Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Smoothie bar

Tiettekö, mä oon koukussa. Ihan totaalisen. Joka-aamuiseen smoothieen!! Oon aina ollut aikamoinen leivän suurkuluttaja, mutta alko sen verran tökkimään leipä sekä aamu-että iltapalalla, että jotain piti keksiä. Mikä herättää paremmin, kuin jääkylmä, raikas smoothie, josta voi tehdä erilaisen vaikka joka päivä! 

Vähitellen oon sitten alkanut vähän hifistelemään sekoitusten kanssa ja niitä varten piti saada joku järkevä säilytys; helposti ja nätisti saatavilla. Johan löytyi jauholokerikolle käyttöä! Ja uusi sijaintikin siinä sivussa :) 



Noi lokerot on vaan sen verran isoja, etten ihan täyteen niitä ikinä saa :P Ja aika nopeasti herkut niistä katovatkin... 


Peruspohja on siis aina rahka ja ohentimena käytän sokerittomia marjakeittoja. Ootteko kokeilleet sitä uutta karpalokinuskia?? Voi jösses kun on hyvää! Sitten alan lisäilemään tavaraa... Pakastimesta ensin erilaisia marjoja ja sitten lokeroiden kimppuun. 

Talkkunajauhoja, nam! Vehnäleseet myös erittäin jees ;) 
Ja siis posliinilusikoilla tietty :)


Chia-siemenet ei maistu oikein miltään, mutta turvotessaan vievät jotenkin nälkää paremmin pois ja terveellisäkin nämä ovat! Täältä voit halutessasi lukea vähän lisätietoa ihmesiemenistä.


Tykkään myös lisätä jotain tällaista siemen/pähkinäsekoitusta.



Jos on ihan hirvee nälkä (niinku yleensä on :D ), lisään myös jotain "ruokaisaa", kuten avokadoa.


..tai banaania...


Ystäväni antoi mulle tällaisen ihanan vaa'an, joka toimii myös erinomaisena hedelmävatina :) 
Nyt mulla on sitten 3 vaakaa keittiössä :D



(ja vieläkään en oo keksinyt mitä laittaisin tuohon lasiseen kerroskippoon :P )


Sinne vaan kaikki sekaisin ja jos makeutta himoaa, niin loraus hunajaa mukaan ;) 

Sekunttien surautus ja täydellinen, täyttävä aamupala on valmis! Kahvia toki pitää myös saada :) 


Pitää kuulkaa nälän poissa pitkään tällainen supersekoitus! Suosittelen :) 

Nyt onkin aikaa vihdoin lueskella blogejanne; selkä meni sellaiseen juntturaan, ettei voi pahemmin muuta tehdä kuin makoilla ja välillä tepastella varovaisesti ympäri kotia :P Onneksi kamerasta löytyi valmiiksi ottamiani kuvia, niin voi niitä kaivella ja saada postauksiakin tehtyä! Vaikka makuultaan se onkin hippasen haastavaa :D

Mukavaa viikon jatkoa ystäväiset <3
 

12 kommenttia:

  1. Kiva idea leseiden ja siemenien säilytykseen. Ja ihania kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jotenkin kaikki maistuukin paremmalta, kun niitä annostelee näteistä laatikoista,purkeista tms. :D Vesikin maistuu (muka) ihan erilaiselta, jos sitä kaataa lasiin kauniista pullosta,eikä suoraan hanasta!

      Poista
  2. kiva kun sinustakin kuuluu,vaikka väliin piditkin taukoa.minä oon näköjään on/off blogin suhteen,mutta jospa asenne muutos auttaa;)
    Smoothiet onkin terveellisiä ja vallan hyviä.Kiva säilytyslokero sulla tarpeille.
    Ja toivottavasti selkä kuntoutuu pian:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on tosiaan ollut vähän hiljaiseloa blogin suhteen.. Ja sitten kun innostuin taas,alkoi työt viedä aikaa illoistakin, eli ei vuorokauden tunnit riitä :/ Mutta kunhan nyt jotain edes välillä tänne sais postattua :)
      Kiitos; selkä on jo vähän parempi! Pystyy jo istumaankin jonkun aikaa :P

      Poista
  3. Kannattaakin hifistellä kun on noin ihanat säilytys-ratkaisut!
    Mulla on kammo lapsuudesta talkkunajauhoihin ja puuroon..ei mennyt silloin alas, eikä mene tänäkään päivänä missään muodossa. Mutta muuten kuullostaa oikein hyvältä sekä terveelliseltä vaihtoehdolta leivälle yms. Tarttis varmaan itsekin ottaa nää vinkit käyttöön, kun blenderi ollut toimettomana jo aikasta kauan. Vaaka on kaunis ja kellokin näyttää tutulta, mulla oli samanlainen, mutta meni rikki ja tein siitä peilin josta postailinkin joskus..no, nyt lopetan lörpöttelyn.. Yritähän jaksella siellä, auttaiskos joku teho-smoothie selkäkipuiluun..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ties vaikka innostuisit tekemään omia kokeiluja smoothieiden maailmassa :D Ja ilman talkkunaa ja muita yökötyksiä :P Mulla on taas kammo sellasiin vihersmoothieihin,vaikka ne vissiin terveellisiä vasta oliskin! Mutta ei vaan pysty juoda sellasta liejua :/
      Tuo munkin kello toimii vähän onoffilla... täytynee sitten kurkata uudemman kerran sun peilipostaus, jos kello sanoo sopimuksen totaalisesti irti ;)
      Kivaa kun "lörpöttelet" <3 !
      Kiitos, selkä on jo vähän parempi! Huomenna ajattelin ihan töihin menoa kokeilla!

      Poista
  4. Herkullisen kuuloista ja näköistä!

    Toivottavsati selkäsi paranee pikaisesti ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 !!
      Selkä on jo parempi. Se tuppaa vähintään kerran vuodessa menemään tällaseen juntturaan,eli valitettavan tuttua hommaa jo :/

      Poista
  5. Herkullinen postaus. :) Ihana ja tomiva säilytys järjestelmä.

    Pikaisia paranemisia! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Siitä vaan omia herkkusmoothieita pyörittämään!

      Poista
  6. Smoothiet on kyllä hyviä! Meilläkin niitä surautellaan, mutta pitäis kyllä ryhdistäytyä ja alkaa tekeen säännöllisemmin. Ja hauskasti tuonne sekotuksiin uppoo mikä vaan marja.. puolukkaa esim en osaa syödä sellaisenaan, mutta tuo smoothiehen ihan älyttömän hyvän maun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelinkin,että sä oot joskus postannut teidän smoothieista :) ! Ne on vaan niiiiiin herkullisia! Ja sekaan voi tosiaan laittaa melkein mitä vaan. Puolukkaa on mäkään muuten syö oikein ikinä, mutta smoothieen tuo kirpsakkaa pirteyttä :)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!