Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

maanantai 28. syyskuuta 2015

Pikku-aarteita kesän varrelta

Vaikka kesä menikin sisustuksellisesti melko ideaköyhästi, niin eihän tällainen "romunkerääjä" luonnolleen mitään voi... Eli pitkin kesää, aina välillä, aina jostain, jotain pientä tarttui hyppysiin ja pääsi kotia koristamaan. Sulovilenmäisesti tietty, eli parilla eurolla kipale :)  Näytänpä nyt sitten niitä kesän löytöjä, kun en ole mitään seinäfreskoakaan tässä ehtinyt maalaamaan, jota tässä esitellä :P 

Jokakesäiseltä Vampula-viikolta pääsi taas pari  löytöä matkalaukkuun. Teemme serkkuni kanssa joka kesä kirpparikierroksen Huittisissa ja kyllähän sieltä aina jotain ihanaa löytyy! Tällä kertaa mm.tämä vanha ruotsalainen mittatikku! 



Tämä taisi löytyä jo keväällä ja on ehkä kuvissakin vilahtanut... no mutta tässä vielä kerran :) Tykkään tästä jotenkin kovasti; simppeli mutta/ja siksi niin kiva! Kirpparilta tämäkin, jonkun askartelijaihmisen pöydästä.



Ja miten helppoa tällainen ois tehdä ihan itekin! Jos vaan sais ittestään irti :D Mutta tästä jollekin reippaalle kiva idea ;) 

Vahinkotavarakeskus muutti tähän lähemmäs kotia ja siellä onkin tullut vierailtua aika tasaisin väliajoin... Kesällä lykästi oikein kunnolla; oli vaikka ja mitä ihanaa sisustustavaraa muutamien eurojen hintaan! No tämä peltisydän lähti oitis mukaan! Ja ehkä muutama muukin juttu ;) 



Huittisten reissulla sain jonkinlaisen hepulin tällaisten vanhojen avainten kanssa :D Aina olen tällaisista tykännyt, mutta tosi huonosti tullut missään vastaan :/ No nyt kun tuli, ostin sitten melkein kourallisen kerralla :)  Avaimia olen sitten ripotellut kotona vähän sinne sun tänne :D




Pieniä juttuja pikkupikkurahalla, mutta voi miten ovatkaan mua ilahduttaneet :)  

Mutta nyt on kyllä jonkin aikaa ollut vähän isomman ilahduksen hinku. Nimittäin sohvapöydän! Tykkään kyllä nykyisestä oikeestaan tosi paljon, mutta se on jotenkin ihan järkyttävän massiivinen ja iso. Vaan mitä tilalle?! Kirppareilta ei oo löytyny mitään, Ikeassa ei oikein mitään.. ja siis kun siinä pitäis olla joku juju tietty! Eurolavatkin on käyneet mielessä, mutta nehän vasta isoja onkin! Ääh,ideoita?!? 

Onkos teillä mitään uudistus/hankintahimoa juuri meneillään?? 

Mutta iloa ja intoa alkaneeseen viikkoon! Nähdään taas :) 



11 kommenttia:

  1. Aina on minullakin sisustusasioissa haku päällä ja jokin juttu vaiheessa:) nyt ajattelin tapisiireta keittiössä yhden jutun ja ostaa sinne uudet valaisimet. Olkkariin haluaisin keveän pöydän ja tv- huoneen lepotuolin valmiiksi. Nyt tarvittas lomaa ja sponsori!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sulla onkin paljon suunnitelmia :) !! Vielä kun tosiaan sais palkallista lomaa ja sponsorin, niin johan tapahtuis täälläkin :D Mutta suunnitelmia on kiva olla ja kyllä niitä kai joku päivä pääse toteuttamaankin!

      Poista
  2. Nyt on muutaman kerran tullut itsekin käytyä vahinkotavara-liikkeessä ja aina sieltä jotakin kivaa ja tarpeellista löytää..kiva kauppa!
    ihania pieniä arejen ilostuttajia oletkin löytänyt..kaikki pieni & sievä on kaunista. Oih.. mulla jotenkin tökkii kaikki kodissa, haluaisin jotakin uutta tai jotakin muutosta, tosin en tiedä mitä, mutta kun tuntuu, että aina tulee pyöriteltyä samoja romuja vuodesta toiseen..plääh..No, jotain pientä sentäs uutena ostin..tyynynpäälliset =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, se on sellanen "tsägäkauppa"; joskus löytyy vaikka ja mitä, toisinaan sitten taas ei yhtään mitään.
      No mutta teillähän on niiiiiin ihana koti! Täynnä persoonallisuutta ja kodikkuutta!! Mutta tiedän kyllä toisaalta tunteen, kun alkaa jotenkin kaikki ympärillä olevan tympimään :/ Kyllä sä taas siellä jotain sellasta keksit, että oot itekin ihan intona :)

      Poista
  3. Kivoja löytöjä!
    Meidän lähelle avattiin keväällä kirppis ja siellä on pitänyt ravata ainakin kerran viikossa. Joka kerta ei välttämättä löydy mitään, onneksi ;)
    Mutta kyllähän siitä tulee hyvä mieli kun halvalla tekee hyvän löydön :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirppis kotikulmilla on paha :D Ja toisaalta kyllä ihana! Ja välillä on kiva käydä ihan vaan haahuilemassa,vaikka ei mitään kummempaa löytäiskään :) Ja välillä sitten tulee niitä helmiä vastaan ja johan ilahduttaa!

      Poista
  4. Tottahan toki vähä sulovilen pitää olla ku on kivoja juttuja tarjolla ja halvalla! Voiko joku niitä muka vastustaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin pitää :D !! Sehän on suoranaista säästöä kun halavalla saa ;) Eikä todellakaan voi vastustaa!

      Poista
  5. Kaikki kiva pikkuinen pitää kotiuttaa kun ne eteen tulee :)
    ps. blogissani on sinulle haaste :) http://www.marjakuja.fi/2015/09/lieber-award-joulumielella.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin juuri! Pienet asiat monesti on niitä ihanimpia :)
      Oij, pitää käydä kurkkamassa haasteesi! Kiitos :) Tosin nyt jo jänskään ehdinköhän siihen tarttumaan...mutta katsotaas mikä se on :)

      Poista
  6. Suloisia löytöjä olet tehnyt!
    Ihastuttavaa viikonvaihdetta sinulle!

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!