Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Kesä tuli-aivot suli

No siis iltaa!!!  Kyllä täällä vielä ollaan,mutta kesä tekee kummia.... Tai kesä ja kesä,mutta tämä vihreys,auringon lisääntynyt näkyminen,plus-asteet ja mitä näitä nyt muita onkaan! Aivoissa ei liiku enää mitään! Tai no jotain kolketta sieltä välillä kuuluu, mutta jos pitäisi luovaksi ryhtyä, niin kuuluu pelkkää kohinaa?!? Ei siis niinku mitään ideoita! No "luovasti" pistin jotain rehuja partsille ja kivaltahan ne näyttää, mutta ei oikeestaan yhtään erilaiselta kuin viime kesänäkään :P Että se siitä luovuudesta. Kodin sisällä (silloin harvoin kun täällä malttaa olla) haahuilen huoneesta toiseen etsien jotain inspistä ja tuloksena vaan koveneva humina päässä.. Että vahvasti menee :D  Mutta oon huomannut, että tää tuppaa olemaan jokakeväinen/kesäinen ilmiö. Että hiljaiselolla taitaa mennä tämäkin kesä blogin suhteen :/ Ellei sitten jotain ihmeparannusta tapahdu.

Jotain pikkuruisen pientä askarrusta ihme kyllä syntyi. Tyttären iloksi viritin hänelle oman postilaatikon, kun aina vähän harmitti miksi vaan äiti saa postia (=laskuja). No nyt on aina (iloista)  postia odottamassa, kun kulta tulee isin luota :) 


Kori löytyi kirpulta valmiiksi oikean värisenä. Sujautan sinne aina kortin äidin terveisillä ja välillä jonkun pienen yllärin. Tällä kertaa vähän namia :) 


Tää postijuttu on kyllä ollut menestys ja saa meidät molemmat aina hyvälle tuulelle :)


Innostuin siivoamaan tytön vaatekaapinkin pieneksi jääneistä vaatteista ja nyt kun vielä on siistiä, sain tällasen idean:


Josko näin olisi helpompi pitää korit järjestyksessä...? Laittaa puhtaat vaatteet oikeille paikoille ja aamuisin löytää nopeammin etsimänsä. Syksyllä tulevan ekaluokkalaisenkin ois ehkä helpompi itse valkata vaatteensa :) (Jännityksellä jo odotan niitä muotiluomuksia :D )


Mekot ja hameet asetin helpoimmalle paraatipaikalle, niin ovat sitten valmiina, kun se ihan oikea kesä tulee :)


Toukokuun kuvakin jäi postaamatta, se tulee nyt tässä:
(että ei ihmekään jos ei kotona malta olla!)  
 
 
Tarkoitus on kyllä piipahdella täällä blogissa kesän mittaankin edes välillä, ettette ihan unohda mua :/ Ja teidän blogeja ihastelen aina kun koneella maltan olla! Teillä se luovuus näyttää olevan voimissaan myös kesällä, ihanaa!!
 
Kesäisiä, aurinkoisia halauksia teille kaikille <3 
 
 

10 kommenttia:

  1. Ihana idea vaatekaappiin ❤️ Näin kesäisin blogin kirjoittaminen jää vähemmälle kun kaikki aika menee ulkona nauttiessa auringosta :) Mukavaa loppuviikkoa ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Jotain pientä ees pitää yrittää keksiä,ettei ihan sammaloidu :P Mutta kun ei sitä tosiaan malta sisätiloissa oikein olla!
      Mukavaa viikonlopun jatkoa <3

      Poista
  2. Hauska idea vaatekaappiin!
    Tuliskohan minullakin pidettyä paremmin vaatteet järjestyksessä, kun olisi tuollaiset laput ;) Tuskinpa vaan.... Tänään siivoilin vaatekaappeja ja luulenpa että jo parin viikon päässä niissä on jo kauhea kaaos....
    Kivaa loppuviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin ihan samaa,että pitäiskö omaan vaatekaappiinkin laittaa tuollaiset tiketit... :D Jotenkin "joku" sotkee kuitenkin aina ne kaapit :P
      Kivaa viikonlopun jatkoa <3

      Poista
  3. Voi miten kivoja ideoita! Tuo postikori ilahduttaa taatusti, pitää pistää korvan taaksen tulevaisuuden varalle..meidän pikku neiti ei ihan vielä tuollaisten päälle ymmärrä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) !! Postikori on tosiaan tavallaan pieni juttu,mutta pienelle tosi iso :) Eli kannattaa kokeilla sitten kun neiti on isompi ;)

      Poista
  4. Mulla oli ihan alkukesästä sama ilmiö, ei raksuttanut sitten yhtään! :D Nyt on asia korjaantunut, ideoita tulvii joka puolelta. Kun olis sitä rahaakin käytettävissä.. Nooh, ekaks panostan terasille, sinne on tulossa pari tosi kivaa juttua :)

    Aurinkoisia kesäpäiviä sinulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun munkin inspis taas iskisi.. Tai sitten otan ihan vaan rennosti koko kesän :) Terassista tulee varmaan ihana! Iloa sen virittelyyn :) !

      Ihania,aurinkoisia kesäpäiviä sinullekin Heli <3

      Poista
  5. Väkisinkin kirjoittaminen jää ja myös kommentointi, kun koittaa jokaisesta pienestäkin auringonvalossa saada ihan kaikki irti, nautitaan kesästä, vaikka ei niin lämmintä vielä ole ollut :)
    Aurinkoa päiviisi Nanette!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta!! Sen verran lyhyt on tämä meidän kesä,että pitää ottaa kaikki irti! Ehtii sitä sitten pimeimpinä vuodenaikoina taas tässä koneella jumittaa :P
      Nautitaan siis!!
      Aurinkoa sinunkin päiviisi Marika <3

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!