Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

maanantai 23. joulukuuta 2013

Joulutunnelmissa

Iiiik,yksi yö jouluun! Täällä on pikku-neiti "hieman" innoissaan laskenut näitä öitä :D Äitiä on jännittänyt enemmän saako kaikki touhut tehtyä ja eihän lahjapiilo paljastu :) Mutta ihanaahan se on seurata pienen ihmisen jännitystä! Tänään irtosi vielä toinen maitohammaskin (tuli muuten äidille vähän kiire "kauppaan ostamaan kermaa", että saa tyynyn alle yllätyksen!), joten nyt jännitetään joulupukin tulemisen lisäksi hammaskeijun vierailua :)

Kuusen siis haimme jo perjantaina ja silloin jo koristelimmekin sen. Ihanaa oli sitten iltamyöhällä  istuskella pelkässä joulukuusen kynttilöiden valossa ja supsutella joulujuttuja kainaloikkain sohvalla <3 Tyttö sai valita kuusen ja kauniin valitsikin! Koristelussa annoin vapaat kädet. (Nooh,pari juttua justeerasin salaa :D ). Ihan on meidän kodin oloinen; valkoista,hopeaa ja pinkkiä. Ripaus violettiakin, jota ei kyllä muuten kodista löydy.
Lahjojakin on jo tupsahdellut! Siis ihan muiltakin, kuin vaan itseltäni :P On kyllä ollut taas ihanaa huomata, miten hyvin ystäväni minut tunteekaan :) 

Vai mitä sanotte tästä ihanasta lyhdystä! Ja niin täydellisti sopii eteisen harmaaseen värimaailmaan :)


Olen muuten jotenkin tykästynyt noihin lumisadepalloihin. Niitä oli ennestään kaksi, jotka olen aina jouluksi laittanut esille. Nyt kuusenhakumatkalla tyttö ihastui tuohon valkoiseen pöllöön ja kotiinhan se sitten pääsikin! Kreikassa (ainakin) uskotaan pöllöjen tuovan onnea. Toivotaan siis tämän suloisuuden tuovan vaikka onnea ensi vuodelle :)  Nimim.tämä vuosi ollut aika kökkö...

Ihana tiimini oli hankkinut minulle nämä herkut. Syötäviä tähtiä,kuinka ollakaan :) :) Glögin kaveriksi oli jotain muutakin (sellaista sekaan lorautettavaa ;) ), mutta väritys ei nyt sovi kuvaan... :D


Tuon suloisen tuikkukupin sain itse asiassa jo pikkujoululahjaksi samalta sydänystävältäni, kuin tuon harmaan lyhdynkin. Ihanan herkkä kuva ja sopii kivasti tuohon hopeiseen "perheeseen".Näissä joulutunnelmissa toivotan teille kaikille ihanille lukijoilleni rauhallista hyvän mielen joulua <3 


4 kommenttia:

  1. Ihania lahjoja olet saanut. Kaunis on kuusikin. Meille ei tänä vuonna tule kuusta joten on mukava ihastella muiden kuusia sekä fiilistellä. Rauhaisaa joulunaikaa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tanni! Joulu meni ihanan rauhaisasti ja onneksi saa nauttia vielä muutamasta vapaapäivästäkin.

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!