Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Taikamatto

Sunnuntaipäivää ystäväiset! Mietin otsikkoa jonkin aikaa... Värihaaste? Greige? Ongelmasohva? Noh,taikamattoon päädyin, koska jännää on, miten yksi matto voi muuttaa kodin yleisilmettä niinkin paljon :) Ruokapöydän alla ollut matto oli toki kaunis, MUTTA yritän nyt epätoivoisesti päästä beigen/ruskean sävyistä eroon ja saada tilalle harmaamman lookin. Törmäsin tähän mattoon yhdellä FB:n kirpparilla niin passeliin hintaan,että vaikka taisin joskus vannoa,ettei meille enää karvamattoa tule, niin tässä oli niin oikea väri,että unohdin kaikki karvamattopuheeni :D Ja voi jummi miten iloinen olenkaan,että tämän sain! 


Tämä matto siis oli tässä ennen. Nyt se pääsi äidin kotiin ja ilahduttaa äitiä kuulemma kovasti :) 

 
Se tuo niin kivasti sitä kaivattua harmautta yleisilmeeseen ja ihanaa pehmeyttä jalkojen alle :) 
Mutta sitten päästäänkin osioon "ongelmasohva".  Oon jo kyllästymiseen asti valitellut tätä sohvaa.Tai oikeastaan vaan sen väriä,koska sohvana se on ihan paras! Eli ennen kuin keksin ratkaisun (hankkiako sittenkin Ektorp, mutta mitä tälle sitten tehdä?? / Teettääkö päälliset, niin millä rahalla?!? / Tyytyäkö tähän väriin ja yrittää kotikonstein yhdistää ympäröivään tilaan? ), päätin koittaa muuttaa sohvan ilmettä ympäristöön paremmin sopivilla tyynyillä! Kysymys vaan on,että sopiikos noi nyt tuohon...


Mun mielestä kyllä sopivat aika kivasti ja "upottaa" sohvan paremmin ympäristöönsä (?) 


Että onkos tää olkkari nyt sitten greige; beigen ja harmaan yhdistelmä? Toimiiko teidän mielestä? Jos ei, kuka ostais sohvan :D ?? 


Nii ja sitten tota mustaakin nykyään löytyy... 


Sohvan päällä oleva taulu tekis mieli vetäistä harmaaksi...Vois toimia!


Yksiväriset harmaat on ihan Ikeasta. Samanlaiset kuin ne kesäiset vaaleanpunaiset. Ja halavat :) Perhostyynyt löytyivät nekin FB-kirpparilta ;) Myyntikuvan perusteella itse asiassa luulin niiden olevan valkoiset, mutta ehkä tällaisina beigeharmaina ovatkin paremmat!



Lopuksi vielä kirpparilöytö, kuinka ollakaan :) Ihanan pikkuiset ja näyttää olevan oikeasti vanhat balettitossuset <3


Myyjä oli jo laittanut vanharoosan väristä silkkipaperia ryhtiä antamaan,sekä tuon ihanaisen pitsinarun ripustamista varten. Paikkakin löytyi näille yllättävän nopeasti! Ja nämä nyt ainakin sopii ympäröivään värimaailmaan :)


Tällaisissa pohdinnoissa tällä kertaa :D 

Rentouttavaa sunnuntaita teille! Taitaa mennä aikalailla sisätiloissa tämä päivä; ulkona sataa,tuulee ja on inhottavan harmaan pimeetä :(  No, hyvä syy viettää päivä vaikka ihanien blogien parissa ;) 

16 kommenttia:

  1. Tosin ison muutoksen kyllä teki matto. Ihana onkin muutes.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joskus aika pienikin muutos voi tehdä aika ison vaikutuksen yleisilmeeseen :) Kiva piristys!

      Poista
  2. Ihana tuo matto, itse vain en pysty edes ajattelemaa tuollaista ruokapöydän alle, vaikka isompi kalusto on olohuoneessa, jonne sopisi =)
    Pöytäryhmän päädyssä oleva pikku jakkara on aivan ihana.
    kaunista ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Me syödään enemmän keittiössä tai sohvapöydän ääressä :P joten uskalsin tuollaisen hankkia.
      Jakkara/penkki on munkin ihan yksi lemppari. Joku taitava sen on itse tehnyt ja huutonetistä sen aikoinaan hankin.

