Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

lauantai 12. lokakuuta 2013

Unelma saa siivet!

Minun on pakko jakaa kanssanne yksi uskomaton asia!!! -Mutta aloitetaanpa rauhallisesti :D Tähän alla olevaan kuvaan olen jotenkin kovasti tykästynyt; unelmani kun tavallaan saavat pienet siivet aina, kun saan laittaa kotia kauniiksi. Siirrellä esineitä, maalata ja tuunata, suunnitella uusia juttuja tai nautiskella ihanista kirppari-tai muista löydöistä. Tuo peilistä näkyvä kuva on vähän kuin toteutunutta haavekuvaa,toisaalta taas lupausta kaikesta vielä tulevasta :) 


No nyt en kiusaa teitä enää enempää. Enkä edes maltakaan :D Voitteko kuvitella: minuun otettiin yhteyttä sisustuslehdestä, että haluaisivat tehdä jutun meidän kodistamme!!! Voitte varmaan kuvitella riemunsekaisen ja samalla ihan hölmistyneen olotilani :) !! Sellaisestahan vaan on salaa haaveillut, että oma koti pääsisi joskus johonkin sellaiseen lehteen, mitä itsekin ihastuneena selailee. Mutta näin siinä nyt sitten käy! Unelma saa siivet :)  
Unelmille siivet antaa sellainen lehti kuin Kauniit Kodit, http://www.kauniitkodit.fi/ , ja juttu meidän kodista tulee joulunumeroon, joka ilmestyy jo hyvissä ajoin ennen joulua, 1.11. Eli koti kuvataan ns.jouluasussa. Kuusta ei sentään tarvitse hankkia :)  

Olen ollut tässä jotenkin ihan pöllämystynyt ja tietenkin ilosta soikeana :) Vähän on hitaalla käynyt kaiken uuden luominen, kun päässä pyörii ties mitkä joulukattaukset- ja koristelut :D Jotain sentään olen saanut aikaan: parveke pääsi syystunnelmiin ja eteinen alkaa vihdoin näyttämään "oikealta". Tänään muutama kuva partsista. 

 Kanervat valtasivat kesäkukkien korin.
Ja riitti niitä vielä toisellekin ikkunalle :)Joku näissä kanervissa kiehtoo vuodesta toiseen. Ja voi kunpa kesäkukkien helppous olisi samaa luokkaa :) !!


Ja tämä hassu kukka ei ole vielä tajunnut syksyn tulleen? Eipä haittaa! Tällaisissa ihmetyksen ja hymyn tunnelmissa tätä viikonloppua vietetään siis! Ensi viikolla riittääkin puuhaa, että saa kodin kuvauskuntoon :) Voi iik ja kääk sanon minä :D 

Ihanaa viikonlopun jatkoa teille kaikille <3


10 kommenttia:

 1. Upee juttu!!! Oon niin onnellinen sun puolesta! ♥ Lehtee odotellessa... :) Ihanat kanervat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Mervi :) !! Onhan tämä aika ihmeellistä... Kai sitten tämäntyyppinen kerrostaloasunto on vähän harvinaisempaa..? Mene ja tiedä :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Tanni! Niin mustakin,vaikka uskon todeksi vasta kun näen painetun lehden :)

   Poista
 3. Onneksi olkoon varmasti herättää aika paljon ajatuksia nyt että miten laittaisi joulua..nyt vielä kun se kuvataan teillä..tee sellainen kattaus ja koristelu kuin laittaisit ihan oikeasti teille täksi joulua.. silloin se on juuri teidän kotia parhaimmillaan.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannele! No kyllä juu päässä pyörii ties mitä!! Varsinkin kun en ole ollenkaan sellainen punaiset tontut-jouluihminen :D Mutta se kuulemma ei ole tarkoituskaan,vaan tehdä ihan oman maun mukaan. Kiitos kannustavista sanoista :)

   Poista
 4. Hieno homma, onnea. Kiva nähdä kotinne myös lehden sivuilta, sinne otetut kuvat ovat aina vähän erilaisia. Jännää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rouvaseni :) Kyllä jänskittää niin,että saakohan tässä nukuttuakaan :D

   Poista
 5. Varmasti jännä juttu! Kiva nähdä kotiasi lehden sivuilla.....Ootan:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on ihan huisin jännää :) !! Toivottavasti juttu onnistuu ja koti miellyttää lukijoita.

   Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!