Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

torstai 17. huhtikuuta 2014

Haavesetti kasassa ja ilahdus nro 3

Heipparallaa :) Vihjailin maaliskuussa,että Fidan kirpparilta tarttui jotain kivaa mukaan, jonka näytän myöhemmin. No nyt on se myöhemmin :) Matkalaukuistahan ja niiden keräilystä ollaan jo juteltu aikasemminkin. No nyt on mun haavesetti kasassa,eli metsästys mun osalta saatu päätökseen! Jippii!! Kolme oli toivelistalla ja tämä pieni ja paksu (en minä,vaan laukku :D ) kruunasi setin :) Maaliahan se tietty vaati ja siinä samassa maalasin aiemminkin hankittuun vielä yhden kerroksen. Ja tällaiselta se setti nyt sitten näyttää:


Tykkään, tykkään, tykkään <3


Ja laukkujen koot ovat loksahtaneet ihan tsägällä aika passelisti kohdilleen!


Jotain tuo päällimmäinen laukku mielestäni kaipasi. Onneksi löysin kätköistä "luottotarratyyppini" lähettämän extraköynnöksen ranskanliljalla! Ainakin omasta mielestäni sopii tuohon just eikä melkeen :) Meillä on muuten tämän ihanan "tarratyypin" kanssa yhteistyökuviot kehitteillä! Eli kohta voitte tekin tilata vaikka mitä tarraihanuuksia häneltä! Olen ollut ihan älyttömän tyytyväinen kaikkiin hänen tekemiin tarroihin ja melkein minkälainen vaan tarra on mahdollista tilata ja erittäin sopivaan hintaan! Mutta siitä lisää piakkoin ;)



Tämmöiseltä laukku näytti alun alkaen...


Sängyn viereenkin sattui löytymään just sopivan värinen ja hintainen matto! 6,90 aika passeli :) 
 

Ja nyt esittelen blogiystävien pakettiylläreiden viimeisen ihanuuden, ilahdus nro kolmosen! Tämän superihanan paketin sain Heliltä Valkoista Harmoniaa-blogista. Jo paketin kääre ja kortti olivat niiiin suloiset!!


Ja paketin sisällöstä kyllä taas huomaa, miten me blogiystävät ollaan opittu tuntemaan toisiamme jo ihan käsittämättömän hyvin! Kattokaapa vaikka: 


Voinette arvailla sitä ihastuneiden huokausten määrää,kun tämän sisällön näin! Niin "mun näköisiä" juttuja,ettei tosikaan. Greengaten Sophie Vintagehan on mun ihan ehdoton GG-lemppari, joten aika nappiin meni :) Vanha valokuva löysi heti paikkansa,kuten tuo etikettikin! Tarroille ja söpöille paperipusseille löytyy myös varmasti käyttöä,metallitikun sijaintiakin jo mietin. Kukkaruukkuun se lienee tarkoitettu? Lämmin kiitos vielä kerran Heli <3 !!!  

Tämä pikkupakettien lähettely blogiystäville on ollut kyllä huisin mukavaa! Laitan jossain vaiheessa kuvia paketeista, jotka lähtivät minulta matkaan :) 

Nyt sitten tärkeä tiedotus!!! ARVONTA tulossa ihan näinä päivinä!!! Olen tänään menossa erääseen unelmapuotiin, joka on täynnä toinen toistaan ihanampia, maalaisromanttisia juttuja! Tulette pian näkemään mikä tämä puoti sitten onkaan ja tulevan arvontapaketin saan kasata tämän puodin ihanuuksista! Kannattaa siis olla kuulolla ;)  

Nyt ne pyhät sitten alkavat, toivottavasti teilläkin vapaapäivien merkeissä! Olen kovin iloinen uusista lukijoista, joita on tupsahdellut viime aikoina blogiini! Tällä kertaa saan ilolla toivottaa Minnan tervetulleeksi :) !! 

Halauksia ja aurinkoa,
Nanette

19 kommenttia:

  1. Ai että tuota sinun ihanaa laukkukokoelmaa!! Nyt se on täydellinen! <3 Tarra on kuin nappi silmään, sopii mainiosti! Jään innolla odottamaan, millaisia yhteistyökuvioita sulla on tulossa sun tarratoimittajan kanssa :) Ihana mattolöytökin!

    Niin ihanaa kuulla, että paketti oli mieluinen!! Oli suuri ilo saada muistaa sinua tällä tavalla <3 Päätin ihan ekaks hommata jotain GG:tä, ja muistelin, et Sophie Vintage on sun lemppari. Kivahan se on antaa jotain sellaista, minkä tietää olevan mieluinen! Metallitikku käy toki kukkaruukkuunkin, mut itseasiassa se on korttipidike. Sydämien väliin saat sujautettua haluamasi kuvan. Multa löytyy itseltä samanlainen.

