Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

tiistai 25. maaliskuuta 2014

Valmista tuli!

No vihdoinkin pääsen näyttämään sen "projektin" tuloksen! Se mikään projekti ollut :D Kunhan maalia taas vetelin parit kerrokset! Mutta pohjamaali,oikea maali,kuivuminen...kai sekin jonkinlainen prokkis on.. :P ? Tosin nyt mietin vielä,että pitäiskö tuolle näyttää vielä vähän hiekkapaperia? Kertokaas te ihanaiset :) ! Mutta tässä se nyt on, uusi yöpöytäni.


Tästä mööpelistä siis näytin vähän kulmaa tässä taannoin. Onhan tää nyt aika eri näköinen,kuin tummanruskeana!


Tältä siis näytti alun alkaen:

Näihin yksityiskohtiin jotenkin ihastuin.


Ja ekaa kertaa varmaan ikinä mulla on yöpöytä, jonka päällä lamppukin näyttää kivalta!



Pahoittelen muuten kuvien laatua; pääsin kuvaamaan vasta illan laskeuduttua ja oli pakko käyttää jopa salamaa,yök! Mutta kun oli pakko ehtiä postiin hakemaan Mervin arvonnasta voittamaani palkintoa!! Hyvä syy,eikös ;) (Kuvia postin tuomista kaunokaisista myöhemmin, kunhan löytävät paikkansa).


Jotenkin ihan uusi ilme tuli tuonne nurkaan :)


Lampun siirtäminen sitten aiheutti kolon tuonne lipaston kulmaan. Mitäs tilalle?!?! No koruteline tietty :) 

 
Ja vähänkö kävi sopivasti; sain tänään Tuijalta ihanan Hyvä kiertämään-paketin, josta löytyi mm.tuo ihanainen pikkukortti! Sopii niin kivasti tuohon telineeseen! (Tuijan ihanasta paketista toiste lisää!) 



Nyt joku hyvämuistinen ihmettelee,että eikös toi just tuunannu ittelleen yöpöydän?! Sen, joka oli jotenkin vähän liian pieni... Noh, sille täytyi tietty etsiä uusi paikka! Siitä sitten ehkä seuraavassa postauksessa lisää ;) 

Kiitos vielä teille kaikille "kädenparanemistoivotuksista" :) Pelästyksellä taisin selvitä; nyt on enää pienet punaiset laikut siellä täällä muistuttamassa sattumuksesta. Ja tummaa suklaatakin on vielä jäljellä,voitteko kuvitella?!? 

Kivaa viikon jatkoa,
Nanette


23 kommenttia:

  1. Kylläpä siitä tulikin kiva!! <3 Maalilla saa ihmeitä aikaiseksi! Ihana tuo koruteline, ja hei -jälleen jotain samaa, mitä multakin löytyy. Nimittäin tuo peltikortti :) Meillä se roikkuu olkkarin vitriinin nupissa, kaunis se on! Öitä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Heli <3 Mitä tekisinkään ilman valkoista maalia?!? Heh,taas yksi samis juttu meillä, kuinka ollakaan :) Kivasti oli Tuija valinnut sen mun pakettiin,tykkään siitä kovasti! En vaan ole missään kaupoissa noihin törmännyt. Mutta ihanaa,että tuollaisen nyt vihdoin sain :)

      Poista
  2. Vau, olet maalannut kauniin värisen yöpöydän. :) Miun mielestä yöpöytä ei tarvitse hiekkapaperia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marianne :) Voi olla tosiaan,että jätän hiomatta kulumia tuohon. Ainakin tällä erää ;)

      Poista
  3. Onpas nätti yöpöytä. Mä en olis osannut tuon ruskeen pöydän nähdessäni kuvitella sen potentiaalia (taaskaan..) olisin vaan aatellu, että öh.. tunkkasen ruskee makkariin, ei kiva. :D

    Tuo koruteline on aikas hieno.. mistäs se on?

