Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

maanantai 17. maaliskuuta 2014

Budjettihelmiä

Mä olen jotenkin kaksjakoinen shoppailija; tykkään ihan hirveesti ostaa usein kaikkea pientä kivaa, etenkin sisustukseen liittyvää. Mutta olenkin sitten aika tarkka siitä, mitä ostos saa maksaa! Voi sitten katsokaas ostaa enemmän ja useimmin, kun ostaa halavalla :D Ja välillä voi sitten repäistä, kun löytyy jotain ihan-pakko-saada-sektoria... Ketähän mä yritän tässä huijata :P No mutta oikeesti, tässä todisteita taas viimeaikaisista pääosin kirppureissuista ja siitä,mitä kaikkea ihanaa löytyy ihan pienellä hinnalla, kun malttaa vaan kaivella!

Nämä ovat kaikki olleet alle 5 euron ostoksia,eli varsinaisia budjettihelmiä :) 

Kapustapurkki löytyi ihan kaupasta, 3,90 euron hintaan.



Näihin vanhoihin "kapustoihin" mulla on kehkeytynyt jonkinlainen ihastus. Muslasta olen tykännyt aina, joten pakkohan tämä 4 euron kauha oli saada kotiin :) Nyt vaan pähkin mihin noita alkaisi keräilemään, että pääsisivät paremmin esille... Ideoita? Lasipurkkiin?


Ja voi mikä mäihä kävi: löysin kierrätyksestä huimaan 1,50 euron hintaan pikkusiskon tuolle isommalle tarjottimelle! Ihan samiksia ovat ja tykkään kovasti.

 

No sitten on tietty näitäkin löytöjä... "Ihanat, mä haluun noi! Mut mihinhän mä laitan ne tai mitä niillä teen...? Mut hei, 50 senttiä kappale! Kyllä niille joku käyttötarkotus löytyy..." No nämä ovat just sitä sarjaa :D Tykästyin näihin kovasti ja tosiaan yhteensä pulitin euron. Kynttilänjalathan nuo ovat, mutta mitäs muuta niistä keksisi? Ihanaiset blogisiskot, nyt on luotto teihin: teiltä varmaan löytyy taas hyviä ideoita ;) ?



Asuin aikoinani Kreikassa kuutisen vuotta, joten tykkään myös näiden tuomista kivoista muistoista tuolta ajalta. 

Mutta kyllä se vaan on niin,että jos kirppareita ja kierrätyskeskuksia ei olisi, tai jos ihmiset eivät pistäisi kiertoon itselleen tarpeettomia tavaroita, olisi tämä elo aika pirun paljon mälsempää! 

Loppuun on vielä ihan pakko hehkuttaa: en yleensä ikinä koskaan milloinkaan voita missään arpajaisissa mitään. Mutta nyt onnisti!!! Ja mikä palkinto! Mervi arpoi aivan ihanat sisustustaulut, joita himosin ihan hullun lailla. Ja ihme sitten tapahtui, minä tosiaan voitin ne!!! Voitte vaan kuvitella tätä riemua :D Nooh,piakkoin näette niistä sitten tietty kuvia, kunhan kotiutuvat. Kiitokset siis Merville ihanasta voitosta :)


Mukavaa ja onnekasta alkanutta viikkoa toivotellen,
Nanette

19 kommenttia:

  1. Hyvät budjettilöydöt!! :) Jos vaikka jonkun pikkuhyllyn laittaisit noiden pylväiden päälle?

    Kivaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hylly vois tosiaan olla kiva! Joku sellainen mullakin oli vähän mielessä. Pitäis vaan se hylly löytää :D

      Poista
  2. Onnea voittajalle :) tarjottimet on kyllä aivan tosi hienot. Multa puuttuu tää kirppistely taito, vaik sillon tällön aina yritänki :( näköjään sieltä voi löytää oikeita aarteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Voittaja hymyilee leveästi :D
      Siitä vaan kirppiksiä kiertämään, niin voi taidot vaikka yllättää! Eikä siinä mitään taitoja oikein tarvitse;senkus katsoo vaan mikä miellyttää omaa silmää :) Kirpparit on aarteita täynnä!

      Poista
  3. Hienoja löytöjä oot tehnyt. Noiden pylväiden päälle voisi laittaa esim. Peilin tai lasin ja pöydälle koristeeksi. Siihen päälle vois taas sitten laittaa esim kukkia tai kynttilöitä. Tällästä tuli yhtäkkiä mieleen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ideasta! Kuulostaa tosi kivalta ja voisi toimia! Nyt pitäis sitten alkaa lasin tai peilin metsästykseen... :)

      Poista
  4. Hienoja budjettilöytöjä!
    Minä himoitsen vanhoja aterimia. Joitakin minulla jo on. Samaa olen miettinyt, miten ne saisi kivasti esille... Ne on olleet lasipurkissa...
    Ihanaa alkanutta viikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vanhat aterimet ON ihania! Ja mitä tummuneempia,sen ihanampia :) Lasipurkki tosiaan vois olla hyvä...Vähän pitsinauhaa ympärille tms. Hmm....