      Poista
  3. Harmaa on aika ihana ja ajaton :-) sopii kokonaisuuteen hyvin.
    Oletko yrittänyt myydä sohvaa vaikka tori.fi:ssä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmaa rulaa juuuu!!!! :)
      En ole vielä yrittänyt myydä missään...Sohva kun ostaessa oli melkoisen kallis (ei ihan Ikea-hinnoissa), niin ei raaskis sitä ihan pilkkahintaan myydä :/ Ja maksaakohan nykyään kukaan käytetystä,vaikkakin tosi hyvälaatuisesta-ja kuntoisesta sohvasta kovinkaan paljon... Kun saisin uudet päälliset, olisin ikionnellinen! Pitänee käydä kysyä Askossa hintaa sellaisille, kun myydessä sitä mainostivat ;)

      Poista
  4. Kauniin värinen matto!
    Taulu sohvan yläpuolella harmaana voisi näyttää hyvältä.
    Meidänkin sohva on liian ruskea nykyiseen makuuni ja harmittaa kun en ostohetkellä ottanut vaaleanharmaata....Mutta harmailla tyynyillä siitä on tullut ihan siedettävä ;)
    Kivaa alkavaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellen! Taulu taitaa saada harmaan värin, mutta olen odotellut tyttöä kotiin, koska lupasin vähän,että hän saisi sen maalata :)
      Nii...i, kunpa osaisi aina ostohetkellä miettiä vuosia eteenpäin :P Mutta silloin väritys olikin beigevalkoinen,eli tää oli ihan täydellinen. Mutta mistä sitä tiesi,että iskee tällanen harmaavimma :D

      Poista
  5. Oho, upea matto, Toimii tossa tosi hyvin. En oo vielä päässyt tohon harmaaseen sisälle, beige-linjalla vielä mennään täällä. :) Ihanat balettitossut! ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mervi! Oon kyllä ollut niin iloinen tuosta hankinnasta :) Hihii,saas nähdä iskeekö harmaan vimma suhunkin :)
      Balettitossuset on liikkikset kyllä :) Noin pieniä en oo ikinä nähnytkään.

      Poista
  6. Ompas tosiaan kaunis matto! Ja minusta sohvakin sopii hyvin paikalleen, mutta ymmärrän kyllä tunteen kun jokin alkaa tökkimään! :'-D Itse täällä mietin juurikin ektorpien kiertoon laittoa ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Niin,onhan sohva kaunis ja supersupermukava, mutta kun siinä on se MUTTA :D No,tiedät tunteen ;) Just kaverilla taas testi-istuin Ektorpia ja plääh,se ois puolet kapeampi kuin tämä :/ ELi taidan kallistua uusien kankaiden teettämiseen....

      Poista
  7. Kaunista ja kodikasta on teillä, ai että <3
    Minusta kaikki näyttää niin sopivan toisiinsa, mutta tiiän tuon tunteen!!!!
    Mä envoi käsittää miten me ollaan ikää valittu tuo sohva, johon jossakin kohtaa ihastuttiin :O ?!?!? Nykyään en tykkää siitä tai siis juurikin sen väristä enää yhtään :/ . Uuteen sohvaan ei oo varaa, joten irtopeitteillä muutin sen valkoiseksi. Minimanista 3 päiväpeittoa ja valkeus tuli ;) ! jatkuvastihan niitä joutuu nyppiä ja oikoa, ku tämä 6 henkinen perhe niillä pyörii, mutta halpa ja helppo muutosratkaisu!

    Iloa alkaneeseen viikkoosi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kiitos Kikke :) !!! Hahaa meitä naisia :D Jännä miten se meidän maku muuttuu ihan yht´äkkiä ja sit ois pakko saada esim.uus sohva niinku heti!!! Mäkin oon kaikenmaailman irtopeitteitä kokeillut,mutta ärsyttää kun ne on jatkuvasti ihan mutkalla ja vinksallaan :( Ja meitä on vaan kaksi :D Nooh, näillä mennään kunnes.... voitetaan lotossa :) ?
      Iloa sinunkin viikkoosi!

      Poista
  8. ihana tuo matto :) kaunista teidän kodissa :) niin kodikasta kun kaikki huonekalut ja sisustus sopusoinnussa :) tämä viikko käynnistyikin vesisateella täällä,yök......

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos taas ilahduttavista sanoistasi <3 !!
      Vettä on täälläkin piisannut joka päivälle. Ja ei kyllä valonpilkahdustakaan :( Mälsää!

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!