Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Ärsytyksestä äkkäys

En tiedä onko teidän kotona mitään, joka aina silmään osuessaan jotenkin tökkii? No mulla on! Tai oli :) Ja kauan olikin! Ja vielä sellainen jokapäiväisessä käytössä oleva ärsytys :/  Aikani tässä olen jo miettinyt päätäni puhki, että mitä ihmettä tilalle?? Kun talouspaperi nyt vaan on jokapäiväisessä käytössä, niin ei sitä rumine telineineen voi oikeen mihinkään kaappiinkaan jemmata... Noh, ärsytyksestä syntyi lopulta äkkäys :) !! 


Juu..u, se on henkari :D Näistä lähdin liikkeelle:


  Mutta jos vertaa tähän näkymään, niin kyllä nykyinen vaan aika paljon enemmään miellyttää silmää!


Ja superina plussana myös se, ettei tuo puukapula törötä aina touhujen tiellä tuossa pöytä-tai tiskitasolla! Sitä laskutasoa kun ei muutenkaan hääppöisesti ole.


Melkoisen rautalankavirityksen tuohon kyllä tein, mutta hyvin toimii :) Alkuun suunnittelin tehdä tämän sellaisesta rautahenkarista, mutta oli jotenkin kauheen levee. Tyttären kaapista sitten "lainasin" tällaisen lastenvaatehenkarin ;)


Onneksi askartelulaatikosta (ihan omasta) löytyi sopivaa koristustakin!


Innostuin sitten samalla somistamaan kesäistä keittiötä vähän muutenkin. Nappasin kylppärin seinästä nuo kaakelitarrat seiniä piristämään.


Ja tässä uudessa rullavirityksessähän on vielä sekin hyvä puoli, että sitä voi roudata vaikka ympäri keittiötä :D


Kovin on hempeää <3



Kyllä nyt kelpaa siemailla aamukahvit keittiössä,varsinkin kun retkahdin uuteen Greengate-mukiin :) 


Ihanku vähän tuntuis kesäistyvän nämä säät?! Jippiiii!! Nautitaan siis :)


8 kommenttia:

  1. Kiva idea ja ihanan hempeä keittiö!
    Minulla oli ärsytyksen kohteena tietokonehuoneemme ja olisi mieli tehnyt räjäyttää koko huone. Mutta loppujen lopuksi aika pienellä muutoksella siitä tuli siedettävä ;)
    Lämpenevää täälläkin on ollut, tosin vettä muistaa sataa joka päivä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellen! Se on kyllä jännä,että jos joku juttu kodissa ärsyttää, niin siitä tulee melkein pakkomielle keksiä joku muutos asiaan :D Ja yleensä onneksi ennemmin tai myöhemmin se ahaa-elämys sitten tuleekin!
      Aurinkoa sinne toivottelen!

      Poista
  2. No niin, kivalta näyttää. Itsekkin olen tehnyt henkareista vaikka mitä. Piti rullata monta postausta läpi, kun on niin mukamas laiska ja kiirus lukemaan toisten aikaansaannoksia-anteeksi siitä. Mutta paikalla ollaan vaikka ei aina puumerkkiä näkyiskään:) Hyvää kesää<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta kiva että olet täällä :) !! Eikä tartte anteeksi pyydellä! Tää kesä nyt vaan on tällaista aikaa,ettei ehdi tai malta oikein blogistaniassa pyöriä.
      Hyvää kesän jatkoa sullekin <3

      Poista
  3. Voe vitsi. Tuossahan se ratkaisu sitten on. Miksen oo tajunnu.. ku meilläkin tuo talouspaperi töröttää tossa typerässä tikussa ja on aina tiellä.. tollahan sais ratkastua koko ongelman. Saanko näpistää idiksen? Mä oon sellaseen metallihenkariin laittanut kyllä nauharullia, mut ei oo käyny mielessäkään, että talouspaperi. Sinoot nero, taas kerran! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nerous on kuule tästä päästä kaukana :D !! Mutta kiitos! Kiva jos sait tästä idiksen ja ilman muuta saa näpistää!

      Poista
  4. Käytännöllinen idea! mulla tuon tapainen rullateline yläkerran köksässä, eli askarteluhuoneessa ja alakerran keittiössä on vanhasta lampunjalasta kyhätty teline, pöytämallinen, mutta niinkuin sanoit..aina tiellä! Vitsit teillä on ihana köökki, tykkään tuosta valkoisuudesta sekä pienet vaaleanpunaiset ripaukset tuo justa ihanasti suloisuutta - huoh..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tanni! Kyökkiin on tosiaan kiva ripotella vähän pastellisävyjä kun kaikki on niin valkoista (mikä ei kyllä mua yhtään haittaa :D ). Henkareista vois sun ideoinnilla askarrella vaikka ja ties mitä! Mun pääkoppa riitti tähän tuotokseen :P

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!