Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

perjantai 30. tammikuuta 2015

Värihaaste 2/5 - Vaaleanpunainen (+se tyhjä taulu)

Ei ole varmaan vaikeaa arvata,mistä huoneesta löytyy eniten vaaleanpunaista ja pinkkiä, kun kotia asustaa 6-v pikku-neiti :) Jotenkin kuitenkin yllätyin miten vähän muualta noita värejä sitten löytyikään?! Mä kun luulin,että vaikka ja mistä :P Tosin viime kesänä keittiö oli aika lailla pinkin kuorruttama ja mun makkaristakin löytyi ties mitä vaaleanpunaista. Vaan eipä enää! Herra harmaa on näköjään vallannut pinta-alaa tasaisen varmalla otteella. Nooh,saas nähdä kuis käy,kun kesä lähestyy ;) 
(Värihaasteen idea on siis esitellä 5 eri väriä viikonpäiville. Tai mun tapauksessa joillekin päiville :D ).

Mutta siis tyttären huonehan kylpee näissä hempeissä väreissä. Yritän laittaa tähän vähän sellaisia jutskia, joita ette oo nähneet jo sata kertaa.. Toistoa tietty tulee,ihan varmuuden vuoksi :D Kartoitin tässä samalla kuinka paljon on hankittu uutena tai käytettynä. Ette varmaan ylläty tuloksesta :D Ai minäkö kirppareiden koluaja?!

Pulpettia etsin kauan ja hartaasti ja Huudosta sen vihdoin edukkaasti löysin. Väriksi tietty vaaleanpunainen <3 Peili on kaverilta, vaihtoi vaan väriä. Pinkki "askartelukärry" kierrätyksestä 2 eurolla.


Tässä  päivänvalossa otettu otos koko hattarahuoneesta :)


Näitä naulakoita on muutamia... Kaikki jostain Sokoksen överitarjouskorista ajat sitten.



D- niinku drean kirpulta, kynttiläpurkit äidin tuliaisia :) Yöpöytä kierrätyskeskuksesta. Tähtisalkun oon jopa ihan kaupasta ostanut, koska oli ihan pakko :D Maton on ystävä virkannut.

Vähän lisää vaaleanpunaista; ruusua ja ruutua. Kirjaimia ja polkadottia.Kaikki kirpulta tai alennuskoreista ;)


Oishan tuolla muutakin vaaleanpunaista,esim.koko seinä :D Mutta tällainen pieni otanta nyt :P

Keittiössä ei tosiaan tällä hetkellä hirveemmin vaaleanpunaista ole :( Mutta jotain tietty. Aina!
Greengateja ei valitettavasti kirpuilta oikein löydy, mutta aleista sentään joskus. Ikeasta löytyy onneksi suloisia ruuskuoseja ja kirpulta muu tarvittava :)


Taulu ihan Huittisista asti :) Viirinauha itsetekemä. Pitäiskin tehdä lisää näitä,kun kovasti viireistä tykkään!


Ja lisää kirpparilöytöjä! Kananmunakaapissa jotain ihan muuta,ku munia :P



Herkkupaahdin Clasulta ja teippituunaus.


Mun makkarin vaaleanpunaisen vähyys oli tosiaan yllätys itsellenikin! Jotain yksittäisiä härpäkkeitä löytyi sieltä täältä...


Ja olkkarissa piti jo ihan kaivamalla kaivaa!!! (Ruusutaulun ja pikkubalettitossujen lisäksi). Onneks muistin,että meillähän on vaaleanpunaiset sälekaihtimet :D


Ja se oli kuulkaa siinä! No more pink found?! Kaapissa on kyllä varmaan jotain tyynyliinoja kesää odottamassa :) 

Ja loppuun vielä "se tyhjä taulu", johon pyysin teidän ideoita. Ihania ideoita sainkin,kiitos!! Toteutus tällä suunnalla on vaan vähän laiskanlaista... :P Mutta jossain sitten törmäsin tähän tekstiin, jonka ajatus oli mielestäni niin kaunis,että se piti ihan kehystää! Ratkaisu oli siis löytynyt :) 


Suloista viikonloppua teille <3 

15 kommenttia:

  1. Ihana vaaleanpunainen tytön huone ❤️ Kaunis sisustus :) Tuo haaste oli hauska kun noita värejähän sitten kuitenkin löytyikin ympäri kotia vaikka ensin minäkin luulin ettei meillä ole kaikkialla noita haasteessa kuvattuja värejä :) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset :) Saas nähdä kelpaako noin pinkki huone tytölle vielä teini-iässä... Nähtäväksi jää!
      Kivaa viikonlopun jatkoa sinulle!

