Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Lastenhuoneen päivitystä

Aurinkoista sunnuntaita! Muistin tässä,että en olekaan laittanut kuvia päivitetystä tilanteesta sen jälkeen,kun "poramies" kävi laittamassa tarvittavia reikiä seiniin ja kattoon. Mullahan oli se ongelma,että monet asiat ns.nojasivat jossain, kun oma pora ei pysty näihin seiniin. Ja kattoon en edes ylety :D Tilasin sitten ammattilaisen paikalle ja sain tavarat vihdoin paikoilleen. 

Tässä siis kuvia tytön huoneesta, jossa tavarat pääsivät vihdoin paikoilleen.

Vauva-ajan kauneudet ihastuttavat omissa naulakoissaan.


Sänkykatoskin pääsi vihdoin sängyn päälle! Valmiina ollut koukku oli hassusti melkein keskellä huonetta...


Hienostelumekot saivat oman naulakon ja korkkaritkin pääsivät näytille :)


Ajat sitten ostamani ruusuvaloköynnös löysi vihdoin paikkansa! Toimii myös kivasti yövalona ja synttärikesteillä aiheutti ihastuksen huokauksia :)

Peilikin pääsi vihdoin seinälle!
 

Tämä tähti löytyi muutamalla eurolla ja oli pakko napata mukaan! Tuohon kuuluu sähköjohto,joten viritänkin sen ehkä jossain vaiheessa  ikkunaan, kun syysillat tästä vielä pimenee. Nyt saa vielä olla siinä katokselta vapautuneessa koukussa.
 

Kohta käärin taas hihat ja käyn maalausprojektien kimppuun! Uloskin pitäisi kyllä mennä,kun on noin ihana ilma. Mutta ehtiihän sitä vielä! Aurinkoista päivänjatkoa teille!

2 kommenttia:

  1. Ihanuuksia löytyy pienen prinsessan huoneesta! Jännä, miten sisutus ei oikeastaan ole koskaan valmis, se vaan elää ja elää koko ajan kun uusia ideoita pulpahtaa päähän. Lastenhuone on yksi sellainen kohde, johon tekee mieli laittaa koko ajan jotain uutta, ja vähän vielä ja jos vielä tuollaisen....... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos taas ihanista kommenteista älskar :)! Ja noinhan se on;ikinä ei tule valmiiksi! Ja sehän tässä sisustusvimmassa niin ihanaa onkin :D

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!