Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Värihaaste 3/5 - Harmaa(musta)

Luukkuhepuli on helpottanut sen verran,että malttaa taas postailla normijuttujakin :D Kiitos vielä ihan hurjasti kauniista sanoistanne!! On se niin ihanaa,miten osataan yhdessä iloita toistemme ilon aiheista ja onnistumisen tunteista <3 !!
 *Feeling happy* 
Mutta nyt takaisin värihaasteeseen! Tää nyt on toisaalta vähän urpoa,kun ootte nähneet melkeen  nää kaikki jo... Mutta ookoo,ovatpa nyt sitten yhteen kasattuna. Harmaat ja mustat siis. Joo,otin vapauden muuttaa vähän "sääntöjä" ja yhdistin ne nyt niinku samaan väriteemaan. Aika lähellähän ne toisiaan ovat :) 

Alkuun tarjoan sentään jotain uutta! Kamera sai kaverin!! Jokin näissä vanhoissa kameroissa niin viehättää. Nyt kun näiden hinnat ei oo enää niin pilvissä,raaskin ostaakin! (Uudempi siis takimmaisena) 


Olkkarista taitaakin löytyä eniten mustaa ja harmaata. Tai siis valkoista luonnollisestikin eniten :D , mutta sen lisäksi. Kranssi tuunattu blogikaverilta saaduilla pitseillä (Tanni <3 ) ja taulu voitettu blogiarvonnassa (Mervi <3 )
 

Tuoli roskisdyykkaus, tyynyliina face-kirpparilta ja viltti superalesta.


Hentoa harmaata erilaisissa elementeissä...(Nää kumma kyllä ihan kaupasta hankittu)



Kirpparilöytöjä ja ite tuunattuja askartelupalikoita :)


Ja tekstiileissä sitten harmaata löytyykin! Ja ihan "muutamia" tähtiä :P 
Partsillakin on harmaa tähtimatto, mutten on ilenny laittaa kuvaa, ku ois pitäny imuroida ensin tuulen tuomat roskat pois...


Makkariinkin on hiipinyt harmaa. Löysin Anttilan aleista tooosi kivaan hintaan vähän tekstiilejä! Kuten tämän kevyen torkkupeiton.


Ja peittoon kivasti sopivat pienet tyynyliinat :)


Sitten nää mun rakkaat enkulit, jotka on tuossa pohdiskelleet jo iät ajat. Maton ostin pitkän pähkäilyn jälkeen ja en kyllä kadu. Tuo on siis niitä Jyskin nahasta tehtyjä, makso femman :D


Sitten keittiön harmaat. On Ikeaa, face-ja normikirpparilöytöä, halpahallia...



Vähän sentään jotain itse tuunattuakin!


Kylppärikin on melko harmaavoittoinen ripauksella mustaa ja sitä turkoosia.
Jaa tähtiä?? No muutama :D


Ja eteisestäkin löytyy kaikkea pientä. Matotkin on tietty harmaat. Ja ehkä muutamia tähtiä saattaa niissäkin olla... Mattoja on vaan niin pöljä kuvata,että jätin väliin :D


Pikku-murusen huoneesta ei löydy mitään harmaata! Eikä tarttekaan, koska äiti on näköjään vähän liiankin hurahtanut siihen väriin,ainakin vaatteissa! Siis mun oli ihan pakko ottaa kuva teidänkin nähtäväksi (ihmeteltäväksi) tästä mun hippasen huolestuttavasta vaatetilanteesta :D Pitäiskö vähän jo rajoittaa tota harmaata....


Ihanaa viikonlopun jatkoa teille! Huomiseksi ovat luvanneet sellastakin myrskyä,että saattaa joutua pysymään kotona sisustelemassa koko päivän ;) 
 


16 kommenttia:

  1. Mä saan kuulla kettuilua vanhemmalta neidiltä kun mun vaatteet on pääsääntöisesti mustaa ja valkoista. Sulaudun kuulemma sisustukseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa,minkäs sitä maulleen mahtaa :D Kyllä me kesäisin tykkään sitten värejäkin käyttää,mutta talvi tuo näköjään tällasen turvallisen harmaan hingun.

      Poista
  2. Hienot kuvat. Harmaa ja musta erottuu sisustuksesta ja antaa hyvän lopputuloksen. Ihana toi musta tuoli. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Juu ihan kiva kun olen vähitellen uskaltanut alkaa käyttämään muutakin kuin valkoista sisustuksessa :D Nyt ois jopa sellanen värien himo?! Kevät ;)

      Poista
  3. Tuo musta tuoli on niin ihqu <3 Kauniita kuvia ja sisustusyksityiskohtia löytyykin teiltä mustana/harmaana :) ja tähtiä <3 Täälläkin on sellaiset tuulenpuuskat että leppoisa sunnuntai sisätiloissa tiedossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuoli on kyllä aika omaa laatuaan :) (varsinkin roskislöydöksi!) Musta ja harmaa tuovat vähän särmää muuten niin vaaleaan kotiin.
      Olipa kyllä melkoinen myräkkä tänään,mutta onneksi on jo mennyt ohi!

      Poista
  4. Ihania harmaita ja mustia juttua!
    Minunkin lempparivärit sekä valkoinen.
    Arvaa vaan mitä värejä meikäläisen vaatekaapista löytyy...siis todellakin sulaudun sisustukseen...
    Nyt olen ostanut pari pinkkiä paitaa ja nekin kyllä näyttävät ihan kivalta, mutta en kuitenkaan aio innostua liikaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii :) Mutta minkäs sille mahtaa,kun tykkää pukeutua niihin lempiväreihin :) !! Kesällä sitten ehkä värien vuoro ;) ?

      Poista
  5. Mukavan näköistä. Siis kuka hullu heittänyt sen tuolin roskiin! Se oli kyllä sinun onnes!Harmaa on ihana väri minustakin.Ja musta alkaa mulla tunkea nyt mukaan :) .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitä minäkin ihmettelin kun tuolin hylättynä löysin!! Tosin onhan se vähän ruosteessa jo.. Ei sellaset "normisisustajat" ymmärrä meitä pöpejä :D
      Tännekin tuo harmaa ja varsinkin musta hiipivät jotenkin ihan varkain. Mutta kummasti sitten tykkäänkin!

      Poista
  6. Mukavan näköistä. Siis kuka hullu heittänyt sen tuolin roskiin! Se oli kyllä sinun onnes!Harmaa on ihana väri minustakin.Ja musta alkaa mulla tunkea nyt mukaan :) .

    VastaaPoista
  7. Paljon ihania yksityiskohtia..kamerat on ihan huippuja ja toki dyykattu tuoli..tää on jotenkin kiva haaste kun tulee katsottua sekä kuvattua huushollia ihan eri silmällä - mukavaa kun lähdit mukaan tähän<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ihan samaa mieltä; tän haasteen kautta kuvaa ja näkee toisilla ihan erilaisia otoksia kodista!! Ja sepäs on mukavaa! Että kiva tosiaan kun haastoit tähän <3

      Poista
  8. Sun koti on täynnä ihania ja kauniita juttuja! <3 Nämä värihaasteet on kivoja, sitä näkee jotenkin eri tavalla sisustusta tästä vinkkelistä. Ehkä laitan itsellekin toteutukseen! :)

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!