Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Se suloinen paikanhakija

Vihjasin,että mulla seikkailee täällä yks kirpparilöytö, joka suloisuudestaan huolimatta ei löydä paikkaansa. No nyt se asettui taloksi :) Tai noh,ehkä.... Mutta siis n.kymmenen eri paikkakokeilun jälkeen tuossa se näyttää jotenkin sopivalta. Tai oikeastaan aika epäsuhdalta, kun on niin pieni, mutta värinsä ja "tunnelmansa" puolesta tuossa se on sopivimmillaan. Kai. Oli miten oli,tykkään tuosta pikkuruisesta kaappirähjästä niin paljon, että esille se oli saatava :D Ja kaappi oli jo valmiiksi maalattu tämän väriseksi,iiiikkk :) 


Hyllykin tuosta puuttuu (kannattimet kyllä on) ja ovetkaan eivät pysy kiinni, mutta ehkä juuri siksi... 
Ja onhan se mini. Kaappi mekon helmoissa :D


Enkä ees paljasta kauanko kesti  keksiä mitkä tilpehöörit tuonne virittäisi...


Mutta tykkään, että balettitossutkin pääsi vähän enemmän näkösälle!


Pitsin yliannostus?? 





Mutta nyt, te ihanat ystäväiset, otan vastaan kaikkia helmi-ideoita kaapin,sen sijoituksen ja sisällön suhteen! Ties vaikka olisin jotain unohtanut ihan kokeilla?! Ja teiltähän tunnetusti saa ne parhaat idikset <3 Vai onko se tuossa tuollaisenaan ihan ok...? Sana on vapaa ;)


Pääsittekin tänään vähällä tekstin lukemisella. Syynä on yksinkertaisesti se, että päässä lähinnä vaan humisee. Jostain mystisestä syystä en ole nyt kohta kahteen viikkoon nukkunut kunnolla, jos ollenkaan. Ensin en saa millään unta ja sitten kun saan, heräilen vähän väliä ja joudun etsimään uudelleen unen. Ja minä kun yleensä nukun ku tukki?! En haluaisi valittaa, mutta aika zombimainen alkaa olla olo :P

Mutta hei,aurinkoa luvassa!!!! Ehkä unettomuus onkin vaan kesän puutetta?? 
Halaukset,
Sleepless in Vantaa

24 kommenttia:

  1. Laita johonkin lipaston päälle. Tai onko mahdollista nostaa tuota seinälle? Kaunis joka tapauksessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No arvaa vaan monenko tason päälle kokeilin :P Mut jotenki ei vaan toimi :/ Seinällä vois olla tosi kiva,mutta sitten pitäis taas tilata herra poramies. Ja se on kallista se. Mutta kiitos ideoista,ties minne tuo vielä päätykään :)

      Poista
  2. Mulla piipahti ajatus että sängyn päätyseinälle sopisi(ko)? Nuo tyynyt johdattelivat ajatusta... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No varmasti sopis,ihana ajatus! MUTTA kun mulla on se sänkykatos,joka peittää siis koko sängynpäädyn seinän :( Mut ihana varmaan ois siinä...

      Poista
  3. Kiva kaappi karkkivärityksellä.No,oot kyllä laittanut sinne kauniit asetelmat.Paras paikka olis kuitenkin lipaston päällä????Esmes kampauspöydälle,jos sulla semmonen on.Muistaakseni on.Ovet kun ei mene kiinni,oviin helmi/muut kaulakorut roikkumaan.Yms...pikkupeiliä kaappiin,hiusharjaa yms. Jatketaan harjoituksia ja nautitaan pian auringosta!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kokeillu jos jonkinmoisille tasoille ja pöydille,mutta jostain syystä ei vaan mun mielestä "istu"?! Mutta ehkä mä teen vielä pari kierrosta täällä :D Korut ja muut kauneustarvikkeet oiskin varmaan ihanat... Hei kiitos ihanista ideoista!
      Tänään se aurinkokin tosiaan näkyyi,jippiiiii!!!!

      Poista
  4. Tuo unettomuus ei kyllä ole kivaa!! Tiedän ihan henk.kohtasesti. Nyt kun olen vapaalla niin en ole siitä kärsinyt, mutta kyllä minun uniini stressi ja työt vaikuttavat. Joskus tekemättömät ja ne tehdytkin. Jos kauan jatkuu niin sosittelen tohtorilla käymistä. Oikeesti ei kannata vantaan kaduilla zombiena kävellä. Eikä pitkään jatkunut unettomuus ole terveellistä. Tai sitten se on auringonpuutetta ja sitä on luvatt - onneksi, vihdoinkin!
    No, kaappihan on supersöpö!!! Ja taasen mä komppaan Jaana Kristiinaa, että nostaisi sen ylös ja sitten jotakin helyjä. Tai mites olisi eteiseen piristykseksi..? Oliskos siellä paikkaa..? Tasolla, seinällä..? Tuo on niin söpö kaappi, että näkyville enempi. Ääh, kyllä sä keksit!
    Lähetän sinulle voimaannuttavan halauksen<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä hain tänään apteekista sitä melatoniinia,ku aloin käymään jo epätoivoseks :( Saa nähdä auttaako! Ja tän päivän aurinko auttoi kyllä kaikkeen muuhun :)
      Joo,se kaapin ylemmäs sijoitus oli munkin pläni,mutta en tiiä miks ei vaan löydä oikeenlaista paikkaa muka :P Pitänee vielä kokeilla... Eteistä en tainutkaan kokeilla ja keittööön ei mahu :( No mutta kohta alkaa loma,niin sitten ehtii kokeilla vaikka ja mitä!
      Kiitos Tanniseni halauksesta <3

