Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

tiistai 25. helmikuuta 2014

Hyvä kiertämään ja hyvä mieli

Vähän jo vihjasin,että jotain ihanaa odotti minua,kun palasin maalta kotiin... Posti oli siis tuonut tällaisen kauniin paketin:

 
 josta paljastui nämä ihanuudet: Ja auts miten ihana korttikin oli mukana!


Ja mistä sitten on kyse? Sain ihanalta Elleniltä Milli´s Little Home-blogista haasteen pistää hyvä kiertämään! Eli tarkoituksena on muistaa blogin ahkeria lukijoita, jotka tekevät tästä bloggaamisesta bloggaamisen arvoista! 


Voi mahoton miten ihana juttu! Koska te lukijathan teette kommenteillanne tästä bloggaamisesta niin mukavaa <3 Ja miten ihania blogiystäviä olenkaan saanut; teette mut kaikki niin iloiseksi!! Ja tästä Ellenin supersuloisesta lahjasta näkee, miten me bloggaajat opitaan tuntemaan toisiamme: voisiko mulle osuvampaa yllätystä lähettääkään, kuin paketin täynnä tähtiä!!! Kiitos vielä ihan tuhannesti miljuunasti ihana Ellen! 

Ja ilman muuta haluan pistää hyvän kiertämään! Kaikkia ahkeria lukijoita haluan kiittää virtuaalihalauksin, mutta pienen yllätyslahjan haluan lähettää näiden ihanien,innostavien blogien ihastuttaville emännille:

Helille Valkoista Harmoniaa-blogiin <3 
Tannille Kotipellolla-blogiin <3 
Tuijalle Kotomaista-blogiin <3

Ilmoitatteko minulle kotiosoitteenne tuon yhteydenottolomakkeen kautta, niin saan paketit postiin. Pieni tovi saattaa kestää, koska niinkuin Ellen, tahdon minäkin miettiä mitä kellekin lähetän ;)

Ja hyvä mieli sen kun kasvaa; sain Tuijalta Kotomaista-blogista tämän iloisen tunnustuksen! Iso, lämmin kiitos Tuija! Tykkään kovasti blogistasi ja on aina mukavaa vierailla siellä :)

Sain myös hauskan lapsuuskuvahaasteen ja 11 kysymyksen haasteen, mutta niihin palaan myöhemmin ;)

Tuon "Kiva kun olet täällä"-tunnustuksen annan teille kaikille ahkerille lukijoilleni! Olette kaikki mulle tärkeitä ja ilahdutatte päiviäni :) 

Iloisissa ja hymyilevissä tunnelmissa toivottelen teille mukavaa viikon jatkoa! 

14 kommenttia:

 1. aivan ihanan paketin olet saanut..

  VastaaPoista
 2. Voi Nanette, kaunis kiitos sinulle!! <3 Olen todella otettu että haluat muistaa juuri minua! Olet ihana <3 Kivan paketin olet saanut, ja on kyllä sun näköinen sisältö :) Laitan sähkäriä tulemaan!

  Ihanaa viikon jatkoa, halaus! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tämä ilahduttaa :) Itse olet ihana <3 ja siksi on ihanaa yllättää jollain pienellä paketilla ;)

   Poista
 3. Oi kun söpö paketti! <3 Mun pitäs oikein kunnolla ehtiä istahtaa katteleen sun blogin kirjoitusarkistoa.. aina välillä ehin kattoo jotain ja täällä on niin paljon kaikkee inspiroivaa ja kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,paketti on mustakin aivan ihana :) Ja voi kiitos kauniista sanoistasi; on niin mukava kuulla,että täältä löytyy kivoja juttuja! Mukavaa,että olet täällä :)

   Poista
  2. Moi. Kiva kun kävit vastavierailulla.. mietin, että näkyyks mun päivitykset nyt sulle (en kyllä oo päivittäny kommenttis jälkeen...) ku ainakaan ei näy sua nuissa lukijoissa.. Siis mietin sitä vaan, että onko tuossa joku vika, ettei se tallenna lukijaksi? Mulla nimittäin käynyt joskus sama, että oon luullu olevani jonku lukija, mutta sitten en ookkaan ollu ku oon kattonu tarkemmin.. :(

   Poista
  3. No höh :( Kyllä mä lukijaksi kirjauduin,mutta pitääpä tarkistaa vielä! Siitähän sen kai näkee,jos päivityksistä ei tuu ilmoitusta,niin on joku mennyt pieleen. Seuraan tilannetta ;)

   Poista
 4. Voi mullekinko?! Ihanaa! Kiitos kovasti Nanette <3 Tässähän ihan liikuttuu. Tästä ei voi tulla, kun hyvä päivä, kun näin kivan jutun sain lukea. Ihanan paketin oot saanut itsekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi sullekin ehdottomasti!! Olepa hyvä vaan, olet yllärisi niin ansainnut :) Tiedän tunteen; itsekin olin ihan liikuttunut Ellenin muistamisesta! Saas nähdä mitä sulle keksinkään ;)

   Poista
 5. Käääk!!! Voi jumaleisson.. mää niin taas romahan - voi sinua IHANAISTA!!! Et kuule arvaakaan miten tämä ilostutti minua, kun muuten ei ihan asiat ole mennyt "putkeen".. No, tää on elämää ja se mikä ei tapa niin vahvistaa.. Nää on oikeesti kivoja juttuja tällaiset ja ihan on sinunlainen saamasi puketti - mitä nyt näin blogi-ystävän on oppinut tuntemaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kääk sun kanssas :) Itse oot ihanainen ja siksi pikku-paketti sulle lähteekin! Kiva,jos tämä piristi päivääsi :) Toivottavasti muuttuu asiat vähän aurinkoisimmiksi muutenkin!
   Ja aiiiivan; on kyllä tuo Ellenin yllätyspaketti ihan mun näköinen :)

   Poista
 6. Ihanaa, että tykkäsit paketista :)
  Täytyy kyllä myöntää, että kun näin nämä tähtijutut, tiesin heti, kuka näistä tykkää ;)
  Ihanaa, että olen saanut tutustua sinuun näin blogin välityksellä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tykkäsin ja PALJON!!! Jotenkin ihanaa tuo,että alkaa "tuntemaan" blogiystäviä jo niin hyvin, että jonkun kivan jutun nähdessään,tulee heti tietty bloggari mieleen :) On ollut ihanaa tutustua sinuun! Saas nähdä osaanko minä valita oikeanlaiset yllärit blogiystävilleni....

   Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!