Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

maanantai 22. kesäkuuta 2015

Ilta parvekkeella

Melkein tarkenee välillä vähän istuskella illalla partsilla. Nauttia kesäillasta; kesän äänistä ja tuoksuista. Ihastella ympäröivää luontoa, joka onneksi on mahdollista jopa kerrostalon parvekkeella :) ! Sais kyllä olla vähän vielä lämpimämmät säät... Mutta kesä on sentään aina Kesä <3 
 Pari kuvaa räpsäsin nautiskelun ohessa. Että on täällä jotain rehuakin laitettu ja ihme kyllä ovat vielä aika voimissaankin! 

Ikeasta hankin ihka ensimmäisen laventelin! Liilasta väristä en kyllä yleensä tykkää, mutta ah tää tuoksu! Joten värikin menee :) Ja onhan tää aika metkan näköinen. Vähän tulee etäisesti helmililja mieleen?


Ikilemppari petunia rehottaa ihan villinä :D


Ja amppelista laskeutunut orvokkikin on näköjään niin mielissään tuossa ikkunan edessä!


Ihanilta ystäviltä sain orvokin jo vappuna. Ei voi kuin ihmetellä miten se mun käsissä on vielä hengissä :P


Toisessakin nurkassa petunia senkun kurkottaa korkeuksiin. Saas nähdä kauanko pysyy pystyssä...


Tämä mun väriskaala on hippasen ykstoikkoinen ehkä :D Mut nää kai mätsää ainakin laventelin kanssa yhteen... Jotain vaaleanpunaista pitäis kyllä vielä saada. Pelargonioita varmaan. Saakohan niitä vielä?! Ja mihinhän ne muka sitten mahtuis...


Seinälle löytyi soma pieni kyltti. Jotenkin hinguttais muutenkin vähän sellainen meri/rantatunnelma tuonne virittää .. Pikkuhiljaa ehkä ;)


Että vaikka sitä omaa pihaa ei olekaan, niin tällaiselle ei-niin-viherpeukalolle tämä pikku-partsi on kyllä niiiin passeli ja viihdytään oikein hyvin :)




Ihania kesäiltoja ja päiviä teille kaikille! Niin mukavaa, että jätätte kommenttia, vaikka nämä postaukset niin harvakseltaan tänne tippuvatkin :) Kiitos, niistä tulee aina hyvä mieli! 

Halauksin,
Nanette

12 kommenttia:

  1. Sievää on parvekkeellasi!
    Meillä täällä jatkuu kasvihuoneprojekti. Jokohan kohta saisin kodinhoitohuoneen tyhjennettyä chileistä ja tomaateista oikeaan osoitteeseen;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Vähän ahdastahan tuolla on,mutta tykkään kotoisan runsaasta tunnelmasta :D
      Voih,omat chilit ja tomaatit,namiii!! Ihanaa kun joku osaa ja jaksaa tuollaista touhuta! Mulla on jo tekemistä pitää kukat hengissä :P

      Poista
  2. Onpa kaunis parveke! Itsekin ihastuin tuohon laventeliin ja sen tuoksuun ja pihalle niitä muutamat ostinkin. Ostin pelargonioita vielä viime viikolla ja kyllä niitä oli hyvin tarjolla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanna :)
      Parista kaupasta olen niitä pelargonioita nyt etsinyt,mutta eipä ole onnistanut :/ Kääk,jäänkö ilman tänä kesänä?! Pitää jatkaa vielä etsintöjä!

      Poista
  3. Kesäinen tunnelma parvekkeellasi!
    Nyt joskus tarkenee istua terassilla, niin itikat ja mäkäräiset iskevät kimppuun...Ei vissiin tänä kesänä tarvi sitten istua ;)
    Kivaa viikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä kesä on kyllä ollut aika mahdoton :( Jospa se nyt viimein alkaisi,niin kuin varovasti on vähän lupailtu! Mutta hyttysiä täällä päin ei ole kyllä pahemmin näkynyt. Kokonaista kolme olen bongannut :D
      Ihanaa viikonloppua sinulle!

      Poista
  4. Ompas sulla ihania kukkasia! >3 Tämä kesä saisi tosiaan lämmetä ja sateet loppua! Koko päivän taas tullut vettä ja loppuviikko näyttää samaa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli :)
      Aika masentavia kyllä nämä säät.. Mutta ei luovuteta;kyllä se kesä sieltä vielä tulee :) !!
      Mukavaa viikonloppua sinulle!

      Poista
  5. Mullakin on laventeli ulkorappusilla, muttei kukan kukkaa..kasvaa kyllä ja antaa tuoksua, mutta... no, ootellaan kasvunihmettä, mutta toisaalta tällasilla keleillä ei kyllä kovin voimaannuttavaa vaikutusta ole..pelkkä vesi ei kasvuun riitä, tarttis sitä aurinkoakin. No, mutta, ihanalta jälleen näyttää teitin kesäparveke, paljon kaunista katseltavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tanni ! No aurinkoa todella tarvitsis niin kukat kuin me ihmisetkin :/ Ihan mahdottomia nämä säät :( Mutta kyllä se kesä kohta tulee. Pakkohan sen on tulla!

      Poista
  6. Oikein ihanalta näyttää. Mistä oot ostanut noi ihanat ruukut, ne siis, joissa oli kruunu... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Pahoittelen kovasti viivästynyttä vastaustani.. Oon vähän kesämoodissa vieläkin :P Ruukut ostin kolmisen vuotta sitten Vantaan Koivuhaasta yhdestä kukkakaupasta. Nyt en osaa sanoa onko koko kauppaakaan enää...

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!