      Poista
  5. Korukaapiksi aattelisin sopivan? Taikka tyttären pöydälle omille aarteille? Söpö kaappi! Veskiin meikeille? (vaikka sulla onkin nyt ne mustat purnukat;)) siellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korukaappina voiskin olla ihana! Pitäis vaan nakutella sinne jotain nauloja tms. Veskiäkin kokeilin jo,mut sit tarttis kyllä se hylly saada kaappiin. Jaa..a,ihania ideoita satelee,ties mitä vielä saan aikaan,kiitos teidän :)

      Poista
  6. Voi mikä söpöliini! Mulla tuli mieleen keittiön taso tmv. :-) Tai avainkaapiksi?Vaikka hienosti sopii nykyiselle paikalleenkin! Toivotaan todella, että uni löytyy auringon myötä! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No söpö on,mutta päänvaivaa aiheuttava :D Keittiöön ei mahtunu. Avainkaappi on jo :P Mutta kiitos ideoista! Ja kiva kuulla,että on tossakin ihan ok :) Koska siinä se nyt ainakin jonkin aikaa olelee :)
      Ja kiitos unentoivotuksista. Ostin tänään Melatoniinia,josko sillä sais unta...

      Poista
  7. Niin tutulta kuulostaa tuo että jonkun The löydön kanssa kuljeskellaan ympäriinsä sitä eri paikkoihin sovittelemassa,omille löydöilleni ainakin harvoin on etukäteen paikkaa tiedossa mutta ehkäpä se niiden viehätys siinä just piileekin:)
    Veikkaanpa että sä the löydölle the paikan kekkaat ihan itsekin mutta mulla tuli mieleen että oliskos se ihan pöljä kiinnitettynä tuohon oveen,oven kulmasta roikuskelemaan...Koruja minäkin siinä jotenkin näen,tai sitten herkkuvärisiä nameja,äidin oma karkkikätkö;)
    Aurinko paistaa ainakin täällä,toivottavasti sielläkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Me ollaan kaikki samanlaisia höppänöitä löytöjemme kanssa :D ! Mutta totta,siinä on kyllä oma viehätyksensä! Kyllä tällekin varmaan jossain vaiheessa se täydellinen paikka löytyy :)
      Ovessa voiskin olla aika jännä! Mutta on aika painava tuo kaappi (kokopuuta),että enpä tiedä onnaisko... Äidin karkkikätkö kuulostaa niiiin hyvältä :) !!! Kiitos ihanista ideoista Kirsi!
      Aurinkoa näkyi tänään,jeeeee!!!!

      Poista
  8. Tosi ihana löytö <3 ja hyvä paikka tuossa on ;) ootko kokeillut tiskipöydällä tai läheisyydessä sisälle tiskiaine tai muuta keittiöön liittyvää :) vaihtelet mielen mukaan paikkaa :) kaunis on kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No arvaa vaan kokeilinko! Mut kun ei mahu :( Keittiössä toi oiskin niin söpö... Mutta jaa..a,etsinnät jatkuu :D Esillä sen pitää kuitenkin olla,ku on niin soma :)

      Poista
  9. Ihana söpöläinen!
    Tuo kaappi tuo mukavaa piristystä :)
    Minäkin ehkä laittaisin sen jonkun pöydän päälle.
    Minullakin on ollut tuota unettomuutta, vissiin johtunut stressistä...Ihan pelotti ruveta nukkumaan, kun tiesi että klo 3 aamulla unet on hävinneet eikä sen jälkeen nukuta. Mutta onneksi tuo kausi meni ohi, eikä tarvinnut turvautua lääkärin apuun. Nykyäänkin saattaa olla pari huonompaan yötä.
    Ihanaa loppuviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mun teidän vinkkejä nyt tarttee noudattaa ja tehdä vielä pari kierrosta kaapin kanssa ympäri kotia :D Ehkä joku taso sittenkin ois hyvä sille....
      Voi,just tuo tunne että pelottaa mennä nukkumaan... Inhottava! Hyvä kun meni ohi sulla! Kyllä mä uskon,että mullakin helpottaa,kun loma alkaa (ihan just!). Melatoniinia tosin hain apteekista tänään,varmuuden vuoksi ;)
      Ihanaa loppuviikkoa sullekin <3

      Poista
  10. Korukaapiksi minäkin sen laittaisin seinälle,on niin suloinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitänee kokeilla,kun niin moni sitä ehdottaa :)

      Poista
  11. Nopea ilta tuuletus ;) Iksusta eilen löydetty edulliset vaaleanpunaiset verhot <3 tulleet uudelleen myyntiin!
    JES!!! :)

    VastaaPoista
  12. Suloinen minikaappi. <3 Eikö tyttösi kadehtinut tuota nukkejen vaatekaapiksi :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih,eipä äkännyt :) Mutta itse kyllä mietin,että ois vaikka barbien vaatteille aika passeli...

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!