    Mua tuunastuttas kans hirveesti, mutta tuo poikanen ei kyllä anna mamman kauheen syvällisiä harrastaa. Vain nopeita roiskasuja! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria :) Heh,se on kuule helppoa; kuvittele vaan kaikki valkoiseksi, niin jo avartuu uusi käyttötarkoitus monelle mööpelille ja esineelle :) ! Noin mä just teen ja yleensä menee aika nappiin ;)
      Korutelineen löysin Sokokselta n.vuosi sitten. Olin sitä jo melkein kauppaamassa pois,mutta nyt kyllä tykkään telineestä tuon lipaston päällä. Mutta pidän mielessä sut,jos joskus päätänkin siitä luopua ;)
      Osaan kuvitella,että sen verran haipakkaa on pojun kanssa,ettei juuri ehdi mitään alkaa antaumuksella nykertämään! Nooh,senkin aika tulee vielä :)

      Poista
  4. Maalin ihmeitä - nättiä sekä sievää<3

    VastaaPoista
  5. Tosi sievä yöpöytä :) Ja ihanat vetimet. Maali saa kyllä ihmeitä aikaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marja! Vetimet oli tosiaan jo alkujaan tuollaiset. Kunhan vetelin niihinkin vaan maalit sutasten päälle. Valkoinen maali on kyllä niiiiin mun lempparitarvike :)

      Poista
  6. Hienoa, että paketti löyti perille :) Yöpöytä näyttää hyvältä tuollaisenaan. Niin paljon raikkaampi valkoisena :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perille tuli ja arvaa vaan kuinka paljon ilahdutti!! Kiitos Tuija <3 !
      Ja juu,onhan tuo pöytä aika eri näköinen valkoisena ;)

      Poista
  7. Ihmeainetta tuo valkoinen maali;)Ja tuo ikean lamppu on niin söpönen.
    Suloista tunnelmaa sulla makkarissa=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen valkoisen maalin suurkuluttaja :D Ikeasta tekee välillä ihania löydöksiä,tuo lamppu on yksi sellainen.
      Suloisessa makkarissa saa suloiset unet (?)

      Poista
  8. Valkoinen maali tekee kyllä ihmeitä!
    Pitäisi itsekin rohkaistua maalaamaan, olisi ainakin pari kohdetta jotka suorastaan huutaa valkoista maalia ylleen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä vaan Ellen maalia ja sutia käteen, niin tapahtuu ihmeitä :) !! Eikä se nyt oo niin nokonuukaa minkälainen jälki tulee, kunhan on valkoinen :D

      Poista
  9. Heipä hei! Mä kysäsen nyt sulta et saatko sä mun uusimmista postauksista ilmoitukset? Millä seuraat blogia (bloglovinin tms. kautta)? Nyt on muutama mun lukija valitellut ettei ole saanut ilmoituksia, joten yritän selvittää missä vika...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun on pitänytkin sulle lähettää meiliä,että iso höh,kun en saa enää ollenkaan ilmoituksia sun uusimmista postauksista. Mä siis katson ihan oman blogin lukulistalta seuraamieni blogien uusimmat postaukset. Tulevat automaattisesti siihen listattuna. Mutta eipä tule enään sun blogista :( Tietty käyn aina sitten erikseen kurkkaamassa oisko jotain uutta ihanaa tullut ;) Toivottavasti asia saadaan kuitenkin korjattua!

      Poista
    2. No voi harmitus, iso sellainen! Olethan päivittänyt mun uuden osoitteen (www.valkoistaharmoniaa.casablogit.fi)? Bloggeriin en päivitä enää postauslinkit, mut jos sinne vanhoille sivuille menee, niin silloin siirtyy automaattisesti Casan puolelle. Ääh, tähän on pakko tulla korjaus!

      Poista
    3. Tarkistan vielä päivitykset. Mälsiä tällaiset it-haasteet :(

      Poista
  10. Pöydästä tuli kuin uusi tai uusvanha, miten sen nyt katsoopi:) Nyt on ihan makuasia näyttääkö sille hiekkapaperia vai ei...Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih,ehkäpä just uusvanha :) Taidan vielä malttaa mieleni hiekkapaperin kanssa,mutta vannomaan en mene ettenkö ikinä ... ;)
      Mukavaa viikonloppua sullekin!

      Poista
  11. Tosi upee yöpöytä! Mitä tehtiin ennen valkoista maalia...??? :) Ja toi koruteline, aivan ihana.

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!