Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

maanantai 23. kesäkuuta 2014

Jumitus

Heippa piiitkästä aikaa :) Otsikosta jo selviääkin,miksei musta ole kuulunut mitään. Enkä puhu nyt mistään hartioiden jumituksesta,vaan pään :P En oikein syytäkään tiedä, mutten vaan ole saanut mitään järkevää aikaan. Mitään luovaa ei ole päässä pihahtanutkaan. Tosin ollaan kyllä niin paljon tytön kanssa touhuttu kaikkea,ettei muuhun ole oikein aikaa jäänytkään :) 
Huomasin tässä ittessäni sellasen uuden (?) piirteen, että jos en saa jotain asiaa "ratkaistua" kodin sisustuksessa, en jotenkaan pääse eteenpäin ollenkaan?! Kuluneen viikon pahin "syypää" jumitukseen on tässä: 


Joka alun alkaen sen roskislavalta dyykattuani (hih) näytti tältä:


Tai ei oikeastaan ihan toltakaan, kun kuvaa ottaessani olin sitä jo hiki päässä hiekkapaperilla hionut. 
NOH, ihanahan se mun mielestä on, vaikka onkin ihan tavis kukkapylväs. Mutta niin sopivan kulunut ja halkeillut :) MUTTA mitäs sen päälle sitten laittaisi? Tai minne tuon sijoittaisi?? Totaalinen oikosulku. Ajattelin tässä teitä viihdyttää omalla päättämättömyydelläni :D 

Josko näin ja olkkariin?
(Tässä vaiheessa raahasin tietty toisen torson takaisin makkariin) 


Njää,jotenkin omituinen... Mutta mites tälleen: 

. Ihan olmi! Mutta jos jotain herkkää?


Höh,eihän toi edes näy! Entäs se toinen kruunuviritelmä?


Joooo!! Eiku ei sittenkään. Ja tässä vaiheessa pimahti. Pitäkää tunkkinne!!! :D Ja kun en tuota pylvään kohtaloa saanut ratkaistua, seisoi koko huusholli.
Kunnes sitten tänään välähti! 


Ehkä :P


Tosin nyt näitä kuvia katsellessa vähän vielä mietityttää... Mutta joku tuossa ryhdikkyydessä miellyttää. Ja tuo lyhty olikin ollut ihan liian kauan vähän jemmassa.


Aika kivan lukuvalonkin tuosta saa :) 


Huoh, jonkinlainen erävoitto siis! Ja hassu juttu, mutta siitä se into taas aukesi :) ! Tavaroiden siirtoa ja yksi pieni kiva tuunauskin syntyi. Siitä piakkoin enemmän. 

On tää kyllä välillä niin hassua. Vatkata jotain yhtä sisustusjutskaa päivätolkulla! Tiirailla pää kallellaan, venkslailla eri virityksiä ja puhella yksinään siinä samalla "no eihän toi nyt sovi tohon ollenkaan" jne... :D Ja minkä ilahduksen sitten saakaan,kun homma vihdoin pelittää! Voi meitä ihanan hupsuja naisia :P

Hupsua ja toivottavasti lämpenevää viikkoa teille kaikille <3 



18 kommenttia:

  1. :'-D Voi kun ihana oli lukea tätä! Kuulostaa niiiiin tutulta!! :-D Mutta erävoitto todella, lyhty sopii kuin nakutettu tuohon, Jes! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsih,arvasin että löytyy "sielunsiskoja" :D
      Kiva jos lopullinen (?) valinta näyttää hyvältä! Omaankin silmään on ehdottomasti paras vaihtoehto.

      Poista
  2. Oi, on kuin tehty lyhdylle ;) täällä saanut myöskään mitään aikaseksi, kun ei löydy ei verhoja mistä tykkäisin niin että vois siirtyy johonkin muuhun mietintään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä että meni valinta nappiin :)
      No voi sun verhoprobleemaa :( Ootko kahlannu kaikki verkkokaupat läpi? Hobbarissa on mun mielestä aina niin ihania verhoja.Eikö sieltäkään mitään mieleisiä löydy? Höh. Onnea etsintöihin!!!