      Poista
  5. Tekstissäsi on ihan samaa logiikkaa kuin minullakin, allekirjoitan sen totaalisesti!
    Tuijan ehdotus plväiden käyttöön oli nappi! Toteutusta odottaessa.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naisen logiikka-paras logiikka :D
      Teiltä saa taas niin hyviä ehdotuksia,että vois melkein kokeilla kaikkia! Pistän kyllä sitten näytille,kun ratkaisuun pääsen ;)

      Poista
  6. Suloisia budjettihelmiä=)
    Pylväät tarvitsee laudan tai lasin.Sitten sulla onkin kiva hylly=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Lauta tai lasi kuulostaa kyllä oivalta! Pitäiskö koluta jonkun raksan lähitienoota vähän... ;) Ties vaikka löytyis hyvä laudanpätkä!

      Poista
  7. Samaa meinaan kuin Jaana Kristiina.. laittaisin laudanpätkän tai lasin nuitten pylväiden päälle niin saisi hyllyn, esim. jonkun lipaston, ikkunalaudan tms. päälle ja sit taas kaikkee pientäkivaa siihen <3.. tai sitten Tuijankin ehdotus kuullostaa kivalta - yhdistää nuihin esim. ruukun ja siihen taas murattia tai muuta kivaa kukkaa.. mulla itsellä kans vanhoja kapustoja, sekä aterimia ja niistä olen aatellut tehdä muutaman taulun köksään. Taustaksi esim.lautanen, vanha tarjotin, kehykset..saisi kivan "asetelman" seinälle.. Mutta ihania on löydöt ja mikä parasta siihen pieneen hintaan!!<3..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niin tiesin,että teihin voi taas luottaa! Ihania ideoita ja ehdotuksia,niin kuin nämä sinunkin!! Muratti sopis täydellisesti! Ehkä teko-sellainen,etten murhaa sitä heti :P
      Kapustataulu vois olla tosi kiva! Miten meinasit liimata/kiinnittää ne taulutaustaan..? Kuumaliimallako?
      Tällaisten löydösten takia kirppareille on aina tasaisin väliajoin päästävä! Ihan ku leikkis aarteenetsintää :)

      Poista
  8. Se on totta kun jaksaa kaivella kirppiksllä niin niitä budjettihelmiä löytyy sen olen huomannut itsekkin :) kivoja löytöjä oletkin tehnyt. Nuo kynttilänjalat on kivat ihan noinkin, kynttilät vaan päälle tai se hylly juttukin on hauska idea :)
    Onnittelut taulu voitosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista ja "löytökehuista" :) Voishan noita ihan vaan kynttilöilläkin kokeilla. Vois olla aika hienot vaikka juhlapöydässä. Tarttis vaan ne juhlat keksiä :D

      Poista
  9. Mä oon juuri samanlainen noiden hankintojen suhteen, ostamieni juttujen täytyy olla edullisia! Aniharvoin tulee vastaan sellaisia hieman hintavempia juttuja, mitkä pitäisi saada. Mä tykkään nimenomaan tehdä upeita löytöjä niin kaupoista kuin kirppareiltakin, niistä saa niin hyvän mielen! :)

    Ja kun ostelee pääsääntöisesti edullisia juttuja, niin voi satsata hyvillä mielin välillä johonkin kalliimpaan ;) Upeita löytöjä olet tehnyt!! Huikeeta, et oot onnistunu löytämään just samanlaisen tarjottimen toisen kaveriksi! Ja noi kynttilänjalat, tosi ihanat ja niin sun näköiset :) Aiemmin esitetty hyllyidea on huippu, kannatetaan!

    Olin muuten laittamassa sun pakettiin samanlaisen taulun, jonka voitit Mervin arvonnassa. Onneks en siis ehtiny postittaa, nyt voin hommata jotain muuta kivaa tilalle! Ihanaa viikon jatkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogissani on sinulle pieni haaste! <3

      Poista
    2. Oi,pitääpä mennä katsomaan mitä haastetta pukkaa :)
      Oon kyllä niin samaa mieltä; välillä on vähän niinkuin oikeus "törsätä" johonkin vähän kalliimpaan,kun yleensä ostaa kaikkea niin halvalla ;) Mutta ne halvat kirppislöydöt kyllä tekee niin iloiseksi! Näistäkin iloitsin jokaisesta, kuin pikkulapsi :D Ja tuon tarjottimen kanssa kävi kyllä aika mäihä!
      Heh,onneksi ehti tulla tuo tieto voitosta ennen kuin ehdit laittaa paketin tulemaan :) Mutta olitpa kyllä huippuvalinnan tehnyt; tykkään niistä tauluista ihan hurjasti! Voi sun kanssas, mitähän ihanaa oletkaan keksinyt <3

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!