Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

maanantai 2. maaliskuuta 2015

10 kuvaa kesään ja meidän perhe

Aiemmin tuossa jo manailin,että jäi sitten 10 kuvaa kesään-haasteen Tammikuun kuvakin kokonaan postaamatta. Onneksi sentään muistin sen ottaa :D Lauantaina räpsäsin sitten jo Helmikuun kuvan, eli tässä tulee molemmat yhdellä iskulla :) 

Iloinen,hurmaava tammikuu! (NOT)


Ja vielä hurmaavampi ja värikkäämpi helmikuu!! (Aaarrgghhh!!!)


No tässä kuvassa sentään positiivista on se, että selkeesti lumet on saaneet kyytiä! Tänäänkin on satanut vettä koko päivän ja ollut taas niin pirun mieltäylentävän harmaata :P Mutta kesää kohti mennään!!! Kyllä en vaan oo yhtään talvi-ihminen. Vieläkään. Vaikka välillä koin jonkinlaisen "ihana talvi"-mielenhäiriön... 

Piristystä kaipaa tää ihminen!! Oli siis melkein pakko ostaa nämä tänään Cittarista samalla, kun tytölle ostettiin uudet kumpparit :)
(Kokonaisen kympin maksoin,kun oli pari tummaa viirua kannassa laskemassa hintaa kolmannekseen! Ihanku niitä ei käytössä tulisi :P )  Ja siis keltaiset?!? Varsin erikoinen valinta mulle. Mutta ilahduttava :)


Ja vielä iloisempiin asioihin: voitin tuossa melkein vuosi sitten eräässä arvonnassa (lapsimessuilla) tunnin studiokuvassession yhdellä (!) kehystetyllä kuvalla. No kusetusta se kyllä vähän oli; kaikki tais voittaa, jotka vaan osallistuivat, koska eihän kukaan malta ottaa vaan sitä yhtä pientä kuvaa ja näin ne tahkoo ihan himmeitä rahoja! Jos ois halunut esim.parikymmentä kuvaa tikulle, hinta ois ollut yli tonnin!!!! No en ottanut en. Yhteen lisäkuvaan sorruin, mutta on se kyllä kiva muisto; ihan oikea "perhepotretti" :) 


Tämä kuva Mimosa-rakkaasta on jotenkin niin herkkä, että ihan kyyneleet tirahti silmiini, kun tämän siellä studiolla näin <3  Helppo valinta siis! Tai toki olisin ottanut kaikki,mutta kun oli pakko valita :(


Vaikeampaa oli sitten valita perhekuva, jossa molemmat näyttää suht´kivalta... Tai tuo pienempi nyt onnistui melkein joka kuvassa,mutta tää isompi näytti sitten vähän kyseenalaisemmalta :D Tähän  kuitenkin päädyin:


Kuvaussessio oli jo kesällä,silloin superhelteiden aikaan. Oli kuulkaa hiki päässä ja tukka kiemuralla :P Vähän kesti sitten tää koko prosessi....,mutta nyt kuvat on tuossa tauluhyllyllä ja saavat hymyilemään aina kun näitä katselen.

Lupaavan keväistä viikkoa teille! Jos vielä tulee lunta,saatan alkaa mököttämään. 


13 kommenttia:

 1. Aivan ihanat kuvat, varsinkin tuo teistä kahdesta! Ja kyllä se kesäkin lähestyy ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis :) !!
   Aika keväiseltä jo tuntuu,eli kesää tosiaan odotellessa :)

   Poista
 2. Oi, oi! Onpa kyllä kivat kuvat (enkä nyt tarkoita nuita "maisemakuvia"!! ;))

  Kivat sommittelut kuvissa ja on kyllä äitinsä näköinen tytär, kauniita siis molemmat!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Maria :) !
   Kyllä meissä tosiaan taitaa olla samaa näköä :) Onneksi tytär on kyllä kauniimpi ;)

   Poista
 3. Ihanat kuvat. :) Tytön kuva on kaunis ja herkkä. Tytössä on äidin näköä. Noita kuvia katsoessa varmasti hymyilyttää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne!! Kivoja muistoja tällaiset ammattilaisen ottamat kuvat :) Ei kyllä ihan joka vuosi tällaisiin ole varaa :P

   Poista
 4. Voi miten ihanat kuvat äidistä ja tyttärestä! Minun pitää ehdottomasti mennä tyttöjeni kanssa myös kuvattavaksi ennenkuin he lähtevät kotipesästä. Tyttöseni kun ovat jo pian 19 ja 16...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!!!
   Suosittelen kyllä lämpimästi! Kiva kokemuksenakin ja ihanat muistot :) Eikä ne kuvat ikää katso ;)

   Poista
 5. Kauniit kuvat äidistä ja tyttärestä!
  Minä olen kokonaan unohtanut tuon 10 kuvaa kesään-haasteen...jos minä ensi kuussa muistan kuvailla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Mullakin meinaa tuo kuvahaaste aina unohtua,mutta onneksi kännykän muistutus hälyttää ;)

   Poista
 6. Voi että upeat kuvat sinusta ja tytärestä! ❤️

  VastaaPoista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!