Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

torstai 20. maaliskuuta 2014

Postia postista postille

Hah, olipa taas otsikko :D Mutta kertoo kyllä postauksen teeman erittäin hyvin. Hain nimittäin tänään postista aivan ihanaa postia! "Retkahdin" pitkästä aikaa huutamaan HuutoNetissä. Mutta kun oli kertakaikkisen p-a-k-k-o! Vai mitäs sanotte tästä:


Voiko ihanampaa telinettä postille ollakaan?! Ei ainakaan minulle :) 


Ja kuinkas monta kertaa oon manannut,kun tulee kotiin ja nappaa postit lattialta, että mihis ne sitten laittais! Silleen nätisti ;) Olihan mulla se tuunattu laatikkoviritys,mutta ei se oikein toiminut. Mutta tämä! Toimii! (Tai mistä minä sitä vielä tiedän,kun tänään vasta tuon sain :D )


*huokaus*


Mietin alkuun, että noihin pikkukehyksiin voisi tehdä kirjainleimoilla jotkut tekstit. "Post" tms. Mutta sitten tössäs, kun tuossa pöydällä on jo kirjekuorille oma loota, jossa isolla lukee Post. Että pitääkö sitä alkaa jankuttamaan...?! Sitten keksin kaivaa askartelulaatikon kätköistä tuollaisia tarroja! Ja näähän on oikein hyvät :) Ja helpollakin pääsin :P En tietenkään liimannut noita, joten jos kyllästyy, voi vaihtaa tekstejä ;)


Tuon on muuten niin faktaa; pitää muistaa iloita pienistä asioista! 


Aika kivasti loksahti tuohon naulakkoon. Kun eihän siinä takkeja tietenkään voi roikottaa :D :D No kyllä siihen pari takkiakin mahtuu.... 

Lopuksi vielä näytille pienen pieni tuunaus. Yksi kaverini näki varmaan vuosi sitten itselleni tuunaamani sokerisirottimen/kaatimen (vai mikä tuo onkaan)  ja ihasteli sitä kovin. Vuoden verran olen sitten metsästänyt vastaavaa ja nyt sen vihdoin löysin. Pientä tuuninkia ja nyt on sitten hänellekin lähdössä oma, soma sirotin :)


Tuo lumipyry saa mut kohta hulluksi, mutta huomenna pitäisi kuulemma mennä jo reippaasti plussan puolelle. Onneksi! Josko viikonlopusta tulisi keväinen... 
Iloista loppuviikkoa ja viikonloppua! Mä alan kohta hihittelemään ""Klikkaa mua":lle :D 

19 kommenttia:

  1. Kannatti huutaa, ihana teline! Ja kivasti tuunattu sirotin. :) Täälläkin sataa lunta, ällöä! En kestä tota säätä, missä se ihan kevät on joka jo hetken aikaa oli täällä??!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös ole ihana! Ja en onneksi joutunut huutamaan itseäni kipeäksi; hinta oli vaan 20 euroa! Ja siis ihan uusi,joten aikas hyvä hinta ;)
      Nyt pidetään yhdessä peukkuja pystyssä,että se kevät tulee taas ja vähän äkkiä!!! :)

      Poista
  2. Ihana teline ja nuo pienet tekstit kuunaa kokonaisuuden! Entäs tuo sirotin sitten..SÖPÖ kun mikä :) Hyvää loppuviikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Tuija <3 Harmittaa melkein,kun teline on eteisessä,eli tästä sohvalta en sitä näe :D Pitää keksiä vähän väliä "jotain asiaa" eteiseen :P Sirotin oli myös kaverini mieleen. Kiva oli hänet yllättää :)

      Poista
  3. Jos tuo ei arkikäytössä toimikaan, niin voihan siihen laittaa jonkun kauniin sisustuslehden, niin nätti se on :-D
    Klikkaa muo just katsottu ja ääneen naurettu, se vaan on niin hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näinpä juuri! Koristeenakin on niin nätti :)
      Klikkaa mua on kyllä ihan mahti :D Hihittelin täällä ääneen myös ja nauratti sekin,miten tunnistin itseni muutamasta kohdasta :D :P

      Poista
  4. Kaunis huuto ja kaiken lisäksi siis tarpeellinen ;) Tuota sirotin ideaa aion kopioida , multa löytyy niitä useampikin tuolta tyhjänpanttina ;) Kiitos kivasta tuunaus vinkistä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös olekin ihanuus :) Kopioi ihmeessä sirotintuunaus! Helppo ja kiva tuunaus, jolla saa aikalailla uuden ilmeen sirottimeen :) Ja pitsin saa helposti pois jos haluaa välillä pestä sirottimen.