    Sulla on tulossa kaikkea kivaa ku arvontaakin pukkaa. Jäädään siis odottelemaan sitäkin, ja kuvia puodista! Me suunnataan kotiseuduille pääsiäisen viettoon. Ihanaa, aurinkoista pääsiäistä sinulle ja tyttärellesi! <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon itekin niiiin happy tuosta laukkukasasta :) Eikä tartte enää metsästää lisää. Tarroilla saa kyllä mukavan uutta ilmettä aika pienellä vaivalla,siks niistä niin tykkäänkin :) Tältä tarratoimittajalta kun tosiaan saa tilata ihan omien toiveiden mukaisiakin! Coming soon ;)
      Korttipidikkeeksi sen kyllä mielsin,mutta johonkin se pitäisi kai "tuikata",että pysyy pystyssä :D Missäs se sulla on?
      Vietin muutamankin tunnin siellä puodissa,joten kuvia on tosiaan tulossa :D Ja löysin niiiiin suloisia juttuja arpajaisvoitoksi!!
      Teille myös ihanaa pääsiäistä <3

      Poista
    2. Sori ku mulla on jäänyt vastaamatta tähän, ihan unohtunu! Itselläni sydänpidike on rottinkisella tauluhyllyllä, jossa se pysyy hyvin. Pysyisi varmaan tavallisellakin, kun laittaa nojaamaan seinää vasten :) Kuvakin näkyy wanha aliinan tuotepostauksessa. Mut käy tosiaan vaikka kukkaruukkuunkin!

      Poista
    3. Eipä hätiä Heli :) Bongasinkin kuvan postauksessasi ;) En vaan muistanut kommentissani siitä mainita. (Ja postauskin tuli vähän jälkijunassa,en tiedä ootko sitä edes huomannut :D ) . Mutta juu,pitääpä kokeille tuota erinäisiin paikkoihin! Niin suloinen se on!

      Poista
  2. Ihanat nuo matkalaukut, minua kans kiinnostaa se tarratoimittaja, laitappa siitä piakoin jotain tietoa:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja :) Juu,piakkoin on tulossa tarrainfoa. Malta vielä hetki :)

      Poista
  3. Matkalaukut <3 ja niin ihana ylläri paketti!!!! Arvontaa odotellessa ;) ja innolla odotan myös tarra jutskia ;) hei muistatko minkä nimisetne Ikean verhot on? :) on meinaan väri kohdallaan ;) ja mistä noin halvalla löysit maton makkariin ???!!! :) mäkin haluuuuun!! :D tosin täältä tuskin saa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari :) Keräsin kyllä niin söpösen palkintopaketin,etten itekään malta odottaa arpajaisia :D
      Mulla on kaapissa (avaamattomassa paketissa!) mun mielestä ihan samanlaiset verhot harmaana. Niissä lukee Vivan. Ja matto on ihan Jyskistä! Eikös niitä Jyskejä nyt ole siellä sun täällä? Toivottavasti saat omasi :)

      Poista
    2. On on!!! Ja olin ihan Jyskin vieressäkin tänään!!! Hitto!!! :D eli täytynee käydä kurkkaa siellä ;)

      Poista
    3. Jeee! Pidän peukkuja että löytyy teidänkin Jyskistä! Siellä oli jotain toistakin väriä,mutten yhtään muista mitä :P Mutta toi vanha roosa on just ihana!

      Poista
  4. Mun täytyy kyllä nyt ryhdistäytyä ja alkaa koluamaan kirppuja myös. Olen käynyt yhden kerran kirpulla tän vuoden puolella ja tuhlasin muutaman euron pajukoriin ja kynttiläjalökoihin..
    Ihana tuo laukkupino - niin passeli tarroineen. Millä maalilla muuten maalailit nuo laukut..?
    Kauniin paketin sait<3
    Muksaa pääsiäistä teille<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mun pitäis taas ehkä vähän rauhottua kirpulla ravaamisen kanssa. Euro sinne sun tänne,mutta jos liian usein käy,niin se on jo monen monta euroa :P
      Nyt on kokeilussa sellanen maali kuin Teknos Futura 20,Aqua. Puolihimmeä. Oon tykännyt!
      Muksaa pääsiäistä teitinkin perheelle <3

      Poista
  5. Ihanat nuo laukut ja yleensäkin koko makuuhuoneesi on tosi kaunis. Kivannäköisen paketin sait Heliltä. Noita ylläreitä on kyllä niin kiva saada :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Tuija <3 ! Huomaa ettei täällä asusta miehiä;sen verran rimpsuromskua on :D
      Yllärit on kyllä olleet niin ihania!

      Poista
  6. Voi miten upeat laukut, ja muutenkin niin sievää teidän kodissa <3
    Kiitos tervetulotoivotuksista, ja ihanaa pääsiäistä! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna :) Tää on tällanen tyttöjen valtakunta; kaiken maailman rimpsua ja hörhelöä koti täynnä :D
      Aurinkoista pääsiäistä sinullekin!

      Poista
  7. Komea on laukkukasa.Janiinkö minunkin pitää ruveta maalaamaan oma laukku,ainokainen.Kunhan se valkonen maalipurkki ilmestyy. Niin on kiva tunnelma tuolla sinun makkarissa.Tommonen iso lipasto on ihan omiaan siellä.
    Mahtuu varmaan paljon sisälle tavaraa/vaatetta. Ihania paketteja sulle vaan posteljooni kiikuttaa=) Mukavaa ja rentouttavaa Pääsiäistä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja noihin laukkuihin sain sullottua ties mitä tavaraa,eli ovat vielä hyödyllisiäkin :) Jaa..a,mulla on paha tapa maalata kaikki valkoiseksi, vaikka joskus alkuperäinen väri voisi ehkä olla parempi. Mutta minkäs teen :D
      Tuo lipasto on kyllä ihan korvaamaton! Toinen puolisko on tavaroille omistettu ja toinen alusvaatteille,sukille ym.pienille vaatteille. Toimii!
      Kiitos ja ihanaa pääsiäistä sinullekin!

      Poista
  8. Onpa kaunis laukkutrio<3 Ja tarra sopii just eikä melkein kaveriksi:)) Oikein mukavia pääsiäispyhiä sinnepäin<3

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!