      Poista
  3. Säähän olet just siinä sisustelun ytimessä=)Ja sehän on niin huippukivaa.Kuitenkin=)
    No,kyllä tuo lyhty käy hyvin tuohon.Ihan kuin olisi siinä aina ollut.Loppu hyvin kaikki hyvin=) Mukavaa viikkoa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee,tätähän tää just on :D Ja vaikka onkin välillä hankalampaa,niin ah-aina niin kivaa!
      Lyhty taitaa tosiaan olla aika jees. Ainakin nyt :)
      Mukavaa viikon jatkoa sullekin!

      Poista
  4. Mahtava dyykkaus - olisi minunkin mukaani lähtenyt!! komppaan Jaana Kristiinaa - nyt ollaan ytimessä!!! Ja niin vallan tuttua=)
    Enkä minäkään näistä osais päättää; torso on kiva, sitten kruunu tossuineen, mutta kyllä tuo lyhtykin passaa. Ja näin koleassa, viimaisessa&sateisessa suvessa - mikä ihanampaa kuin sytytellä kynttilöitä ja unelmoida=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tää oli just se mun eka dyykkaus ;) Ja haha,tiesin että tällanen pähkäily-venkslailu ei oo vaan mun "ongelma" :D Ilmenee vissiin aika laajalti meidän sisustukseen pimahtaneiden keskuudessa :D
      Taidan nyt antaa olla tuon lyhdyn tuossa,mutta saas nähdä kuinka kauan... :) Aika kivaan tunnelmaa se tuo kesäiltoihinkin,testattu on.

      Poista
  5. Kuulostaa niin tutulta!
    Pitää tällätä eikä mikään näytä hyvälle eikä saa mielenrauhaa ennenkuin näkymä näyttää hyvälle ;) Onpa joskus tainneet mennä jopa yöunet, kun pitää miettiä mikä näyttäisi hyvälle...Huvinsa kullakin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niin arvasin,että tää on tuttua meille kaikille sisustushöppänöille :D Yöunia en oo tainu sentään menettää,mutta viimeiset ajatukset ennen uneen vaipumista on kyllä pyörineet tiiviisti tällaisissa pulmien ratkaisuissa tai ahaa-elämyksissä :)
      Hulluilla on halvat huvit jne. :D

      Poista
  6. Ai vitsit mikä löytö. Mun mielestä tuon päällä näyttää kaikki vaihtoehdot hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Tuija! Ehkä mä vaihtelen "koristetta" kuukauden välein :D Nähtäväksi jää....
      Mua ihan nauratti kun keittiön ikkunasta näin,kun yks nainen kantoi tuota sinne roskalavalle. Odotin melkeen täristen,että rouva häipyy siitä ja ryntäsin nappaamaan pylvään hoteisiini :D Kaikkea kanssa... :P

      Poista
  7. Mahtava dyykkauslöytö! ♥ Hih, siellä on rattaat raksuttaneet armottoman mietintätyön seurauksena... :) Ja hyvään lopputulokseen päädyit, lyhty sopii tohon ku nokka päähän. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu,meinas pää haljeta :D Mutta tuttua touhua varmaan sullekin :) Kiva kuulla,että lopullinen valinta näyttää kivalta. Kiitos!

      Poista
  8. Toi lyhty sopii tuohon niin kuin se olisi aina siinä ollut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sattui tosiaan olemaan just eikä melkein sopivan kokoinen tuohon :) Vähän kuin pieni lyhtypylväs :D

      Poista
  9. Mahtava löytö! Itse pidin tuosta torsosta eniten! Ja ei tuo kruunu viritellä hassumpi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Torso mulla siinä olikin muutaman päivän ajan ja itsekin kyllä vähän jo lämpenin sille. Mutta onneksi noita voi tosiaan vaihdella fiiliksen mukaan :)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!