      Poista
  5. Siis todellakin kannatti huutaa tuollainen ihanuus itselle!! <3 Niin soma! Ja kivat nuo tarrat siinä. Sä se keksit aina ihania tuunausjuttuja, sirottimesta tuli niin kaunis! Ihanaa loppuviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös vaan ole soma! Tää oli just sellanen "välillä voi vähän törsätäkin"-ostos :) Tai törsätä ja törsätä...2kymppiä pulitin :D
      Sirottimesta tuli juu aikas söpö. Mutta ei mulla nyt aina välähdä tuolla tuunauskeskuksessa :P Välillä onneks juu :)

      Poista
  6. Ihana postiteline minäkin olen monesti kaivannut jotakin telinettä eteiseen ei ole löytynyt ja sitten olen alkanut metsästämään sellasta pirteää metallista postilaatikkoa sisäkäyttöön..En tiedä minne hävisi minun eka kirjotus kerkesin kaksi sanaa kirjottaa ja huis hais ne hävisi... no uusiksi tulisit tää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hannele! Metallinen postilaatikko oiskin varmaan ihana! Mulla on vaan pieniä seinienporausvaikeuksia, niin aina pitää miettiä miten selviää poraamatta :P

      Poista
  7. Kivalta näyttää! Natsaa kivasti tuon pikkukorin kanssa ja muutenkin kiva kokonaisuus. Sulla niin siistiä ja sievää, mulla kun rönsyilisi varmasti jokaisesta koukusta jotakin dingeldongelia.. Mulla kanssa yks tuon tyyppinen lehtiteline makkarissa, mutta arvaa vaan säilöökö se lehtiä.. ei, kyllä siitä vaan roikkuu kaikenmaailman rompetta. Ja eikä se oikein enään sinne sovikaan, jotenka tarttis vissiin tuunailla ja vaihtaa sen paikkaa järkevämpään, olen sen joskus 2eurolla kirpulta ostanut. Sievä tuo sokerikko, mulla taitaa olla samanlainen ja kohta ihan samis kun kietaisen pitsit ympärille<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkka silmä sulla; ite huomasin korien mätsäävän vasta kun olivat jo vierekkäin :D Tsihii,vai dingeldongelia :D Mutta sehän on just ihanaa! Niinku sanoin,mä vasta treenaan sitä rönsyilyä.. Kun tykkäisin oikeesti rönsyillä enemmän,mutta ei vaan ota luonnistuakseen :D
      Voisitkin vilauttaa sitä sun rompetelinettä ;) ? Ties vaikka tänki käyttötarkoitus jossain vaiheessa muuttuu...
      Kiva jos sokerikkotuunaus oli mieleen :)

      Poista
    2. mä kuules kyttään niin tarkasti kaikki kuvat - löytyisköhän kirpulta suurennuslasi, jotta ei mikään yksityiskohta jäisi epäselväksi.. =)

      Poista
  8. Hieno otsikko;)
    Ihastuttava antiikkilöytö.Ja soma eteinen muutenkin.
    No,nyt lämpenee ja lumisateet kaikkoaa.Ihanaa kevättä viikonlopuksi=)
    Klikkaa mua on munkin suosikki.Kiva että saatiin sitäkin lisää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih,ainakin omalaatuinen otsikko :D
      Kiitos vaan,olen itsekin löydöstä tosi onsku!
      Ja kyllä nyt näyttäis tosiaan,että kevät tulisi-taas- Onneksi! Telkkaria en muuten kauheasti katso,mutta Klikkaa mua on oikeesti hauska :)

      Poista
  9. Hienon huudon olet tehnyt! Meilläkin pitäisi olla joku postiteline. Yleensä posti on keittiönpöydän nurkalla ja sitte se menee lehtikeräyslaatikkoon. Ja jos et todellakaan laita postia tuohon, niin sisustuslehdille se on kyllä ykköspaikka ;)
    Oi miten soma sirotin!
    Ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin oli postit aina keittiön pöydän kulmalla ja aina ne siinä mua ärsytti. Saas ny nähdä opinko pitämään niitä tuossa :) Mutta ainakin sisustuslehdille se on tosiaan oiva paikka!
      Mukavaa sunnuntaita Ellen!

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!