      Poista
  7. Kiva idea tuo pitsi! Pitäisi melkein kokeilla meidänkin ikkunanpokaan ;)
    Minullakin on sisustus jumiutunut jossakin kohti, mutta jos itse tykkää, niin antaa jumittaa! Ajattelin just, että pallovalot on ollut meillä ikuisuuden ikkunanpokapeilin ympärillä, mutta kun ne näyttää siinä niin kivalta :) Mitäpä sitä muutteelemaan, jos itse on tyytyväinen. Jotakin muuta kohtaa on kyllä tullut muutettua senkin edestä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi on muitakin "jumittajia" :) Suotakoon se meille anteeksi ;) Ja se on niin totta,että jotkut kohdat kotona jotenkin elää jatkuvasti,mutta toiset "nukkuu" ja on hyviä just sellaisenaan.
      Kokeile ihmeessä pitsiä ikkunaan! Helposti saa vähän uutta ilmettä :)

      Poista
  8. Onpa kiva idea!! Mullakin on jossain muovipitsiliina (parvekkeella?) joten tuohan on oiva idis kun siihen kyllästyn. Asetelmien teko on taidelaji, joskus vaikeeta joskus käy kuin tanssi konsanaan. Voisit kokeilla ikkunakehystä pystyyn (jos teksit saa hyvin irti ja uudelleen liimatuksi) on meinaan taas tilaa mallata esineitä ja asioita uudella tavalla:)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! No sultahan löytyy siis materiaalitkin valmiina,jos innostut kokeilemaan :) !
      Asetelmat on tosiaan taitolaji (mikä sulla on superhyvin hallussa!!!). Idea laittaa poka pystyyn on tosi kiva! Mutta tossa pokassa tekstit on toooosi tiukassa kiinni :( Kyllä ne irti kai sais,muttei enää takaisin siistinä.. Mutta pidän mielessä ;)

      Poista
  9. Ja taas on niin kaunista että :)

    VastaaPoista
  10. Kiva idea =)
    ja onneksi muillakin välillä jumittaa, huh... en olekkaan ainut ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Suski :)
      Joo kummallista jumitusta tuntuu olevan liikkeellä :/ Mutta kaipa se tästä vähitellen ohi menee...

      Poista
  11. Vastasinkin jo tuohon aiempaan postaukseen, mutta laitan vielä tähänkin, ettei mee ohi!! :)

    -Sue

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mennyt ohi,vastasin siihen toiseen kommenttiisi ;)

      Poista
  12. onpas hauska idea,en olisi itse tuota keksinytkään.....tosi hieno ja helppo idea kyllä!itse olen vasta aloitellut blogin pitämistä niin on mukavaa lukea esim tätä sinun blogia ja ihastella tätä ulkoasua&tekstejä ja kaikkea blogiin liittyvää <3 leppoisaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa blogiini :) ! Ja pitääpä vierailla sinun blogissa! Blogin pitäminen on hauskaa touhua ja ihania ideoita saa juuri toisten blogeja seuraamalla :) Niistä ja omista ajatuksista sitten vähitellen muovautuu se ihan itsensä näköinen blogi!
      Mukavaa viikonloppua sinullekin!

      Poista
  13. Ihana idea tuo pitsi ikkunapokassa!! <3 Siitä tuli tosi kiva!

    Arvaa vaan kuka pyöritteli tuota samaista tarraa yks päivä kädessä? :D Olin jo ottamassa sen, mut sit aattelin vielä kypsytellä ajatusta ja mallailla mielessäni sitä kylppärin oveen. Ehkä mä sen käyn vielä ostamassa, sen verran kivan näköinen se on! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli! Kummasti sai eloa tuo ikkuna :)
      Hihii, katopas vaan,taas joku yhteinen tykkäyksen kohde :) Kyllä sun taitaa täytyä käydä ostamassa tuo tarra ;)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!