      Poista
  2. Haaste oli mielestäni aika hauska, sai ajattelemaan asioita värin kautta.
    Ihana tytön huone, niin se meilläkin on ihan pinkki, joten sinne en mennyt vielä kuvaamaan, teen sit oman jutun kun saadaan valmiiksi.
    Ihanaa viikonloppua sinulle Nanette!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu,tämä haaste on kyllä kiva! Onpas mukavaa nähdä sitten teidän tyttösen huone :) Kai se noille pikku-neideille on sellanen lemppariväri <3
      Oikein hyvää viikonlopun jatkoa sinullekin!!

      Poista
  3. Ihania yksityiskohtia&asetelmia, mä niin rakastan kaikkea pientä ja sievää. Tällai poikia kasvattaneena aina ihastelen tyttöjen kauniita huoneita, mutta toisaalta nyt mulla on tilaa rakennella itselleni sellaista, kun poikasia lähtenyt maailmalle. Lapsena itse ei osannut edes haaveilla omasta sievästä huoneesta, asuttiin aina todella pienissä asunnoissa. No, nyt on tilaa toteutuksille.. mutta kiitos näistä kuvista - paljon katseltavaa ja muutama idea itsellekin syntyi<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei lapsena ollut edes ikinä omaa huonetta,vaan jaoin makkarin äitini kanssa. Hyvinhän se sujui,kun ollaan aina tultu niin hyvin toimeen,mutta olis se oma huonekin ollut aika kiva.. Että ka mä nyt jotenkin toteutan niitä omia lapsuudenhaaveitanikin ;)
      Ja saahan sitä tälleen aikuisena vähän lapsekkaasti haaveillakin :) Eli rakentele nyt itsellesi niitä unelmahuoneita!
      Kiva jos sait jotain ideoita :)

      Poista
  4. Minä olisin pienenä niiiin halunnut tuollaisen hattarahuoneen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sama juttu! (Tuossa yllä olevassa vastauksessani sitä vähän avaankin) . No onneksi saa nyt omalle tytölleen sitten "hattaroida" :)

      Poista
  5. Hattarahuone on oikea unelma! Pitäneekin ottaa kuopuksen huone joskus kuvauksen kohteeksi. Kuopuksella, 10 v. Pojalla on ihan eri tunnelmat huoneessa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo,ota ihmeessä kuvia! Olisi kiva nähdä pojan huoneen sisustusta. Tyttöjen ja poikien huoneissa on kyllä valtavasti eroja! Värit saa niin paljon aikaan.

      Poista
  6. Ihanat väripostaukset!
    Päivitin täbissäni "jotain" ja sen johdosta en pääse lukemaan jotain blogeja :-(
    Todella harvoin olen tällä kiinteällä koneella, mutta nyt kun olen, niin luen ihan urakalla!!
    Siksipä en pääse edes kommentoimaan niin usein kun haluaisin...
    -Hengessä mukana kuitenkin-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun pääsit tulemaan ja olet hengessä mukana :) !! Kommentit ilahduttavat aina,vaikka niitä tulisi harvemminkin :)

      Poista
  7. Hattarahuone on niin ihana. :) Kaunis postaus vaaleanpunaisesta väristä- ihanan hempeät kuvat. On toi vaaleanpunainen niin ihana väri. <3 Kivaa alkavaa vikkoa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä jotenkin arvasin,että sinäkin tykkäät vaaleanpunaisesta ;) !
      Kivaa viikon jatkoa sinullekin!

      Poista
  8. Vaaleanpunainen on vaan niin ihana! <3 Mä yritän hieman hillitä mun innostusta siihen, täytyy kumminkin huomioida meidän miesvoittoinen kotiväki :D

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!