Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

tiistai 7. toukokuuta 2013

Lisää pitsiä!

Sainpas sitten kuitenkin aikaiseksi vaihtaa ne makuuhuoneen verhot! No juu,sitä kyllä edesauttoi se,että vaikka verhot oli pesun jälkeen viikattuna kaappiin,niitä ei tarvinnut silittää ollenkaan! Nyt on hempsukan pitsistä makkarissa :) Nyt tosin aloin miettimään,että onko vähän pöljää,että olohuoneessa ja makuuhuoneessa on samanlaiset verhot :/ Tjaa,minua ei kyllä haittaa. Överiromanttista pitsiä vaan  joka huoneeseen :D ! Toki kuuntelen mielipiteitäkin ;) Ja vihdoin sain askarreltua tuohon ajat sitten maalaamaani taulutelineeseen sen taulunkin! Nyt pääsi enkelikiltsikat käyttöön ja tuollainen vanha taulukehys,joka sekin alkujaan oli tummanruskea. Tällaisia terveisiä tänään :) Nyt odottelen kovasti torstain vapaapäivää,että ehtii taas puuhastelemaan kotona kaikkea kivaa! Kauhia into olisi käydä ostamassa sellaista vanhan turkoosin väristä maalia... Olisi yksi maalauskohdekin jo tiedossa. Mutta mitäs sillä loppupurkillisella sitten tekisi?!? 

Ihanaa viikon jatkoa teille kaikille!


2 kommenttia:

  1. Tosta turkoosista tuli mieleen että mäkin aattelin maalata lautashyllyn turkoosiks, mutta ei hajuakaan millä turkoosilla :D voin sitten ostaa sulta loput maalit =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mäpä pidän sut mielessä,jos maalia jää reilusti :)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!